• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim ya dogru duzgun konusmadi bende netten bakiyrum bisuruuu sey var.allahimya ilk defa pozitif gordum oda binbir sikintiyla..ne bileyim nette mol gebelik var down send.var...varda var..of cok korkuyrum nuna ya

kuzum benim için rahat olsun.bir sıkıntı yok ben hissediyorum.çoğul gebelikten korkuyor bence dediğim gibi.niye fazla geldiğini de anlamadım tek bebege gebe olan arkadaslarımın bile 3000lerde cıkmıştı ilk.doktor da hiç paniklememişti.ailede ikiz falan var mı sizin?o durumda iki embriyo da bölünüp çoğalabilir:)))

Canim ya dogru duzgun konusmadi bende netten bakiyrum bisuruuu sey var.allahimya ilk defa pozitif gordum oda binbir sikintiyla..ne bileyim nette mol gebelik var down send.var...varda var..of cok korkuyrum nuna ya
canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun gebeliğin Rabbim sonuna kadar devam etmeni nasip etsin sağlıklı evlatrın olsun kucağına aldığın günleride görürsün.
geçen haftadan bu yana senin durumunu takip ediyordum değerini okuduğumda çok sevindim aslında yazamayacaktım ama kafan çok karışık gözüküyor çok panik yapmışsın ama şunu söyleyebilirim ki sakin ol emin ol Allah ın izni ile çok sağlıklı bir gebeliğin var iki embroyon olduğu için yüksek değerlerin hatta bence ideal hakkında hayırlısı sakin ol stresten uzak dur rabbim neylerse güzel eyler.

Bitanem mol gebelik,yumurtaliga ardarda 2spermi girmesiyle kromazomal birlesmenin durarak , onlarca kar tanesi gibi hucrelerin dizilmesiyle olusuyormus ki bunda da erken donemde bhcg 100binlerde oluyormus, ayrica 1500kadindan 1inde goruluyor yani ihtimal 1500de 1...
Ayrica cnmin ici sana embriyolar hatta balsosist transfer edilmisti degil mi? Mol gebelik ilk anda spermin bolunmesiyle olusan bir durum..Olsa olsa coguldur diye dusunuyorum cnm.. boyle bir durumda cogullarsa da sagliksiz olanlari indirgeyip yola devam edebiliyorlar..
EvelAllah síkíntī yok cnm, zaten duracaktir bukdr hizli yukselmeyecektir..saglikli beslenemeyen, fakir beslenen kadinlarda oluyormus gidasizliktan cnmin ici..

Canim allah senden binlerce kez razi olsun.insallh rabbime oyledir ama yazdiklarini okuyunca banada mantikli geldi .insallh cogulluktan ve dondurulmus olmasindan kaynaklidir canim

kuzum benim için rahat olsun.bir sıkıntı yok ben hissediyorum.çoğul gebelikten korkuyor bence dediğim gibi.niye fazla geldiğini de anlamadım tek bebege gebe olan arkadaslarımın bile 3000lerde cıkmıştı ilk.doktor da hiç paniklememişti.ailede ikiz falan var mı sizin?o durumda iki embriyo da bölünüp çoğalabilir:)))

Canim bziim ailede yok ikiz..hatirlamiyrum o derece.ama esimin babasi dayisi amcasi....ikiz;))

Ayrica canim, laboratuarda en ii spermler secilebiliyor ancak bunlarin hangisinde mol gebelik olusacagi saptanamiyormus, bu olagan disi bir durummus ve tam mol gebelik yani erken haftalarda belirlenebilen veya yarim mol gebelik' gec haftalarda22.gibi gorulebilen gebelikler oluyormus ama anne saglikli bebek dogurabiliyormus sadece erken geliyormus bazen suyu, bu da bebege zarar vermiyor ama yatmana sebep oluyor cnm..Bir ihtimal de transfer edilen 2spermden 1inde mol problemi olusmasi, bunda da iyi durumda olmayan embriyo dusuruluyor saglikli bebecigini kucagina aliyorsun 1adet..
Yani cnm canını sıkmıyosun hic,hemenn gidiyosun doktoruna ve neyin yolunda olup olmadıgına baktırıyosun cnm, hepimizin ici rahatlīyor...AMA TEKRAR EDİYORUMM DEGERLER 100.000 yuzbinn i BULURSA BUNDAN ENDİSE EDEBİLİRİZ, SENİN DEGERİN COGUL GEBELİGİ İSARET EDİYOR BİTANEMMMM

Canim bziim ailede yok ikiz..hatirlamiyrum o derece.ama esimin babasi dayisi amcasi....ikiz;))

ahhh canımıniçi yeğenlerimi üzmeeeeeeeeeeeeeeee:))
herşey yolunda rahat ol.ben de nilnur82 nin paylaştığını paylaşacaktım gerek kalmamış:))) hızır gibi arkadaşım benim:)
güzel şeyler düşün keyfini çıkar bu günlerin çünkü doğduklarında nefes almak için zaman kollayacaksın :)))))))))

ahhh canımıniçi yeğenlerimi üzmeeeeeeeeeeeeeeee:))
herşey yolunda rahat ol.ben de nilnur82 nin paylaştığını paylaşacaktım gerek kalmamış:))) hızır gibi arkadaşım benim:)
güzel şeyler düşün keyfini çıkar bu günlerin çünkü doğduklarında nefes almak için zaman kollayacaksın :)))))))))

Yerim ben ikinizi de canlarım beniim:-) :-) nuna cok haklī uzme yegnlerimizi emhacīmm...

;))) tamam canlar..uslu bir anne adayi oluyorum ve carsamba ya kadr dua ile bekliyorum;)

Hah soyle bitanem benim, boyle desen de biz tahmin edebiliyoruz icini gerci de pozitif olalim, carsambaya kadar hepimiz emha ya dua edelim..70bin besmele zinciri baslatiyorum emha ve yegenlerimiz icin, salī gecesi kim kac cekti haber etsin canlarím...Gun ola harman ola..

Kiz ben bi video paylasmistim youtube -Allah a inanmayanlar izlesin yaz, orada basstan sona döllenmeden doguma embriyo var:-) izle bebecigini ve oyle hayal et,kocanla izle mutlu edecek sizi:-)

Son düzenleme:
Hah soyle bitanem benim, boyle desen de biz tahmin edebiliyoruz icini gerci de pozitif olalim, carsambaya kadar hepimiz emha ya dua edelim..70bin besmele zinciri baslatiyorum emha ve yegenlerimiz icin, salī gecesi kim kac cekti haber etsin canlarím...Gun ola harman ola..

Kiz ben bi video paylasmistim youtube -Allah a inanmayanlar izlesin yaz, orada basstan sona döllenmeden doguma embriyo var:-) izle bebecigini ve oyle hayal et,kocanla izle mutlu edecek sizi:-)

ben dua ederim ama tesbihe eşlik edemicem:(( müsait değil anavatan:))) müsait olunca telafi ederim ;)

;))) tamam canlar..uslu bir anne adayi oluyorum ve carsamba ya kadr dua ile bekliyorum;)

Canım yaşadığın stresler nnnrmal ama artık hamilelik hhavasına girmelin canım
Kendinini de mercimeğinidee üzme bol bol sevin SEN HAMİLESİN:16::16::16:

Yarın kaç besmele çektiğimi yzarım:34:

Ooohooo ben bekledim bekledim hic kimseler yoktu. .bi misafir agirladim neler neler konusulmus:((yetisemedimmm ki azicik da ben haşlayayim emha anneyi:))nilnur ve nunanin söylediklerine sonuna kadar katildigimi belirtip o iki fasulye tanesininin de bundan sonraki sekiz ay boyunca basarilarinin devamini dilerim:)))
Ayricaa nilnurcumm azmine ve araştırmaci ruhuna saglik bebeimmm neler neler bulmussun oylee yahuu vallahi aydinlandik icimiz rahatladi ohhh dedik:))her topige lazimsin vallahi:))
Ama emhaaa illaki zilgiti yiyceksin yinede soylemeden edemeyecegimm...lutfenn pozitif olurmusun ne o oyle hep en kötüsünu dusunmeler falan..noluyo canimm miss gibii cillop gibi degerimiz var ve hersey yolunda tamam mii?simdii duali besmemeli iki gun gecirip çarşamba gününü sakin ve pozitif bi sekilde geciricez...HERŞEY COKK GUZEL OLACAK EMHA ANNECIK..sakin ha sakin ne bebisleri nede kendini uzeyim deme ve bir an önce hamiş mod on baby:))

Ooohooo ben bekledim bekledim hic kimseler yoktu. .bi misafir agirladim neler neler konusulmus:((yetisemedimmm ki azicik da ben haşlayayim emha anneyi:))nilnur ve nunanin söylediklerine sonuna kadar katildigimi belirtip o iki fasulye tanesininin de bundan sonraki sekiz ay boyunca basarilarinin devamini dilerim:)))
Ayricaa nilnurcumm azmine ve araştırmaci ruhuna saglik bebeimmm neler neler bulmussun oylee yahuu vallahi aydinlandik icimiz rahatladi ohhh dedik:))her topige lazimsin vallahi:))
Ama emhaaa illaki zilgiti yiyceksin yinede soylemeden edemeyecegimm...lutfenn pozitif olurmusun ne o oyle hep en kötüsünu dusunmeler falan..noluyo canimm miss gibii cillop gibi degerimiz var ve hersey yolunda tamam mii?simdii duali besmemeli iki gun gecirip çarşamba gününü sakin ve pozitif bi sekilde geciricez...HERŞEY COKK GUZEL OLACAK EMHA ANNECIK..sakin ha sakin ne bebisleri nede kendini uzeyim deme ve bir an önce hamiş mod on baby:))

:-) yerim seni ben...sana birsey yazdim ozelden okudun mu canim?

Canim allah sizlerden razi olsun ne buyuk kalbiniz var bir okadr samimi.rabbim hepinizin kalbine gore versin.sizden ve ikiz hamileler topigindeki arkadaslardan allah razi olsun icimi ferahllattiniz.rabbimden gelene ancak dua ile karsilik verilebilir.her besmelede icim ferahladi ilk baslangici ben yapayim ozaman 750 adet benden olsun

Back
X