• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ben nedense bebek fikrinden uzaklaştım artık etkilemiyor bir kaç zamandır..her yer hamile anacım kafamı kaldıramıyodum eskiden baktım ki görmemeye başlamışım..çok alıştım galiba uzulmeye artık uzmek istemiyorum kendimi herhalde..bugun etrafa bakıyorum da belki de bukdr gri bir dünyaya getirmeye hakkım yok..sanki ben geldim de ne faydam oldu:)öyle düşündüm..amaan kim dogurmuş kim buyutmuş kim ne yapmışş umrum degil..duygusuzlaştım iyice..bir kuzenim gebe cok canımı sıktı , beni nazar edersin dedi bir anda agzından cıktı , dedim nazarı bilimsel olarak , nefret haset ve kin duygusu tetiklermiş..yani insanın ablası insanı nazar etmezmiş demekki yazdım o gece ona..nazarın turlerinden ne olduguna dek yazdım..haydi şimdi sana iyi geceleeerr .. dedim gönderdim:) bir daha da konuşmadım, dogumuna da gitmicem..
acaba insanlar ne düşünüyor yani , yani benn kuzenimin bebecigine bakıp en kötü ne düşünebilirim..aç mıyım açıkta mıyım , açlıktan bakayım..içimden makksimum ne gecebilir.. yahu bebek sevmenin herrr hissi masumm..
dogumuna da gitmiyorum..bebegini de sevmiyorum..hayata boyle bakılır mı? aman beni görmesin nazar eder..tevekkeli degil gebeliğinin 3. ayında söyledi bana zaten,yazık kucagıma dogdun dedim ona..senin cocugun benim cocugum, ama benim cocugum onun cocugu gibi olamayacagı için demek ki benim acım da onun acısı degil.. zavallı insancıklar..
işte boyle , zaten sıkıntılı zamanlarında eleye eleye elinde kalan gercekler,gercek kişiler oluyor..
havva12,nuna,ensuece,emha,sen , percienge..sizler daha kuzensiniz , öz kuzenimden vallahi :)

Ahhh canım bennde yaşıyorum bu tür durumları

Okulumda. Bir arkadaşım hamile kalınca bana küstü:1:
Düşünüyorum bişey yok işi düşünce konuşuyo ama
Bazen kendime. Şaşıyorum sinirlerim alınmış gibi
Ben onlara üzülüyorum yaptıklarının çirkinliğini fark edince utanmıyacaklar mı
Neyse sen. Gitmesende hediye yolla
O pişkin kıskandı der

kizlar oncelikle ALLAH yardimcimiz olsun cok zor bi sinavdan geciyoruz hepimiz rabbim sinavi gecenlerden eylesin bizleri rabbim ol demeden hic bisey olmaz sakin umidinizi kaybetmeyin ve sakin isyan etmeyelim bu gun bi kisi bi programi arayip ibrahim saracogluna dedi tup bebek yaptiracaktik esimde hic sperm olmadigi icin hic bisey yaptiramiyoruz dedi ne yapmam lazim dio onu gorunce halime bi kez daha sukrettim bizden iyileri olabilir ama bizden kotuleride var yine bizim tedavi gorme imkanimiz var surekli dua edin isteyin ben gunluk olarak sunlari yapiyorum sizlerde yapin ve rabbim inaniyorum ki bu dualar yuzu suyu hurmetine kabul eder dualarimizi ins zekeriye as duasini okuyun.. gunde bi tane meryem suresi 707 tane ya varis 786 tane besmele 700 tane istifar 1000 tane ya evvelu bunlari yapiyorum ve rabbimden istiyorum inaniyorum ki olacak bebisim umut etmek ALLAH tandir umitsizlik seytanin vesvesidir umut etmekten vaz gecmeyin sakin ALLAH yardimcimiz olsun ...

canim yumurtalar konusunda doktorun yanlis protokol uygulamis olmasin sonucta ilaclari onlar ayarliyorlar..

Valla bilmiyorum cnm pcoluyum ben doktorum gonal f verdi ilk iki gun150bes gunde 75 doz igne ol dum ohss olmiyim diye az dozmu verdi napti ne. bilimbirde benim adetim 11 gundur suruyo igneler boiyle bi yan etki yapiyomu bilen varmi yada bn gecey ac histerskobi oldum amaliyattan sonra bi problem.olduanlamadimki

Sagol cnm bnde oyyle diyorum vardir bundada bi hayir iki rapor hakkimiz oluyo ilk rapor hakkimi igneleri alarak kuklnmis oldum bi tanedaha hakkim var insallh bu sefer olur bakalim bir ay gecsinde

Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.inşallah en kısa sürede kavuşuruz hayallerimize:))

İnnnsallahhh guzel hbrler alirsin cnm,sen icini ferah tut,innsalah Allah nasip eder budefa cnm benim

ya sen beni mahvettin kuzuuummmmmmmmmm:( kuzencik müsvettesini de boğasım geldi:))
benim kuzenim de ilk öğrendiğinde boşuna uğraşma bendeki hazır 5 yaşında al bak dedi pis pis sırıtarak.ki ben onun her kötü gününde yanında olan ben,bir kere bile aranmadım ameliyatımdan beri.olmasa nolur diyor çocugu olanlar:)))kim anlıyor ki bizi?kıymetlimizsin sen bizim boşver sen onları.acıyan gözlere tüküresim geliyor içimden:)))hatta aklımdan şunu geçiriyorum:heyyy zavallı o minik beyninle bana mı acıyorsun?sen benim yaşadıklarımın yarısını bile kaldıramazsın.küçük kirli dünyanda boğul ;) :)))amerikalı zenci sözü gibi oldu:)))))))))))

ya sen beni mahvettin kuzuuummmmmmmmmm:( kuzencik müsvettesini de boğasım geldi:))
benim kuzenim de ilk öğrendiğinde boşuna uğraşma bendeki hazır 5 yaşında al bak dedi pis pis sırıtarak.ki ben onun her kötü gününde yanında olan ben,bir kere bile aranmadım ameliyatımdan beri.olmasa nolur diyor çocugu olanlar:)))kim anlıyor ki bizi?kıymetlimizsin sen bizim boşver sen onları.acıyan gözlere tüküresim geliyor içimden:)))hatta aklımdan şunu geçiriyorum:heyyy zavallı o minik beyninle bana mı acıyorsun?sen benim yaşadıklarımın yarısını bile kaldıramazsın.küçük kirli dünyanda boğul ;) :)))amerikalı zenci sözü gibi oldu:)))))))))))

nunaa atasonuzunu begendim:))) burdan bir iki zenci bulup soyliyim bari bilsinlerde kullanirlar:)

Son düzenleme:

Nuna senin kuzeninin dediklerinin birebirini benim oz ablam diyo bana ve haftalardir merkeze gidip geliyorum ahada yarin toplama var daha naptin die sormus deil

Nuna senin kuzeninin dediklerinin birebirini benim oz ablam diyo bana ve haftalardir merkeze gidip geliyorum ahada yarin toplama var daha naptin die sormus deil

kusura bakma ama Allah adamı akıldan eksik etmesin.Rabbim vicdan dağıtırken bunlardan neden esirgemiş anlamıyorum haşa vardır bildiği.ne biliyim aferin ona :(

Back
X