• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere

hayırlı olsun canım.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.İnşallah hemencik tutunur annesine bebişin.:)) Rabbim duysun sesimizi

canım benim saolasın.dikkat ediyorum ama hiç belirti yok.bugün 8.gün.:)))

asla belirti takip etme.. bu durum bunyeden bunyeye degisiyor.. bende cok agri sizi olunca deger hep 0 cikiyordu.. hic birsey hissetmeyince beta hcg 186 cikmisti... tam terside olabiliyor canim..

:-) :-) yerim ben seni cnm arkadasım,,,valla kizilderili atasozu gibi oldu bayildim...iste biz de variizz bunlar da var,yazık insanim diye atmosferi kirletiyo cogu..cok hayal kırıklıgına ugruyoruz,hepimiz nekdr yalniz birakiliyoruz degil mi ama sak gibi..benim yoneticimin esi dayanamadi tup bebk surecinde isten cıktı,ben de ayni pskolojideyim ama adam bana takıyo resmen:-) nie performansim dusukmus,senun karin isten cikti ya dayanmayip..ay cok enteresan nunam cok..dun cok gerildim esimle bile tartistik konusmuyorum:-) herkes batiyo ban,gemilere binip gidesim var:-) :-) haydi guzel guzel hbrler ver de mutlu olalim cnm..az kaldiii 22sinee innsallahh kiymetlimmm:-)

oyyy canım benim.inan ben de aynı durumdayım.biri selam verse küfür geliyor.biz de kavga ettik akşam.ananasımı bitirmiş:)))))))))))))))))))))))))) bana sarmaya mı çalışıyorsun diyor.hem güldüm hem küstüm.
eşşekten düşenin derdinden yine eşşekten düşen anlar canım.neler çekiyoruz ahh ahh frankenstein a döndüm göbeğim her yerim mosmor.acılar içindeyim.siz anlarsınız beni.inşallah sonu güzel olur da değer herşeye.RABBİM HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAYI NASPİ ETSİN.MUJK:)))

Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere

canimm insallah hersey guzel gelisecek bebegini kucagina alacaksin.. gonlunu ferah tut..

Kızçeler degerim 958e yükselmiş allahım cok mutluyum inanırmısınz bunu ilk sizle paylaşıyorum inşallah rabbbim sizleredr bu mutlulugu tandırır

:-) :-) cnm benim,gitmicem tabi,o inadimi kirginligimi idrak edemez,,benden 7yas kucuk,evlendi 3.ayinda gebe kaldi..ne bilsin.tas catladi bu 3sene ama ben konusmadim,ellerimi disledim sessiz agladim da yanimda uyuyan esim duymadi..hic ezdirir miyim ben Allahımdan basima gelmis bir dert ugruna gururumu..ben bebegi kucagima alsam donup bakmayacak mi..buna dayanamam bu dakikadan sonra,,kendime iyi gelen insanlarla gorusecgim hep,umrumda degil...hayat tek bir insanla gecmiyo bunu gec anlar ama anlar insanlar..Hep oyle dua ediyorum hepimiz icin allah kapilara baktirmasin , insana el actirmasin hicbirmize..Anne olmak icin dag olduk tas olduk sabir olduk acı olduk ama cokk buyuk insanlar olduk..ne hamis gobegimi sokarim kimsenin gozune gozune ne cocugumu..cunku biliyorum artik her 5 kadindan birinin ici aglar,kimse gormez..

Canım ya güzel kardeşim Rabbim bu acıları karşılıksız bırakmaz İnşaAllah bizlerde bir gün evlatlarımızı kucağımıza alıcaz.Derdini veren Rabbim dermanını da verir.MaşaAllah ne güzel bir teslimiyet sağlamışsın Allah senden razı olsun.Rabbim Mübarek Cuma gününde hepimizin gönlünde olanı kucağımızada almayı nasip etsin İnşaAllah...

Kızçeler degerim 958e yükselmiş allahım cok mutluyum inanırmısınz bunu ilk sizle paylaşıyorum inşallah rabbbim sizleredr bu mutlulugu tandırır

Çok güzel bir haber inşaAllah kucağına almakta nasip olur.Ağrısız,sızısız ,su gibi bir hamilelik yaşarsın inşaAllah...Seninle bizde çooooooook mutlu olduk gerçekten...Sağolasın....

cok sukur yuzun guldu zeycann sonunda :):) haydı az kalmış görmene innşallahh keseyi , kalp atışını .. ah cok cok pekk cok sevindim cok heyecanlandım şu an:) rabbim kucagına aldıgını da göstersin innşallah cnm benim..

Yarın yumurcaklar toplanacak inşallah aklınıza gelirsem lütfen dua edin..hepinize güzel günler dilerim..hep dediğim gibi bu yıl bizim yılımız olacak inşallah:))tüp anneleri yılı😉😃

Yarın yumurcaklar toplanacak inşallah aklınıza gelirsem lütfen dua edin..hepinize güzel günler dilerim..hep dediğim gibi bu yıl bizim yılımız olacak inşallah:))tüp anneleri yılı😉😃

canım benim inşallah kaliteli bol bol yumurtalar olur ve hepsi de çoook guzel döllenir:)Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah su gibi geçer sürecin ve hemencik anne olursun;)

Kızlar cok mutsuzum canım cok sıkıldı bukez size mutlu haber veremeyecem beta hcgem 958 cıkmişdı progesteronum 13.2 cıkdı ve birtürlü bitmeyen kanamadan dolayı dokdorum dış gebelîkden şüpelendi. Pazartesi ultırasyona girecem kızlar böyle bi durum yaşayan varmı kızlar dualarınıza ihtiyacım var

canımmmm... aminn sağolasınn.. sen biliyorsun benim eski kaderdaşım olarak yaşadıklarımı.. az mı sohbet ettik senle.. ama nasip işte ..elden bişey gelmiyor gerçekten... dua et bana,hamilesin yaa :49:

canım benim etmezmiyim hiç sana dua ... çok zor biliyorum ama inan kafanı toparlamadan olmuyor bence biraz sıyrıl kötü düşüncelerden ben ne zaman kafamdan attım inan o zaman hamile kaldım.. inan vakti zamanı var herşeyin Rabbim yardımcın olsun.. amin,,:16::16::16:

Kızlar cok mutsuzum canım cok sıkıldı bukez size mutlu haber veremeyecem beta hcgem 958 cıkmişdı progesteronum 13.2 cıkdı ve birtürlü bitmeyen kanamadan dolayı dokdorum dış gebelîkden şüpelendi. Pazartesi ultırasyona girecem kızlar böyle bi durum yaşayan varmı kızlar dualarınıza ihtiyacım var

canim progesteron kac olmaliymis... belkide olumsuz birsey yoktur hemen karamsar olma dur bakalim sikma canini gonlunu ferah tutmaya calis.. insallah keseyi goreceksin.. internete fazla girmemeye calis devamli yat canim..

Benim de opum yarın.:18:.:nazar: İnşallah bebek için uğraşan herkesin hayali bu yıl gerçek olur :49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah yardımcın olsun.. Allahım işimizi kolaylaştırsın inşallah..

ohh gelsin güzel haberler:)))çook ama çok sevindim canım.Rabbim korusun sizi:))

nuna canım bekliyorum senden harika haberler, hepimizi mutlu edeceksin,,, ben senin yerinde olsam pazartesi çok heyecanlanırdım son iki deyip deyip :)) bakalım benimde o günlerim gelecek mi tabii değerlerimiz yüksek çıkarak :))

Back
X