Canim ben ozel sektorde calisiyorum.ve transfer olanakadr herseyi yaptim kendimi hicbirseyden eksik etmedim.hatta transferden 4gun sonra ev tasidim o derece...evimi topladim yeni evi temizledik ailemle..sonra transfer oldu..transferinilk2gunu hep yattim arada evde yurudum abartmadan..yemegim vs hep ayagima geldi.3.gun is yerinden cagirdilar.aksam 5e kadr isyerindeydim. 4.gun ev tasindi.ben hicbisey kaldirmadim ama yatamadimda ..ayakata ona buna soyle yapalim diyerek gecti.bosluk buldugum an hemen oturuyordum..5.gun isbasii..... ama dikkat ettim agir bisey kaldirmak yok ..usutmek yok...ayakta cok durmak yok.bos buldugum her an oturdum

bol meyve ve sebze yedim..ben ki et disinda bisry cok sevmeyen bir kisilik et ten tiksiniyrum suan

)kabak cekirdegi tutunmayi kolaylastirir dediler onu hergun bir avuc yedim.ananas bulamadik aralikta

nuna sagolsun bi manavda varmis uyardi beni.esim5 .gun getirdi..iste icimizde kalmasin diye yedim

)) test gunume kadr hop oturup hop kalktim ama duzenli yaptigim tek sey dua etmek ve ilaclarimi duzenli almakti..yani kendinde belirti arama boyle oldu soyle oldu bundan tuttu tutmadi.rabbim ne derse o oluyor..cok dinlenip yatamasamda kendimi yormamak icin herseyi yapiyrium.isten gelince direk yatiyrum allah razi olsun esim yemek cay vs yapiyr..ben halim olursa kalkip topluyrum arkasini ama genelde yorgun dusuk tansiyonlu ve uykuluyum

)
topiktede cok okudum normal hayatina devam edenler daha cok pozitif gormus tabi eski enerjin vs olmuyor dikkat edrrek gundelik hayatini yasayabilirsin.topikte ornekleri cok canim