• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

bende de aynısı oldu canım.ilaç kullandım 2ye düştü.hatta 2cmlik kistimle oldu bu tedavi.şu an ne durumda bilmiyorum.bir hayır vardır elbet uzme kendini:)

sağol canım içimi rahatlattın.hayırlısı diyorum artık.senin için dua ediyorum.bebişin o mis kokusuyla kucağını doldursun inşallah.

sağol canım içimi rahatlattın.hayırlısı diyorum artık.senin için dua ediyorum.bebişin o mis kokusuyla kucağını doldursun inşallah.

oyy canım benim hiç takma kafana.ben de 3.5 cm duyunca çok üzülmüştüm ertelenince de öyle.ama 1 ay ilaç kullandım 2cm e düştü.o kistle transfer yapıldı hatta opudan önce 2.kistim de görüldü ama ufaktı.daha anlatiyim mi:)))üzülme sakın;)iyi dileklerin için de teşekkür ederim canım.

benim de sürekli uykum var.kasık ve bel ağrıları çok şiddetli.bulantım yok herkeste olması gerekir mi acaba:/bir de wc den çıkmıyorum:)

Canim bulanti icin erken daha su ara uyku bas ve bel agrin olmasi lazim.bulanti tup bebekte ogrendikten1-2 hafta sonra basliyir bunyeye gore.bende cok sevinmistim baktim cikarmiyrum istah hat safhada;))) aa ne goreyim bana sure vermis yaramazlar suan her ogun cikariyorum.sabah 07;45 uyusamda uyanip cikarip uyuyorum sonrada ogunlerden bi saat sonra;(( ama oyle kilo vermedim cikardikca yiyorum;)
Wc den cikmaman normal canim hic tasalanma ama isini cabuk halledip cik allah korusun iltihap falan kapma bol su ic veya icecek sivi biseyler..banyonu ayakta yapip cok oyalanmiyrsun canim..kendini sicak tut dicem ama ben gibi sonbahari uc kat kiyafetle geciren sogukkanli bir hatun menopozlular gibiyim ;)))yaniyor heryanim;)) rabbim saglik sihhat versin annecigine tutunsun sikisiki..sinlenmene cok dikkt et ilk zamanlar benim gibi elekelenme kanama vs ugrasma sonra canim.bundan sonra yapacagin yatip yuvarlanmak;))

Canim bulanti icin erken daha su ara uyku bas ve bel agrin olmasi lazim.bulanti tup bebekte ogrendikten1-2 hafta sonra basliyir bunyeye gore.bende cok sevinmistim baktim cikarmiyrum istah hat safhada;))) aa ne goreyim bana sure vermis yaramazlar suan her ogun cikariyorum.sabah 07;45 uyusamda uyanip cikarip uyuyorum sonrada ogunlerden bi saat sonra;(( ama oyle kilo vermedim cikardikca yiyorum;)
Wc den cikmaman normal canim hic tasalanma ama isini cabuk halledip cik allah korusun iltihap falan kapma bol su ic veya icecek sivi biseyler..banyonu ayakta yapip cok oyalanmiyrsun canim..kendini sicak tut dicem ama ben gibi sonbahari uc kat kiyafetle geciren sogukkanli bir hatun menopozlular gibiyim ;)))yaniyor heryanim;)) rabbim saglik sihhat versin annecigine tutunsun sikisiki..sinlenmene cok dikkt et ilk zamanlar benim gibi elekelenme kanama vs ugrasma sonra canim.bundan sonra yapacagin yatip yuvarlanmak;))

peki diyelim ki yarın yükseldi ve hamileyim dedim.kaç haftalık oluyor ozaman::))

ya 26 ya da 27 aralık 2013:);)

Canim 26si sayarsak bugun tam 4haftaliksin.yarin 4+1...hafta dolana kadr. +1+2+3... ama bazi doktorlar transfer gunune gore hesapliyor..bana hasim bir hafta fazla soyledi mesela bana gore 9.haftadayim.hasime gore 10.hafta;)) simdi ben cumartesi kontrole gidicem kalp atisi duyunca doktor nst ye baglayip kesin tarih soyleyecekmis.ozman sana tam hesap yaparim canim ama topikteki hamilelere gore 4haftaliksin;)))

Canim 26si sayarsak bugun tam 4haftaliksin.yarin 4+1...hafta dolana kadr. +1+2+3... ama bazi doktorlar transfer gunune gore hesapliyor..bana hasim bir hafta fazla soyledi mesela bana gore 9.haftadayim.hasime gore 10.hafta;)) simdi ben cumartesi kontrole gidicem kalp atisi duyunca doktor nst ye baglayip kesin tarih soyleyecekmis.ozman sana tam hesap yaparim canim ama topikteki hamilelere gore 4haftaliksin;)))

transferden sonra hep yatıp dinlendinizmi

ayyy ne guzellll, masallah masallah, darisi basimiza olsun bu hesaplamalarin:)gerci ben simdiden kendimi hamile adlediyorum sonucumu 14 subatta ogrenicem o zaman 4 haftalik olmus olmuyor muyum? demekki simdi hamileyim:))) cokmu polyanna oldu buda yahu:)

transferden sonra hep yatıp dinlendinizmi

Canim ben ozel sektorde calisiyorum.ve transfer olanakadr herseyi yaptim kendimi hicbirseyden eksik etmedim.hatta transferden 4gun sonra ev tasidim o derece...evimi topladim yeni evi temizledik ailemle..sonra transfer oldu..transferinilk2gunu hep yattim arada evde yurudum abartmadan..yemegim vs hep ayagima geldi.3.gun is yerinden cagirdilar.aksam 5e kadr isyerindeydim. 4.gun ev tasindi.ben hicbisey kaldirmadim ama yatamadimda ..ayakata ona buna soyle yapalim diyerek gecti.bosluk buldugum an hemen oturuyordum..5.gun isbasii..... ama dikkat ettim agir bisey kaldirmak yok ..usutmek yok...ayakta cok durmak yok.bos buldugum her an oturdum ;) bol meyve ve sebze yedim..ben ki et disinda bisry cok sevmeyen bir kisilik et ten tiksiniyrum suan;))kabak cekirdegi tutunmayi kolaylastirir dediler onu hergun bir avuc yedim.ananas bulamadik aralikta;) nuna sagolsun bi manavda varmis uyardi beni.esim5 .gun getirdi..iste icimizde kalmasin diye yedim;))) test gunume kadr hop oturup hop kalktim ama duzenli yaptigim tek sey dua etmek ve ilaclarimi duzenli almakti..yani kendinde belirti arama boyle oldu soyle oldu bundan tuttu tutmadi.rabbim ne derse o oluyor..cok dinlenip yatamasamda kendimi yormamak icin herseyi yapiyrium.isten gelince direk yatiyrum allah razi olsun esim yemek cay vs yapiyr..ben halim olursa kalkip topluyrum arkasini ama genelde yorgun dusuk tansiyonlu ve uykuluyum;))
topiktede cok okudum normal hayatina devam edenler daha cok pozitif gormus tabi eski enerjin vs olmuyor dikkat edrrek gundelik hayatini yasayabilirsin.topikte ornekleri cok canim

Son düzenleme:
Canim ben ozel sektorde calisiyorum.ve transfer olanakadr herseyi yaptim kendimi hicbirseyden eksik etmedim.hatta transferden 4gun sonra ev tasidim o derece...evimi topladim yeni evi temizledik ailemle..sonra transfer oldu..transferinilk2gunu hep yattim arada evde yurudum abartmadan..yemegim vs hep ayagima geldi.3.gun is yerinden cagirdilar.aksam 5e kadr isyerindeydim. 4.gun ev tasindi.ben hicbisey kaldirmadim ama yatamadimda ..ayakata ona buna soyle yapalim diyerek gecti.bosluk buldugum an hemen oturuyordum..5.gun isbasii..... ama dikkat ettim agir bisey kaldirmak yok ..usutmek yok...ayakta cok durmak yok.bos buldugum her an oturdum ;) bol meyve ve sebze yedim..ben ki et disinda bisry cok sevmeyen bir kisilik et ten tiksiniyrum suan;))kabak cekirdegi tutunmayi kolaylastirir dediler onu hergun bir avuc yedim.ananas bulamadik aralikta;) nuna sagolsun bi manavda varmis uyardi beni.esim5 .gun getirdi..iste icimizde kalmasin diye yedim;))) test gunume kadr hop oturup hop kalktim ama duzenli yaptigim tek sey dua etmek ve ilaclarimi duzenli almakti..yani kendinde belirti arama boyle oldu soyle oldu bundan tuttu tutmadi.rabbim ne derse o oluyor..cok dinlenip yatamasamda kendimi yormamak icin herseyi yapiyrium.isten gelince direk yatiyrum allah razi olsun esim yemek cay vs yapiyr..ben halim olursa kalkip topluyrum arkasini ama genelde yorgun dusuk tansiyonlu ve uykuluyum;))
topiktede cok okudum normal hayatina devam edenler daha cok pozitif gormus tabi eski enerjin vs olmuyor dikkat edrrek gundelik hayatini yasayabilirsin.topikte ornekleri cok canim

sağol canım Allah senden bin kere razı olsun.nasıl sevindim bu anlattıklarına bilsen😃şimdiden o beklenecek 12günün stresi basmıştı beni.yani hiç takmadan rahatça dolaşıp,istediğim gibi uyuyabilirim.bişey olmaz😊

sağol canım Allah senden bin kere razı olsun.nasıl sevindim bu anlattıklarına bilsen😃şimdiden o beklenecek 12günün stresi basmıştı beni.yani hiç takmadan rahatça dolaşıp,istediğim gibi uyuyabilirim.bişey olmaz😊

Kendini yormadannn herseyyy yapabilirsin ilk 3gun ozellikle yatip dinlenmen lazim canim ama oyle yatalaklar gibi degil hafif evde dolanarak.cunku kan dolasimina ihtiyaci var mucizenin yerlesebilmesi icin..daha sonra fiziksel aktivitelerini abartmadan her sey yapabilirsinn ;))

Canim insallh 14subat sevgililer gunune birrcok sevgilin olacak;)) ayrica 4+4 olacaksin canim.4hafta 4gunluk olacak mucizen;)))

ayy agzindan bal damliyor canim insallah:) kan testim 14 subatta yapilacak evet, bende sabirsizlikla bekliyorum..bari 1 mi koydurayim ikimi onuda soylede tam olsun canim:) esim bana ben ona sorup duruyoruz, 2 donmusuz var, birinci tutumazsa 2. transfer bedava olacak..ben 1 den yanayim gibi, cunku yurt dsindayim ve seneye ne olacagimiz belli degil is guc acisindan..sen hamiisn soyle icinden geceni pleasee:)

Benim bir arkadaşım Gaziantepte gazi Euro fertilde yaptırdı.Fuat beydi dr.Çok memnun kalmıştı.ikizleri var şimdi.ve doğal yoldan bir daha hamile :)

Aaa maaşallah...Doktorum burada zaman ve para kaybetmeyin dedi....Aslında Euro fertil benim evimin yanı ama burayı düşünmedik.....

Nilnurcum neguzel bir hikaye paylasmissin rabbim kimseye yasatmasin insallh..ama okudugumda ne hissettim biliyormusun..bence o hz.hizirdi..vazgecmemen icin denk geldi sna.bak sende burada paylastin kac kisiye umut oldu..icimden sanki boyle gecti;))
Bide senin pozitif haberini alacagiz yakinda canim .nezman ocak topigine bassam bakiyrum nilnur paylasmismi hamileyim diye;)) bakiyorum..6.hislerim kuvvetlidr.hep icimden oyle geciyor neden bilmem ama yakinda gorecegiz insallh

Biliyo musun cnm bitanem,isminin altındaki sayaci takip ediyorum hep..oh 7oldu,cokk sukur 8oldu,rabbime bin sukur 9oldu gibi:-) tehlikeli donem bir an once gecsin diye ben de hepp sana bakip dua ediyorum..
Ruhi dunya bambaska birsey,,hani kalp kalbe karsı derler ya eminim yan yana geldik dogmadan once..
O guzel hislerinle bana verdign enerjiye minnettarım,cnmm benimm..

Arkadaşlar Tüp bebek raporum çıktı nihayet....Umut tbm ye faxladım hemen da e-reçetimi yolladılar hemen hemen her şey hazır kısmetse sadece tedaviye başlamak kaldı heyecan doruktaa yani :18::18::18::18::18:

Back
X