2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Günydın kızlar bugün merkezden haber gelecek ve muhtemelen yarın transferim olacak çok heyecanlıyım ama bir o kadar da korkuyorum.

Günydın kızlar bugün merkezden haber gelecek ve muhtemelen yarın transferim olacak çok heyecanlıyım ama bir o kadar da korkuyorum.

Ayy canım inşallah güzel haberler gelir merkezden ve transferinden sonra göbüşün dolu dolu olur. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda pozitif görmeyi nasip etsin senin adına çok sevindim arkadaşım, sen hamiş olda arkandanda biz gelelim :nazar::49::16::36:

Ayy canım inşallah güzel haberler gelir merkezden ve transferinden sonra göbüşün dolu dolu olur. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda pozitif görmeyi nasip etsin senin adına çok sevindim arkadaşım, sen hamiş olda arkandanda biz gelelim :nazar::49::16::36:

Amin canım ya nerelerdesin sen uzun zamandır göremiyorum seni kaçak:3:

ALLAH yar ve yardimcin olsun.bebisler annelerine simsiki tutunurlar da insaALLAH :49: haberini aliriz

Amin canım ya nerelerdesin sen uzun zamandır göremiyorum seni kaçak:3:

Buralardayım canım arada yazıyorum ama bende seni bayadır göremiyorum, valla bende senin gibi heyecanlıyım şubat adetimle dondurulmuşlarla tekrar başlıyorum tedaviye :nazar: inşallah bu son tedavilerimiz olur ve Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.

ALLAH yar ve yardimcin olsun.bebisler annelerine simsiki tutunurlar da insaALLAH :49: haberini aliriz
Amin canım inşallah
Buralardayım canım arada yazıyorum ama bende seni bayadır göremiyorum, valla bende senin gibi heyecanlıyım şubat adetimle dondurulmuşlarla tekrar başlıyorum tedaviye :nazar: inşallah bu son tedavilerimiz olur ve Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.

Amin inşallah ikimizde hamiş kalırız bebişlerimizi kucağımıza alırız saatler geçmek bilmiyor merkezden hala haber gelmedi:18::18::18:

canım hayırlısıyla transferin olsun ve birlikte gün sayalım tatlım rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter :34: Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

Emha cok uzuldum cnm allah diger yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin inss

Nesecim sagolasin .dualarin icin allah razi olsun.bekleyip gorecegiz simdi diken uzerindeyim.bisey olurmu.neden midem bulanmiyr uykum nezman gelecek paranoyak oldum;(( belkide stresten bazi belirtilerim azaldi belkide teke dustugu icin ..ama sukurler olsun bugun yine eski duzenine dondu 5bucukta uyandim ..gece tuvaletleri ..tam ise gidecekken kapida mide bulantisi ve ne varsa...sukurler olsun bunlarada seviniyroum simdi

hayırlısı olsun canım Rabbim karnındakini sana bağışlasın çok şükür ki gebesin ve bebişin seninle imşallah kucağına almayı da nasip eder Yüce Allah'ım

Selamun aleyküm arkadaşlar

Malesef bizim tedavimiz transfer aşamasına gelemeden sonlandırıldı.Cuma günü yumurta toplamı işlemi yapıldı ama döllenme olmadığı için tedaviyi sonlandırdılar .Rabbim bu durumu düşmanıma bile yaşatmasın 14 tane yumurta toplanmıştı hepsi heba oldu neye üzüleceğimi şaşırdım.İnşaAllah sizlerde herşey ama herşey yolunda gitsin.Bizleride duanızda unutmayın olur mu?

Selamun aleyküm arkadaşlar

Malesef bizim tedavimiz transfer aşamasına gelemeden sonlandırıldı.Cuma günü yumurta toplamı işlemi yapıldı ama döllenme olmadığı için tedaviyi sonlandırdılar .Rabbim bu durumu düşmanıma bile yaşatmasın 14 tane yumurta toplanmıştı hepsi heba oldu neye üzüleceğimi şaşırdım.İnşaAllah sizlerde herşey ama herşey yolunda gitsin.Bizleride duanızda unutmayın olur mu?

hicmi dollenme olmamis canim yaaa cok ilginc bukadar yumurtada dollenme olmamasi.. canim senin hastanen hangi hastane biliyorsun hastanenin kullandigi laboratuvar ve teknik aletler saklama kosulllari enjekte kosullari cok cok onemli..
cokkk gecmiss olsun bende birkez bunu yasadim ama bir yumurta vardi oda dollenmisti ama ikinci kaliteydi iptal olmustu tedavim..

canım döllenmeme sebebi yumurtalar değil spermler çok kalitesizmiş eşimin verdiği birinci spermleri beğenmediler kabul etmediler ikinci kez spermleride lokal anestezi ile Uroloji doktoru tarfından aldılar ama bunlarda istediğimiz kalitede değil dediler ve baştan uyardılar.Emsey hastanesi ama çok ilgililerdi embriyolog son ana kadar sürekli bildirdi pazar gününü bile buna ayırdı.Ama Rabbim nasip etmeyince Allahım çok zormuş çoookkkk...

canım döllenmeme sebebi yumurtalar değil spermler çok kalitesizmiş eşimin verdiği birinci spermleri beğenmediler kabul etmediler ikinci kez spermleride lokal anestezi ile Uroloji doktoru tarfından aldılar ama bunlarda istediğimiz kalitede değil dediler ve baştan uyardılar.Emsey hastanesi ama çok ilgililerdi embriyolog son ana kadar sürekli bildirdi pazar gününü bile buna ayırdı.Ama Rabbim nasip etmeyince Allahım çok zormuş çoookkkk...

himm insallahh bir dahaki tedavide tutacakk canimm gonlunu ferahh tutmaya caliss.. Allahin takdiri hepimiz ayniyizz yapacak birsey yok devamli deneyecegizz boyle.. esinin sprem sayisi kac canim.. genetik testte yaptirdinizmi hem kandan hemde esinin sperminden.. genetik testlerde sorunun kaynagini anlarsiniz...

Amin canım inşallah

Amin inşallah ikimizde hamiş kalırız bebişlerimizi kucağımıza alırız saatler geçmek bilmiyor merkezden hala haber gelmedi:18::18::18:

İnşallah arkadaşım çok fazla stres yapma ama merkezden haber gelince bizide haberdar et...:16::nazar::emir_bebek:

Arkadaşlar transferimin 7.günü dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı, 9.gün tekrar yaptım çizgi belirginleşmişti. Bugün onuncu gün sabah idrar testi yaptım soluk ikinci çizgi vardı, şimdi tekrar yaptım ikinci çizgi yok. Ben bu işten hiç birşey anlamadım. Crınone jel pembemsi olarak geri geliyor acaba tutundu ama düştü mü.Kafayı yiyeceğim yardım edin.

Nesecim sagolasin .dualarin icin allah razi olsun.bekleyip gorecegiz simdi diken uzerindeyim.bisey olurmu.neden midem bulanmiyr uykum nezman gelecek paranoyak oldum;(( belkide stresten bazi belirtilerim azaldi belkide teke dustugu icin ..ama sukurler olsun bugun yine eski duzenine dondu 5bucukta uyandim ..gece tuvaletleri ..tam ise gidecekken kapida mide bulantisi ve ne varsa...sukurler olsun bunlarada seviniyroum simdi

emhacim hepimiz saglikli bir bebek icin yola cikmadikmi, insallah bebisini saglicakla al kucagina vesvese ve sikinti yapma lutfennn..

Back
X