• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Arkadaşlar transferimin 7.günü dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı, 9.gün tekrar yaptım çizgi belirginleşmişti. Bugün onuncu gün sabah idrar testi yaptım soluk ikinci çizgi vardı, şimdi tekrar yaptım ikinci çizgi yok. Ben bu işten hiç birşey anlamadım. Crınone jel pembemsi olarak geri geliyor acaba tutundu ama düştü mü.Kafayı yiyeceğim yardım edin.

arkadasim panik ve stres yapma test gununu bekle derim ben, kendini beynini pozitife yonlendir dua et..erken testler cok yaniltici oluyor hep okuyoruz burdan..

Canim cok usuzldum, sabah bir heycan degerine baktim ve cok uzuldum tatlim, herseyin hayirlisi xok zor biliyorum ne desek bos, benimde ikinci denemede 40 kusurden dusmustu, ve benim hayal kirikligima aglamalarima yesil koy sahil'i sahit. HICKIRA HICKIRA AGLADIM, geleb giden bana sasti buna ne olmus diye, isyan bile ettim ve 2 yil surdu bu isyan, 2 yil sonra butun cesaretimle yeniden basladim, oda husranla sonuclandi , tamam yeter artik dedim de 9 ay sonra tekrar douslarimla rabbim yuzumu guldurdu, Simdi tatlim bunda da bor hayir var diyip brkliycez. Sen inancli birisin yazdin gibi, inanki bir gun seninde annee aneee diye basinin tepesinden inmeyen veletlerin olcak, hano hamileyken tisortlar var dikkat bebek var diye, anne olduktan sonrada "Give me a break" yani "azcik beni rahat birakin"diyn tisortlar giymenin nasip olcagi gunler ins. Tatlim cok yakin olsun senin icin.

beni anlayan birilerinin olması ne güzel.aslında hepiniz farkındasınız şu an yazdıklarımla kalbimin gözyaşlarımın nasıl çeliştiğinin.ama bu durumda bile o güzel yüreklerinizle umudumu kaybetmemem için neler söylüyorsunuz.Rabbim gönlünüze göre versin.İnşallah güzel dilekleriniz tüm isteyenlere nasip olur.

canım ben hep yanındayım her an konusştuğumuz için buraya pek yazmadım ama tüm arkadaslarıma sesleniyorum biz kocaman bir aileyiz hepinizi cok seviyorum nunacım sen güçlü olacaksın ve çok güzel günlerimiz olacak ....

Arkadaşlar transferimin 7.günü dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı, 9.gün tekrar yaptım çizgi belirginleşmişti. Bugün onuncu gün sabah idrar testi yaptım soluk ikinci çizgi vardı, şimdi tekrar yaptım ikinci çizgi yok. Ben bu işten hiç birşey anlamadım. Crınone jel pembemsi olarak geri geliyor acaba tutundu ama düştü mü.Kafayı yiyeceğim yardım edin.

Canim iste bu gerginligi yasamak ocin sadece test gununu beklemen lazin, cunku biz ilac kulalniyoruz progestron leveli icin, o yuzden kesinlikle sonuc vermez o sekil, sadece boyle kafa degistirir, sabah ilk idrarlami yaptinda negatif cikti bence hic kafana takma tatlim , test gunune bisey kalmamis ins. Guzel sonuclar alirsin

Canim iste bu gerginligi yasamak ocin sadece test gununu beklemen lazin, cunku biz ilac kulalniyoruz progestron leveli icin, o yuzden kesinlikle sonuc vermez o sekil, sadece boyle kafa degistirir, sabah ilk idrarlami yaptinda negatif cikti bence hic kafana takma tatlim , test gunune bisey kalmamis ins. Guzel sonuclar alirsin

Evet bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz vermiştim ama dayanamadım işte. Sabah ilk idrarımla yaptığımda silik ikinci çizgi çıktı, akşam yaptığım negatifti. Artık test günümü bekleyeceğim ama çok umutlu değilim.

canimm seninkisi ikizz bence...yedinci gun cift cizgiyi ancakk ikizler gorebiliyor:)) ayrica sabah iki cizgi gorup daha sonra gorememende normal cunku en saglikli ilk idrarla bu testler yapiliyor daha sonrakinde cikmayabiliyor... tebrikkklerr

Evet bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz vermiştim ama dayanamadım işte. Sabah ilk idrarımla yaptığımda silik ikinci çizgi çıktı, akşam yaptığım negatifti. Artık test günümü bekleyeceğim ama çok umutlu değilim.

Canim umutlu olmaman icin hicbir neden lesinlille yok, bosuna kendinide karnindakilerde stres yapma ,aksam degeri zaten sonuc vermezki 7-8 haftalik olmadiktan sonra daha seninki olusum asamasinda sabah silikte olsa bir cizgo cikmasi aksine sana umut olmali

tesekkur ederim canım.buralardayım Rabbime çok şükür ki mutlu olduğum bir evliliğim,hiçbirşeye değişmeyeceğim bir ailem ve sizin gibi dostlarım var.bebeğim şimdilik eksik onun da zamanını beklicez artık.Hayat devam ediyor dün eşim aldı beni karşına 'ne değişti ne eksildi hayatımızda,hiçbişey'dedi.'olursa güzel olur ama olmazsa da biz mutluyuz zaten.lütfen elindekinin değerini bil'dedi.haklıydı haklı.insan eksikliğinin peşine öyle düşüyor ki hayatındaki güzellikleri görmüyor.daha da iyi olucam ama şimdi değil yani elimde değil.sizleri seviyorum;)

ne guzel yazmissin nunacim, cok dogru elimizdekilerle yetinsek sukretsek arada rahatlasak stres yapmasak hersey daha guzel ve kolay olacak..ne mutlu anlayisli eslerimiz, ailelerimiz, arkadaslarimiz var..insallah bekledigimiz bebeislerimizde gelecek fazla bekletmeden..

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter :34: Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

Merve arkadaşım ne güzel düşünmüşsün ihtiyacı olan birine vermeği. tebrik ediyorum seni çok güzel bir davranış umarım gerçekten ihtiyacı olan birine ulaşır ::9::9::9:

canım döllenmeme sebebi yumurtalar değil spermler çok kalitesizmiş eşimin verdiği birinci spermleri beğenmediler kabul etmediler ikinci kez spermleride lokal anestezi ile Uroloji doktoru tarfından aldılar ama bunlarda istediğimiz kalitede değil dediler ve baştan uyardılar.Emsey hastanesi ama çok ilgililerdi embriyolog son ana kadar sürekli bildirdi pazar gününü bile buna ayırdı.Ama Rabbim nasip etmeyince Allahım çok zormuş çoookkkk...

canım allahım yardımcın olsun bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

canimm seninkisi ikizz bence...yedinci gun cift cizgiyi ancakk ikizler gorebiliyor:)) ayrica sabah iki cizgi gorup daha sonra gorememende normal cunku en saglikli ilk idrarla bu testler yapiliyor daha sonrakinde cikmayabiliyor... tebrikkklerr

ensuece Allah razı olsun valla yüzümü güldürdün. Keşke dediğin gibi olsa. Sabah hamileyim diye sevinip öğleden sonra negatifi görünce kötü oldum. Eşim bu dönemde kullandığın ilaçlardan pozitif çıkmıştır idrarda diyor.Hayırlısı artık, beklemekten başka çare yok.Çarşamba günü belli olacak.

şu an bir karar vermek istemiyorum.arka arkaya 2 negatif tüp bebek tedavisi yaşadım.uzun bir süre hiçbirşey yapmıcam.daha sonra gerekirse histeroskopi olurum.herşey için teşekkür ederim:))iyi ki varsınız

nuna geçmiş olsun. Allah tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah da bu günlerini unutursun. Bebeğimizin tutunması ayrı bir olay, gebeliğin devam etmesi ayrı bir olay. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama güçlü olmak lazım ve sen çok güçlüsün, umut dolusun. Gönlüne göre olsun herşey.

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter :34: Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

canım benim güzel haber için açtım baktım ama bu sefer de kısmet değilmiş. Ne mutlu sana ki bu kadar da olgun iyi bi eşin var. Benim eşim bu olgunluğu gösteremez hiç mesela. Bir kaç kez deneyip yılmayan ve sonunda bebişini kucağına alan o kadar çok anne biliyoruz ki, sen de biliyosundur. Ve inan bana kendi arkadas ve akrabalarımda da ben böyle insanlar biliyorum, rezerv azlığı belki biraz daha uğraştırıyor ama sonunda oluyor. 3 de 5 de bilemem ama olacak inşallah eninde sonunda. Belki merkez ve doktor değiştirmek sana iyi gelebilir. Kendi tecrübemden anladım ki doktoruna güven çok önemli. Canım nacizane üzüntünü paylaşmaya çalışıyorum, umudunu kaybetme nolur. :16::16::16:

canım 2.denememde merkezi değiştirdim .şu anki doktorumdan da merkezden de çok memnunum.bir süre erteledim zaten ,bilmiyorum tekrar denemeyi düşündüğümde o kararı veririm.Teşekkür ederim herşey için artık sizin güzel haberlerinize sevinicem:)öpüyorum

merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırdık çok şükür kan degerim 11. gün 390 çıktı ikigün sonra ise 780 çıkdı haftaya salı ultrasyonda bakıcaz ikiz olma olasılıgı var rabbim yüzümüzü güldürdüü çookkk şükür inşallah devamı gelirr dualarım sizinle :4:

Canim b-hcg degerime gore ikiz ucuz dorduz ...e hazirlikli ol demisti. Sukur sonra iki kese gordu doktor.bu gune kadr iki kese goruluyordu..bugun kalp atisina gittigimizde baktik biri 9.haftalik gelismis.yani suanki haftamda digerinde hicbir gelisim hareket yok.bebekte yok kalp atisida hicbirsey;(( yani bos bir kese...rabbim boyle uygun gormus ..simdi diger bebegimin gelisiminin devam etmesi icin dua edecegim..rabbim onu benden ayirmasin...
simdi kafam karma karisik yani ne olacak gelismryen kese?? Hasimin dedigine gore kendiliginden kaybolacakmis ama bu saglikli bebegime etki edrrmi bilmiyrum amanmnn iste kafam karmakarisik rabbim yardimcim olsun;((

canım inan kendimden çok üzüldüm.aradım da müsait değildin herhalde.ne desek boş.Sabır diliyorum.Rabbim yavrunla seni korusun.dua ediyoruz eşimle senin için.o da çok üzüldü..İnşallah kucağına aldığın günleri de görücez hep beraber.öpüyorum seni Rabbim yardımcın olsun.

canım ben hep yanındayım her an konusştuğumuz için buraya pek yazmadım ama tüm arkadaslarıma sesleniyorum biz kocaman bir aileyiz hepinizi cok seviyorum nunacım sen güçlü olacaksın ve çok güzel günlerimiz olacak ....

sen canımsın benim:)))olacak inşallah:)sen şubatta umut olacaksın bana;) öptüm kocaman

ne guzel yazmissin nunacim, cok dogru elimizdekilerle yetinsek sukretsek arada rahatlasak stres yapmasak hersey daha guzel ve kolay olacak..ne mutlu anlayisli eslerimiz, ailelerimiz, arkadaslarimiz var..insallah bekledigimiz bebeislerimizde gelecek fazla bekletmeden..

Rabbime şükürler olsun ki öyle:)İnşallah eksiklerimiz de yakında göbişimizde olur:)))

Back
X