Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.
Merhaba araniza yeni katildim. 32 yasindayim sorun esimin sperm sayisinda. İlk denememize basladik Cumartesi gunu. Bugun yani dun:) ikinci kontrole gittim. Cuma 3. Kontrole gidecegim. Puregon 300 kullaniyordum bugun monepur da ekledi tedaviye doktorum. İstanbul Kurtkoy Ozel Emsey Hastanesi Tup Bebek merkezinde basladim tedaviye. Doktorum Nesrin Bastug.
Canım hoşgeldin, öncelikle tedavin hayırlı olsun :) pozitif sonuç alman duasıyla bende o hastahanede tedavi oluyorum Nesrin hocanın hastasıyım.daha önce çapa da denedim 2kez başarısız oldu ve çok acı çekmiştim fakat burası çok konforlu ve dr.un ilaç tedavisi daha iyi geldi herşey yolunda gitti ama ilk tedavide negatifi aldım( şimdi dondurulmuşlar ile denemem oldu bugün transferin 7. Günü inşaallah isteyen herkes gibi bende mutlu sona erebilirim...
:)))) kıs drumuzda aynı yakında komşu çıkıcaz
Aaaa :))))) çok sevindim ya ben buna ben pendikte oturuyorum Cnm :))))))
kizlar dun kan verdim sonuc negatif
Canım hayırlı olsun gözün aydınnn rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin cok sevindimmm böyle pozitif haberler almak bizlere umut oluyor
canımmm hayırlı olsun bayağı sabretmişsin umarım sonuna kadar bebeğin seninle kalır...
Transfer sonrasi neler yaptin hangi gun belirtiler yasadin anlatirmisinSaol canım isallah benimle kalırlar çok mücadele verdim şimdide korkuyorum birsey olcak diye Rabbim yardımcımız olsun
Transfer sonrasi neler yaptin hangi gun belirtiler yasadin anlatirmisin
herkese merhabalar
salı günü yumurtalarım toplandı yarında trasfer için aradılar.9 tane yumurtadan 4 tanesi döllenmiş..trasfere idrara sıkışık girmek gerekiyormuş peki trasfer işleminden ne kadar sonra tuvalate gidebiliriz.benim birde 1 saatlik yolum var.kızlar ne olur çok dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ben önceki tüp bebek tedaviden çok farklı hissettim bel ağrısı çektim ilk günler kaşıkla batmalar son günlerde idare çok sık çıkmaya başladım 10 gün belli oldu ama ilaçlarda olurmuş ama ilk negatif tüp bebek denememde hiç belim agrimamisti birde 7 günde hafif lekelenme olmuştu hasta oluyorum sandım ağladım ama tutunuyormus ama en iyi şey kalbini ferah tutup sabredip beklemek pozitif olmak
Cok tsk ederim bilgilerin icin bende gebzede yasiyorum ilk trasnferden farkli agrilarim oluyo belim ve kasik bolgem ilk 5gundur agriyo birde bal tarcin corekotu karisimi yiyor bol dua ediyorum allah dualarimizi kabul etsin
Ben önceki tüp bebek tedaviden çok farklı hissettim bel ağrısı çektim ilk günler kaşıkla batmalar son günlerde idare çok sık çıkmaya başladım 10 gün belli oldu ama ilaçlarda olurmuş ama ilk negatif tüp bebek denememde hiç belim agrimamisti birde 7 günde hafif lekelenme olmuştu hasta oluyorum sandım ağladım ama tutunuyormus ama en iyi şey kalbini ferah tutup sabredip beklemek pozitif olmak
Işallah seninledir yavrum kaçta ne transfer edildi canım korkma nekadar rahat olursan okadar iyi canım kalbini ferah tut ben elimi karsima koyarak sürekli birseyler okudum süreler bol bol oku Rabbim can ver de Rabbim yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?