Nunaaaa sekerim neerelerdesin varmi guzel haberler??gidebildinmi baska doktora..bende bu kargasanin icinde tasinacagim birde ev tasiyacagim..fenalardayim yatarim dinlenirim derken iyice karmasanin icinde kaldim..tedavi..ev toplama..temizlik...ev tasima..yerlestirme..rabbim bana yardim ett
Canım benim ilk denemem. Sami bey saat 4 gibi aradı çok sakin bir sesle hayırlı olsun hamilesin ilk sonucun 89 dedi, gerisini hatırlamıyorum.. İnsanın inanası gelmiyor. Bugün birdaha gideceğim bu değerin yükselmesi gerekiyormuş.
Kizlar nasilsiniz? Ben haftaya insallah doktora gidicem. Memorial diyodum ama Bahceci fulyaya karar verdik. Hem Heyecanliyim hem umutsuzum hem umutluyum karisik anliycaniz :)
Musmutlu haberler bekliyoruz:))) Hayırlı olsun, doktorun elleri pamuk olsun , tedavin su gibi aksın inşallah:)))
Kizlar size bir sey danismak istiyorum. Haziranda olumsuz bir tedavimiz var. Biz insallah ocakta tekrar tup bebek deniycez. Sizce kromozom bozuklugu icin test yaptirmalimiyiz? Acaba bu bozuklukta herhangi bir belirti oluyor mu? Yani farkedilebiliyormu?
canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin mevlamCanım benim ilk denemem. Sami bey saat 4 gibi aradı çok sakin bir sesle hayırlı olsun hamilesin ilk sonucun 89 dedi, gerisini hatırlamıyorum.. İnsanın inanası gelmiyor. Bugün birdaha gideceğim bu değerin yükselmesi gerekiyormuş.
Kizlar size bir sey danismak istiyorum. Haziranda olumsuz bir tedavimiz var. Biz insallah ocakta tekrar tup bebek deniycez. Sizce kromozom bozuklugu icin test yaptirmalimiyiz? Acaba bu bozuklukta herhangi bir belirti oluyor mu? Yani farkedilebiliyormu?
Bence yaptır. İçin rahat eder en azından. Bu bozukluğun benim bildiğim, bir belirtisi yok...
canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin mevlam
canım tabi sen krımozom testi yaptır bence en azından kafan rahat olur
Kizlar nasilsiniz? Ben haftaya insallah doktora gidicem. Memorial diyodum ama Bahceci fulyaya karar verdik. Hem Heyecanliyim hem umutsuzum hem umutluyum karisik anliycaniz :)
Esim Memorialda o testi yaptirmisti orayi bulana kadar yirmi yer aramistim:) uc haftada veriyorlar sonucu ama olumsuz birsey cikarsa tedavi gordugun hastane ne yapacak esin ve seni icin nasil bir yol onerecek oda onemli tabi istersen doktoruna bir sor bizden Bahceci dort tedavi boyunca hic istememisti biz kendimiz yaptirdik olumsuz birsey cikmadi doktorun yaptirdigimdan haberi bile olmamisti.
Tedavin hayırlı, sonu sağlıklı bebişli olsun.
Kromozom bozukluğunun farkedilir bir belirtisi olmaz. En çok ihtimal olunan durum, tekrarlayan gebelik kayıplarıdır. Onun dışında başarısız denemelerden sonra da kromozom tahlili isteniyor. Senin henüz 1 başarısız denemen var, dr. istemeyecektir büyük ihtimalle. Eğer maddi durumunuz müsayetse bence de yaptır. Üstelik daha tedavi zamanına da var. O zamana kadar istediğin yerde yaptıra bilisin (devlette sonuç 1 aydan uzun sürüyor, özellerde 2-3 hafta kadar). Ancak yanılmıyorsam devlette yapmak için düşük hikayenin olması lazım.
Devlet hastanelerinden yapan yalnız Zeynep Kamil hastanesini biliyorum. Yaptıra bilirsen ücretsiz oluyor. Onun dışında Memorial 480 tl ye yapıyor. Ben özel Çapa da 250 tl'ye yaptırdım, ancak sonucu 35 güne veriyolar.
musmutlukiz ilk tedavini nerede yaptirdin doktorun kimdi cnm
Bülent Tıraş çok iyi doktor diye duydum hep ama Acıbadem Maslak bu alanda nekadar aktif bilmiyorum oranın diğer doktoruda Halit Erdem ama Halit bey hastanede durmuyor muayenelerini Nişantasındaki kiliniğinden yurutuyor Acıbademin adını kullanıyor. Hayırlısı canım Bahcecideki doktorun kim..?
Ayy canim cok tesekkur ederim insallah senin de cifter cifter kuzularin olsun[
Amiiiinnnnnnnnnnnnn:))) öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?