Sabah yeni doktorumla gorusme iyi gitti oradan yana kararimi verdim arkadaslar simdide tup bebek raporu icin ikinci jinekolojik muayene randevuma Suleymaniye devlet hast geldim cok kalabalik biz kadinlarin cocuklu cocuksuz derdi bitmiyor arkadaslar Allah dermansiz dert vermesin. Bugun pozitifim galiba yagmur bile ilk kez karamsarlastirmadi.
hayırlı olsun...yeni doktorunla frekansların tutmasına sevindim:)doktor önemli...
yağmur karamsarlaştırmasın zaten bak ne güzel bereketli bi başlangıç olmuş..her işinde su gibi olsun inşallah
canım ya teşekkürler bugun doktor dediki 2013'de 3 tane kötü tedavi geçirmişsin artık bu sene sana tedavi yok 2014 un uğuruna bereketine inanalım ve 2014 de tedaviye başlayalım :) inşallah hepimize 2014 uğurlu gelecek meleklerimizi getirecek.
selam müstakbel anneler
nabersiniz ben bayağıdır gelemedim
geçen h.sonu misafir bu h.sonu memlekt derken bayağıdır yokum
inşallah tedaviler iyidir
emha kekse tasinma arifesine gelmeseydi tedavin sikintili ve yorucu olur hayatim.
Arkadasim nerelerdesin sen..bizde hersey bildigin gibi)
Canim valla oyle bir karmasadayim ki.. ev tasiniyor..evin ici misafir dolu..ev toplanacak..tup bebekten kimsenin haberi yok..transferim bu haftasonu yada haftaya))
Canim valla oyle bir karmasadayim ki.. ev tasiniyor..evin ici misafir dolu..ev toplanacak..tup bebekten kimsenin haberi yok..transferim bu haftasonu yada haftaya))
Kaçıncı denemen canim saatte az kalmış inşallah hamissindir
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz. hadi nerdesin yaz bize müjdeli haberi..
Canım dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler. İnşallah rabbim herkese bir evlat sahibi olmayı nasib eder. İlk sonucum 89 çıktı. Bugün bir kan daha vermem gerekiyormuş.
Canım benim ilk denemem. Sami bey saat 4 gibi aradı çok sakin bir sesle hayırlı olsun hamilesin ilk sonucun 89 dedi, gerisini hatırlamıyorum.. İnsanın inanası gelmiyor. Bugün birdaha gideceğim bu değerin yükselmesi gerekiyormuş.
Canım benim ilk denemem. Sami bey saat 4 gibi aradı çok sakin bir sesle hayırlı olsun hamilesin ilk sonucun 89 dedi, gerisini hatırlamıyorum.. İnsanın inanası gelmiyor. Bugün birdaha gideceğim bu değerin yükselmesi gerekiyormuş.
Canım dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler. İnşallah rabbim herkese bir evlat sahibi olmayı nasib eder. İlk sonucum 89 çıktı. Bugün bir kan daha vermem gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?