2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Sabah yeni doktorumla gorusme iyi gitti oradan yana kararimi verdim arkadaslar simdide tup bebek raporu icin ikinci jinekolojik muayene randevuma Suleymaniye devlet hast geldim cok kalabalik biz kadinlarin cocuklu cocuksuz derdi bitmiyor arkadaslar Allah dermansiz dert vermesin. Bugun pozitifim galiba yagmur bile ilk kez karamsarlastirmadi.

hayırlı olsun...yeni doktorunla frekansların tutmasına sevindim:)doktor önemli...
yağmur karamsarlaştırmasın zaten bak ne güzel bereketli bi başlangıç olmuş..her işinde su gibi olsun inşallah

hayırlı olsun...yeni doktorunla frekansların tutmasına sevindim:)doktor önemli...
yağmur karamsarlaştırmasın zaten bak ne güzel bereketli bi başlangıç olmuş..her işinde su gibi olsun inşallah

canım ya teşekkürler bugun doktor dediki 2013'de 3 tane kötü tedavi geçirmişsin artık bu sene sana tedavi yok 2014 un uğuruna bereketine inanalım ve 2014 de tedaviye başlayalım :) inşallah hepimize 2014 uğurlu gelecek meleklerimizi getirecek.

Amin. İnşaallah 2014'te burda mutlu haberlerimizi paylaşırız. Ben de bazen çok karamsarlığa kapılıyorum; ama genelde pozitifim dualar sayesinde. Allahın dediği olur.Bugünümüze şükürler olsun.

Nunaaaa sekerim neerelerdesin varmi guzel haberler??gidebildinmi baska doktora..bende bu kargasanin icinde tasinacagim birde ev tasiyacagim..fenalardayim yatarim dinlenirim derken iyice karmasanin icinde kaldim..tedavi..ev toplama..temizlik...ev tasima..yerlestirme..rabbim bana yardim ett

selam müstakbel anneler
nabersiniz ben bayağıdır gelemedim
geçen h.sonu misafir bu h.sonu memlekt derken bayağıdır yokum
inşallah tedaviler iyidir

Arkadasim nerelerdesin sen..bizde hersey bildigin gibi )

ahh geldim geldim
senden naber taşınma işinden naber
çok zor tedaviyle birlikte sakın yorma kendini
önemli olan meleklerimiz
ama yatmakda çözüm değil bence böyle tutacaktır

Canim valla oyle bir karmasadayim ki.. ev tasiniyor..evin ici misafir dolu..ev toplanacak..tup bebekten kimsenin haberi yok..transferim bu haftasonu yada haftaya))

ay Allahım ya nolacak şimdi misafirler gitse bari
strese girme
olacak olacak
Allahım ol desin rahmi olmayan biri bile hamile kaldıki
sen düşünme taşınma ne zaman peki

Canim valla oyle bir karmasadayim ki.. ev tasiniyor..evin ici misafir dolu..ev toplanacak..tup bebekten kimsenin haberi yok..transferim bu haftasonu yada haftaya))

Insan yillar sonra boyle seylerin kendini yiprattigini anliyor, bu asamada kendini nazlaman simartman gerekli hemde ilk tedavin hayirlisi artik cnm yorma kendini:)

Kaçıncı denemen canim saatte az kalmış inşallah hamissindir

Canım benim ilk denemem. Sami bey saat 4 gibi aradı çok sakin bir sesle hayırlı olsun hamilesin ilk sonucun 89 dedi, gerisini hatırlamıyorum.. İnsanın inanası gelmiyor. Bugün birdaha gideceğim bu değerin yükselmesi gerekiyormuş.

Canım dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler. İnşallah rabbim herkese bir evlat sahibi olmayı nasib eder. İlk sonucum 89 çıktı. Bugün bir kan daha vermem gerekiyormuş.

gözün aydın canım ALLAH ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

darısı başımıza

Tebrik ederim canım gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş Allah'ın izniyle

Çok sevindim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun

hayirli olsun hayatim cok guzel bir haber birde kese gorulene kadar degerlerin katlanmasini takip etmek cok heyecan yapiyor:))) ben geceleri uyuyamiyordum

Canım dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler. İnşallah rabbim herkese bir evlat sahibi olmayı nasib eder. İlk sonucum 89 çıktı. Bugün bir kan daha vermem gerekiyormuş.

Bu süper haber çok sevindim. :) allah bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…