2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Prof.Dr. Kutluk Han OKTAY kök hücreden yumurta yapma üzerine ABd li bir doktorla birlikte çalışıyormuş!!!!!!!
20 gönüllü kadının 6 sı türk seçilecekmiş.beni de seçinnnnnnnnnnnnnn:)))

Canım benim hepimiz heyecanla bekliyoruz

Prof.Dr. Kutluk Han OKTAY kök hücreden yumurta yapma üzerine ABd li bir doktorla birlikte çalışıyormuş!!!!!!!
20 gönüllü kadının 6 sı türk seçilecekmiş.beni de seçinnnnnnnnnnnnnn:)))

hayatim sende tuplermi kapaliydi lapraskopi ile aciliyor diye okumustum, tupler acilinca normal yolla hamile kalinmiyormu.

Cok tesekkur edrim canim uyarin benim icin bulunmsz nimet cunku rahim kalinlasmasi sorunu ysdadigim icin gecmiste hemn ona yorar uzuntuden sabah edemezdim ananasida zayen severim.mutlaka hergun abartmamk kosulua yerim canim..sen ne yaptin ilaca baslamistin nekdr kullanacaksin?

Birde su hamile arkadaslara kiziyorum.gebeliklerini ogrenince kayboluyorlar;( merak ediyrum ne yaptilar ne ettiler? Neye dikkat edelim

Rica ederim cnm.21 gün kullanacağım ilacı.Bitince tahminen 3-5 güne adet olurum.Adetin 2. günü tekrar gidicem bakalım ne olacak

Berceste nerelerdesin sen kayboldun??

yoo kaybolmadım
arada geliyorum bakıyorum sizlere
salı bizim için büyük gün ha
keşke yakın olsak yardım ederdim yerleşmene
ama sen yinede boşver yerleşmeyi dinlen sonucu öğreninceye kadar
sonra inşallah bebişin seninle olunca bi kadın tut yaptır canım

inşallah ALLAHIM OL der
ve olur canım
0.01 amh la normal yolla hamile kalan birini tanıyorum canım
inşallah herşey güzel olacak
adet olabildin mi

Canim bende okuyorum bol bol bask topikleriden birsey ogrenirmiyin diye.bakalim haftasonu temzlik var.usutmem umarim.sonrasi yatis..artik yavas yavas yerlesirim ne yapayim.acele yok..kadin tutsam rahat edememki temizlik hastaligi var genlerden gelen)

inşallah ALLAHIM OL der
ve olur canım
0.01 amh la normal yolla hamile kalan birini tanıyorum canım
inşallah herşey güzel olacak
adet olabildin mi

Teşekkür ederim canım inşallah.Tarlusal içtim sökülmeyince dogum kontrol hapı verdi.bır sonraki aya kaldı kısmet.

canım kilo takvimi yapmışsın nasıl gidiyor bu kilolar sporlamı yürüyüşlemi?

canım yürüyüş yapamıyorum malesef spor da yapamıyorum .sadece yemeklerimi miktarını azalttım hamur işlerini yemiyorum.ama bu kilo 3.5 ayda gitti şeker oldugu için yavaş yavaş verebiliyorum.

bir arkadaşımın teyzesi umreden getirmiş bunları,bebeği olmayanlar için çok fazla isteniyormuş o da duyunca hemen benim içinde almış bi tane sağolsun..meyve olanın adı adem elması dedi ama nette araştırdım bu ismiyle bulamadım,kaynatıp yiyecekmişssin dedi kiii bununla ilgilide bişey bulamadım..fatma ana eli yada havva ana otu diye geçen şeyler var..bu meyvede aynı isim altında yer alıyo..kimisi kırıp içinden çıkan kısmı kaynatıp suyu içilecek demiş,kimisi direk kaynatıp suyu içilecek demiş,kimi iç kısmı rendelenip tüketilecek..
gelelim otaa ; arkadaşım bi beze bir kısmını sarıp üzerinde taşıyacakmışsın dedi hamile oldugunu öğrenene kadar ama bununla ilgili hiç bi bilgi yok.otun kullanımı genellikle dogumu yaklaşan anneler için doğumu kolay olsun diye..kimisi kaynatıp suyunu içimiş kimisi dogumu başlayınca ılık suya koymuş çiçek suyun içinde açıldıkça dogumu kolaylaşmış..
eee haliylee kafa karıştı..
meyveyi çiğ çiğ bile yiyebilecek kıvamdayım orası ayrı:)))
ama bilen varsa hanii bi yardımcı olabilirmii acaba napıcam ben bunları:)

Eklentiler

• $adem elması 1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 1.843
  • $adem elamsı 2.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 1.330
  • $havva ana eli.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 452

haydii bakalım hayırlı olsun:)tarih de konmuş..gelsin bebişler artık dimi.inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer ve en geç iki haftaya kalmadan hayırlı haberler gelecek senden,hep beraber kutlayacağız burda..dualarım seninle ve hepinizle..inşallah hayırlısıyla tez vakitte hepimiz kavuşacağız bebişlerimize..
bu arada ananası bende çok duydum,çok okudum..bol bol yeee şifa olsun inşallah...

bu meyveyi banada getirmişlerdi geçen sene ama biz eşimle ugras ugras kıramadık zor zar biraz kırabildik en sondaki resim gibi bişey çıkmadı ama bizden.o yüzden ben birşey yapmadım banakaynatıp içeceksin demişlerdi hala dolabımda duruyor bir tane.

hayatim, benim ablamin hem esinde hem kendinde sikintilar vardi 4 asilama ve 8 tane tup bebek denemesi yapdi Istanbulda gitmedi tup bebek doktoru kalmamisti cogu kesinlikle cocugunuz olmaz denemeyi birakin bile demisti ama 9. denemesinde ikizlere hamile kaldi ve su anda ikizlerimiz alti yasina girdi yani hicc karamsar olma caninida sikma doktorlar dahi kimin ne olacagini bilemiyor:)))

canım benimmm inşallah salı günü güzel haberlerle geleceksin kuzum ben evi taşırken çok yoruldum aynı hataya düşme yanında kim varsa gelsin sen iş buyur hatta ekonemik açıdan zor olmazsa bir kadın tutun hiçbir şey senden kıymetli değil ayaklarını hep sıcak tut patik giymeyi ihmal etme bide ameliyathanede çok soğuk oluyor ona göre üstüne bir şey al Allah yar ve yardımcın olsun umarım yeni ev yeni umut ve bebiş getirir sizlere :) adınla dua ediyorum sana hayırlı haberini banada yaz olur mu az kalmış diyorsun ya bana ne kadar uzun geliyor şubat sonu anlatamam darısı burdaki tüm arkadaşlara olsun Rabbim hepimizin kucagını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla amin hayırlı cumalar kızlar....

ilk iki resimdeki meyveyi bana bşey hurması diye getirmişti bir arkadaşın kayınvalidesi ama ne hurmasıydı unuttum :26: bizde kırmak için ne yöntemler denedik ama beceremedik kaya gibi bişey biraz üzerinden yontabildiklerimizi kaynatmıştık ama bişeye yaramadı tabi

Son düzenleme:

Ben birkaç aylık evliyken eşimin anne babası Hacca gitti.O zaman daha kistlerimi falan bilmiyorum yani herşey normal çocuk düşünmüyoruz:) Eşimin ailesi geldi eşim de büyük bir mutlulukla bize ne getirdiniz dedi:))) Ve bu resimdeki sert kabuklu adı ne bilmiyorum bunlardan getirmişler işte.başka hiçbir şey yok:)))O zaman çok gülmüştük.İnsan başına ne geleceğini bilmiyor.
Ha bu arada eşimin aile şehir dışındayken eve bakmaya gittiğinde masanın üstünde görüyor,getirdi eve kırdı geçen akşam.yenmez kaynatılır diye düşündük hatta hala açık masaüstünde duruyor.Mesajını görünce Allah tan bir mesaj mı dedim kendi kendime:)))
Kaynatıp suyunu içelim kız bana en mantıklı bu geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…