ahh hemşirem ahh:))) senin ev taşıman bana dert oldu:))) neyse hazırlık oldu işte :)hamile hamile yapamazdın zaten hehehe:))) yarını merakla bekliyorum dualarımdasın canım.aralık annesi olacak benim arkadaşım:))) Pamuk olsun Ozan beyin elleri su gibi sürsün operasyon veee yeğenlerim gelsin bakiyim bir an önce.çok bekledi annesi:)))Rabbim yardımcın olsun:)))
Canim benim cok sagol moral oldun bana .ama esimle cok buyuk kavga ettik..ikimizde stresliyiz..ama ben daha sinirli stresli ve korkuluyum ve tastik sonunda.suan gozumde yaslar yaziyorum size..bosanalim transferide iptal edelim olmuyor dedi. En morale ihtiyacim oldugu vakit.
Canim benim cok sagol moral oldun bana .ama esimle cok buyuk kavga ettik..ikimizde stresliyiz..ama ben daha sinirli stresli ve korkuluyum ve tastik sonunda.suan gozumde yaslar yaziyorum size..bosanalim transferide iptal edelim olmuyor dedi. En morale ihtiyacim oldugu vakit.
hayatim bende bu tedavimde hastane degistirdim Istanbul Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim hayirlisi artik zaten doktor ilk gorusmemde sperm sayisi ve yumurta rezerv azligini tekrar vurguladi biraz sabir ve uzun bir surecte olumlu sonuc alabiliriz dedi ayrica benim bagisiklik sorunum da var. Cok zayif oldugum icin ve kronik alerjik oldugum icin bagisiklik sistemim gucsuz vucudum embriyoyu yabanci madde olarak algilayip disari atiyor esimde sorun olmasa hamile kalabilirmisim fakat vucudum tup bebegi kaldiramiyor vs vs tonla sikinti bir araya gelmis doktorun benden zaman ve sabir istemesine sasirmadim hakli belkide.
İnsallah hersey yolunda gider..herkes ayni stresi yasadi o yuzden çok normal yasadiklariniz.. bunu dusun seni cok iyi anliyorum esinede kızma sinirle hersey soyleniyo erkek iste kadinlar gibi olamazlar..sen transfere konsantre ol haberdar et bizleri kolay gelsin..
Canım geçmiş olsun. İki büyük stressli iş aynı zamana denk gelince her ikinizde sinirlerin gerilmesi olağan bir şey. Allah sabır versin ikinize de.
Bir arkadaş da eşiğle kavgalıydı, eşi transfere bile gelmemişdi. Kız ikizlere hamile kaldı. Neredeyse boşanacaklardı. Öğle bir kavga etdiler ki, hatta eşi istersen aldıralım bile demişdi. Şimdi çok tatlı ikizleri var, sorunları da geride kaldı.
İnsan kavga ederken her şey söğleye biliyor malesef. Sen Allaha sığın ve kafanı boşaltmaya, bebeğine odaklan.
Canim ya yazini okuyunca oyle cok uzuldumku inan bende su anda serviste ise giderken agladim, bu surec oyle stresli bir surecki senin yasadigina benzer stresi bende esimle kac kez yasadim. Her iki tarafta stresli oluyor erkekler sikintiya gelemiyor. Bugun dunu unut herseye bastan basla tasinma stresi diye dusun kendini transfere odakla cnm.
Suyumu icmeye basladim..bu son yazisim olacak sanirim artik eve donuste ayrintilari anlatirim. Dualarinizi bekliyorum canlar.gorusuruz
Suyumu icmeye basladim..bu son yazisim olacak sanirim artik eve donuste ayrintilari anlatirim. Dualarinizi bekliyorum canlar.gorusuruz
Transferim 40 dk sonra olacak.trafikten geciktik biraz.doktorum kac tane istiyorsun dedi iki dedimembriyologta izin verirse en gec 12gibi meleklerimle donecegim.dua eden herkesten allah razi olsun.hepinizi opuyorum
Aldin mi bebisleri aldin mi:))ne kadar heyecanli bisey bu boyle ben yazarken bile heyecanlandim..ne olur hic biseye sikma güzel canini..yaninda kim varmis ne olmus ne bitmis hic takma..test gunune kadar seni ne mutlu ediyosa onu yap..orgu,el isi,kitap,muzik,film..su gibi akip gecsin zaman ve guzel haberlerini alalim..gelsin ikiz bebislerrrr:))))Transferim 40 dk sonra olacak.trafikten geciktik biraz.doktorum kac tane istiyorsun dedi iki dedimembriyologta izin verirse en gec 12gibi meleklerimle donecegim.dua eden herkesten allah razi olsun.hepinizi opuyorum
Transferim 40 dk sonra olacak.trafikten geciktik biraz.doktorum kac tane istiyorsun dedi iki dedimembriyologta izin verirse en gec 12gibi meleklerimle donecegim.dua eden herkesten allah razi olsun.hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?