2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim benim cok sagol moral oldun bana .ama esimle cok buyuk kavga ettik..ikimizde stresliyiz..ama ben daha sinirli stresli ve korkuluyum ve tastik sonunda.suan gozumde yaslar yaziyorum size..bosanalim transferide iptal edelim olmuyor dedi. En morale ihtiyacim oldugu vakit.

İnsallah hersey yolunda gider..herkes ayni stresi yasadi o yuzden çok normal yasadiklariniz.. bunu dusun seni cok iyi anliyorum esinede kızma sinirle hersey soyleniyo erkek iste kadinlar gibi olamazlar..sen transfere konsantre ol haberdar et bizleri kolay gelsin..

Canım geçmiş olsun. İki büyük stressli iş aynı zamana denk gelince her ikinizde sinirlerin gerilmesi olağan bir şey. Allah sabır versin ikinize de.

Bir arkadaş da eşiğle kavgalıydı, eşi transfere bile gelmemişdi. Kız ikizlere hamile kaldı. Neredeyse boşanacaklardı. Öğle bir kavga etdiler ki, hatta eşi istersen aldıralım bile demişdi. Şimdi çok tatlı ikizleri var, sorunları da geride kaldı.

İnsan kavga ederken her şey söğleye biliyor malesef. Sen Allaha sığın ve kafanı boşaltmaya, bebeğine odaklan.

Allahim mucizelerini bizlere gösterip bizleri sevindirsin inşallah..inanın negatif sonuçtan sonra tek sizlerle konusmak istiyorum kimseyle konusasım yok bu konuları.mucizeler bizim için olsun umut bizim işimiz..Allah büyüktür

Canim ya yazini okuyunca oyle cok uzuldumku inan bende su anda serviste ise giderken agladim, bu surec oyle stresli bir surecki senin yasadigina benzer stresi bende esimle kac kez yasadim. Her iki tarafta stresli oluyor erkekler sikintiya gelemiyor. Bugun dunu unut herseye bastan basla tasinma stresi diye dusun kendini transfere odakla cnm.

Bilmiyorum kizlar gece oda uyumadi bende..konustuk uzun uzun ama keske boyle olmssaydi.adece bir hafta anlayis beklemistim

Tecrube konusuyor..canim allah razi olsun .insallh bizimde son kismimiz ayni olur cok stresliyim bu ilaclari kullanmak beklentiye girmek umutlanmak. Sonucun belirsizligi ikimizde tastik ve kirdik, kirildik..pisman olduk ama keske dun gece olmasaydi.
Aslinda kavga yine bu iki isin cakismasindan basladi esim kendi annesindrn yardim almamizi istedi bende istemedim.cunku sureci tup bebegi ameliytlari sadece bilen oydu.birgun beni laflariyla cileden cikardiginda soledim.o gunden beri ne sordu ne kizdi bidaha simdi esimde annemi cagiralim tasinana kadr yaninda kalsin deyince cildirdim.dedim baksaydi ben 2yil once dedim bizim tek caremiz tup bebek diyor doktorlar.allahtan bir mucize olmaxsa beklemeyin dediler.destek olun bizr dedim.o gunden beri annesi sormuyor simdi neye cagiricam? Ben oyle deyince esimde cildirdi nasil haberi var ve duyarsiz kaldi diye sinirle bana soyledi annesine soyleyeceklerini..ve sonuc iki kirik kalp.simdi gitmek icin hazirlaniyorum.donustede annesini alacagiz..bakalim daha neler beni bekleyecek transfer sonrasi??? Rica ettim test ginune kadr bu tartismayi acmasin diye ... hepinizden guzrl gonullerinizden dua bekliyorum.rabbim icimize ferahlik transfer isleminede olumlu sonuc versin insallh.rabbim den iyi vekil varmidir..kim birakiraa biraksin..rabbim bizi uzaklastirmasin o unutmasin insallh..dua ve selametle.

Canim benim sizide uzdum ama birilerine soylemezsem kendime zarra verecektim..bakalim konustuk kapattik.ama hic boyle hayal etmemistim bu hafta boyle pozitif dusunce dua ile gececekti.kizimla konusacaktim hep.simdi dunku olanlari dusunmemek uzatmamak icin cabalayacagim..yapmak zorunda..olmak zorunda..biz bayanlarin kaderi....zorundalik...olumlu dusunmek zorundayim bol dua edicem sizde edin ne olur..transferim saat 10 da..dikkat edin allaha emanet

emha transfere cok az kalmis harika bir haber bana transfer gunleri sanki dugun nisan gunundeymisiz gibi ozel geliyor butun melekler seninle olsun canimmmmm kocaman optum hersey guzel olacak.

Suyumu icmeye basladim..bu son yazisim olacak sanirim artik eve donuste ayrintilari anlatirim. Dualarinizi bekliyorum canlar.gorusuruz

Suyumu icmeye basladim..bu son yazisim olacak sanirim artik eve donuste ayrintilari anlatirim. Dualarinizi bekliyorum canlar.gorusuruz

Arkadaşım kendini bü güzel günde hiiiiç ama hiiiç üzme, bütün dualarım seninle Rabbim yüzüne güler inşallah...

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun yaklaşık 20 dakika sonra bebişlerin göbüşünde olacak inşallah sımsıkı tutunurlar anneciklerine ve hiç bırakmazlar Dualarım seninle işlerin rast gitsin sorunsuz bir şekilde evine dönersin inşallah Rabbim dualarını kabul etsin hayırlı transferler bitanem

Transferim 40 dk sonra olacak.trafikten geciktik biraz.doktorum kac tane istiyorsun dedi iki dedim embriyologta izin verirse en gec 12gibi meleklerimle donecegim.dua eden herkesten allah razi olsun.hepinizi opuyorum

Transferim 40 dk sonra olacak.trafikten geciktik biraz.doktorum kac tane istiyorsun dedi iki dedim embriyologta izin verirse en gec 12gibi meleklerimle donecegim.dua eden herkesten allah razi olsun.hepinizi opuyorum

emha bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşaallah. Valla ben transfere giriyormuşum gibi heyecanlandım.

hadi hayırlısı emha seni bekliyoruz bebişlerini al gel ve senin bu zorlu sürecini hep beraber kolay hale getirelim unutma ancak biz bizi anlarız inşallah bu günleri kolaylıkla atlatacaksın

Aldin mi bebisleri aldin mi:))ne kadar heyecanli bisey bu boyle ben yazarken bile heyecanlandim..ne olur hic biseye sikma güzel canini..yaninda kim varmis ne olmus ne bitmis hic takma..test gunune kadar seni ne mutlu ediyosa onu yap..orgu,el isi,kitap,muzik,film..su gibi akip gecsin zaman ve guzel haberlerini alalim..gelsin ikiz bebislerrrr:))))

inşallah canım hayırlı haberlerle dön

Kızlar dün gece adet oldum yarın için merkezden randevu aldım bakalım muayenem nasıl geçecek inşallah tedavi için bir engel çıkmaz insan herşeyden korkar hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…