Ne zaman istersen sor, elimden geldiğince cevaplarım in şee Allah
Evet canım haklısın nasılsın ıyı mısın cnm esime şirketi yenı ıpad almış hedıye bende biraz pratik yapıyorum cnm bilgisayardan daha rahatmış valla cnm
emha çalışıyo canım
benim bir arkadaşımda 3-4 gün dinlendi sonra çalışmaya gitti
kendisi dr du ikiz doğurdu
sen ne iş yapıyosun peki
canım ben nur hoca ya tedavi olmak istiyorum
rendevuyu hemen veriyolar mı
birde hitereskopi hakkında bilgin var mı
para olarak ne kadar :26: çok mu sordum
oh oh hayırlı olsun canım hımmm hemde hafif küçük onlar daha güzel gercekten güle güle kullan.bende napıyım canım hem evlilik hem is hem cocuk stresi valla ugrasyom gülüm
Berceste canım kilo vermen nasıl gidiyor diyete devam ediyor musun ben başladım tekrar zor veriyorum ama pes etmicem artık verene kadar iki günde gökbilim indi vallahii
Nur hanıma hemen randevu almak imkansız, en erken 1 hafta sonrası için ala bilirsin. Belki de daha geç. Ancak şansın yaver giderse iptal olunmuş randevu yerine daha erken de vere bilirler.
operatif histereskopi 2900 tl(patoloji olursa +350 tl), tanısal histereskopi 1060 tl (patoloji olursa +350tl). Ancak konuşulursa belki bir az indirim yapıla bilir.
offf gerçekten mi artık ne derse kabulümüz
bende sorunlar var ya onların giderilmesi operatif hitereskopi mi oluyo
canım ben devlet dairesinde çalışıyorum ama birlikte çalıştığım arkadaşların aynı dönem izinleri ameliyatları falan var uzun süre izin alamam yani Allah nasip ederse oluyor ama sonrada pişmanlık çekmek çok kötü.
Histereskopinin şekline var olan soruna göre karar verilir. Bende de sorun görünüyor, ancak tanısal yapılacak. Hafif sorunlar tanısal ile düzeltile bilir.
hafif derken mesela benim sol tüpüm tıkalı
sağ tüpümde de sıvı birikmesi var rahim kalınlığıda var
birde küçük çikolata kistim var
buna ne olurtanısal olsun o ucuzmuş
ayy ne güzel bu ara kilo veremedim
ama almadım da
dikkat etmem lazım
benimde göbeğim indi
ama daha çook işim var yarından itibaren tekrar başlıyorum
Sagol canım teşekkür ederim .kolay gelsin canım evlilik hazırlığı nası gidiyor stres etme bak daha kötü olursun cnm inşallah hersey yoluna girer bazen zamana bırakmak en iyisi inan ki
sagol canım benim evlilik hazırlıgı idare eder canım kredi cektim ev esyalarını aldık eksik cok tabi ama oldu sayılır.insallah gülüm haklısın sters cok kötü dahada insan batıyor battıkcabelki sevdigime kavusunca hersey daha iyi olur:26:
sende durumlar nasıl?tedavi nasıl gidiyo napcaz biz bu pcoslailaç içmekten yoruldum oda bi dert.içim dısım ilaç oldu
Bende durumlar serephoneye başlamıştım yumoşlarım büyümedi bu ay ayın 31ınde ilacı günde ikiye çıkaracak doktor yumurtatakibine alacak tekrar eğer büyütmezse yumurtalarım iğneye geçeceğiz cnm bir yanmanda kilo vermeye çalışıyorum .tatlım ihtıyac hiç bitmez evlendirsin gene eksik çıkar cnm Allah yardımcın olsun soğan kuru bana yaramadı ya bıraktım bende
canım banada serephone verdi doktor evlendiğim ay içicem canım sanırım bende yumurta takibine gidicem bide bende göbüsten cok kilo aldım:))bide inofolic verdi onuda içiyonmu pcoslular için bir ilaç yumurta catlatıcı etkisi varmıs.ve folik asit içeriyo.insallah fayda eder ilaçlar kuzum derdi veren Rabbim dermanımızıda verir İnsallah takip edicem gelişmelerini.müjdelerle gelll
Evet canin 12gun pazara geliyr bakalim cumartesi ye kadr olumsu bisey olmazsa cumartesi test yaptirabikirn
canim bir cogu oyle okadar bikmislarki ayni seyleri anlatmaktan bizlerle fazla kafa yormuyorlar hele birde cokk taninmis oldularsa iyide bir hastanedeyse hic umurlarinda olmuyoruz biraz fazla soru sordumuda sorunlu kadin ibaresi yiyoruz, bende son tedavimde olumden donunce hastane icinde dort yillik doktorumu sikayet edebilecegim bir birim varmi diye dusunmustum ama kimi kime sikayet edecegim zaten tum hastane doktorun yonetiminde bende Allaha havale ettim yillar icinde aldigi 40 bin tl de burnundan gelsin:) pozitif ol canim bebegini dusunn.optumm
Berceste,ensuece kizlar bende test gunu bekleme taraftariyim ama isten okadar cok izin aldimki pazrayesi bidaha almâk istemiyorum.adamlara ne diyecegiki sasirdim(( valla canim gonlumden gecen benimde kiz ama rabbimin verdigi saglilli sihhatli imanli vefali kiz erkek ne farkeder evlat hasretimiz bitecek cok takilmiyrum ama hayirlisi insallh bakalim nasil gececek vakit..igne yerlerim mosmor yer kalmadi vurulacak. Belim agriyr arada sadece..ilk iki gun karin kasilmasi baskada bisey yok cok umutlanmak jstemiyrum..sonra yikilirim diye..sadece umidim var rabbim nasip ederse
saol ama bilgi edinme hakkım var benim yasaya göre anlatmak zorunda persembe gidince konuşucam zaten psikolojimi bozdu ya bu adam yalnız bu arada bu doktorların hepsi paraya gelince konuşuyor o zaman sürekli parayı kousmaktan sıkılmıyorlar ilginç bu arada sen nasılsın tedaviye ne zaman başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?