2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cnm benim en son eylul ayindaki tedavimde 11. gunum pazar gunune denk gelmisti nereyi arasam kanda gebelik icin pazartesi gelin diyorlardi pazarteside ise gitmek zorundaydim Fulyadaki Istanbul Cerrahinin acili pazar gunu icin biz yapiyoruz demisti orada kan verip Cevahirde bir saat oyalanmistim hemen belli olmustu. hayatta herseyin hayirlisi cnm bunu unutma.

Cani bizim doktor orayla anlasmali opuda transferde orada oldu.ama bana cok uzak orasi bir iki saat yol.ben dediginiz gibi arayip acillere sorayim birini elbet bulurum;((

hayırlısı ne ise o olsun canım
sonuç güzel olsunda razıyız artık
bu arada bu sabah aradılar bu cumaya gün verdiler
bende haftaya perşembeye erteledim
sağlık olsun hepimiz için birde bebek olsun inşallah

Canim 3gun evde durdum .4.gun basladim ise .5.gun ev tasidik..sonucu pazartesi gorucez bakalim dinlenme nekadr etkioiyr

bence etkilemiyor senin buz bebek dayanıklı çıkacak :)
bence hiiç olumsuz düşünme

uzun süredir yazamadım kızlar selamlar

cuma günü dr gittim istanbula kontrol amaçlıdaha önce 2 adet gözüken yumurtalar 5 tane olmus allahıma şükürler olsun küçük bir kist var diye cyclo başladık 21 gün kısmetse 6 ocakta tekrar gitcem ve iğnelere başlıycaz inşallah dua edin benim için bu duruma gelmek için bile 6 ay uğraştım biestron u mutlaka için kuru incir yiyin tavsiye ederim...

arkadaşlar ben aralık 8 de gittim dra. direk başlarız sandım tüp bebeğe ama dr bir kaç muayene yapacağını söyledi.gelecek ay yapalım dedi.tamam dedim ben de. dün tekrar kontrole gittim ve endometriom polip diye bir şey olduğunu bu nedenle gelecek adetin arkasından histeroskopi yapması gerektiğini söyledi. bunun varlığı şansımı azaltırmış falan.ben öğretmenim transferin arkası tatile gelir yatarım diyordum.şimdi canım sıkıldı tabii...bu histeroskopiyi bu amaçla yaptıran arkadaşlar var mı...ben hiç araştırmadan kabul ettim ama araştırmalı mıydım ki.dağıldım resmen ya.önceki tedavimde böyle bir şey yapılmadı ama düşük yaptım.onun sebebi de bu mu acaba.......

arkadaşlar ben aralık 8 de gittim dra. direk başlarız sandım tüp bebeğe ama dr bir kaç muayene yapacağını söyledi.gelecek ay yapalım dedi.tamam dedim ben de. dün tekrar kontrole gittim ve endometriom polip diye bir şey olduğunu bu nedenle gelecek adetin arkasından histeroskopi yapması gerektiğini söyledi. bunun varlığı şansımı azaltırmış falan.ben öğretmenim transferin arkası tatile gelir yatarım diyordum.şimdi canım sıkıldı tabii...bu histeroskopiyi bu amaçla yaptıran arkadaşlar var mı...ben hiç araştırmadan kabul ettim ama araştırmalı mıydım ki.dağıldım resmen ya.önceki tedavimde böyle bir şey yapılmadı ama düşük yaptım.onun sebebi de bu mu acaba.......

Hersey bitti kanamam basladi..;(( bordo kahve rengi arasi.ne yapacagim ben simdi..

hayatim Crinone fitil kullaniyorsan onun kalintisida olabilir bendede pembemsi oluyordu sakin olumsuzu dusunme bol bol dinlen ayrica tutunma kanamasi diye birsey var oda olabilir yarin ise gitme dinlen istersen sakin ol inan bende beta hcg 189 a kadar cikmisti ama oncesinde kanamamda olmustu tutunurken olabiliyormus.

Canim benim dondurulmus oldugundan crionen kullandirmadilar progestan kullaniyrum oda beyaz gelirydu cok moralim bozuk agliyrumm cok ukutlanmistim.

Cnmm aynı belirtiler bendede vardı belim ağrıyordu birde 8. Günde kanama olmuştu lütfen korkma bol bol dua et lütfen bak gör herşey yolunda olacak

Tam 8.gundu bugun ..insallh ddiginiz gibi tutunmadir.ama belim bugun okdr agridiki..bi ata rahmikin sag tarafina agri girdi.rahat durun bakalim diye konustum onlarla ama hicbiri beni dinlememis belliki.off ya moralim sifir.belim kirilacak sanki evde bisuru misafir var nasil yatacacaksam bilmiyrum yarin is var..bu tup bebek calisana gore dwgil canlar ben bunu anladim

cnm bende progestan kullaniyordum ama yinede kanamam olmus hcg yuksek cikmisti. emhacigim sende nasil tedavi oldun anlamadimki ev tasi ise kos sonra misafir agirla hatayim senin hayatinin merkezi transfer olmali 12 gun bol bol beslenip evde dinlenmelisin

Bende bel ağrısından duramıyordum hatta ağrısı bacağıma vurdu aynı belirteler var cnm allahın izniyle tutundu bebişlerin

Ben uzun zamandır giremiyorum ama aklım hep sizlerleydi. Biraz ara vermek tup bebek konusunu konusmamak istedim. Transfer sonrası stresimi azaltmak için ve bu sefer oldu sanirim 10. Gun betahcg 209, 12. Gun 502 çıktı. 26 sinda keseyi görmeye gidecegiz kimbilir belkude ikiz olurlar. Allah herkese nasip eder inşallah.

Canim benim dondurulmus oldugundan crionen kullandirmadilar progestan kullaniyrum oda beyaz gelirydu cok moralim bozuk agliyrumm cok ukutlanmistim.

canım ona bakarsan benim hiçbir ağrım ya da belirtim yoktu ve tutunmadı.ama buna benzer bir sürü hikaye dinledim onlarınki tutundu.canını sıkma haşim beyi ara ya da acile git hemen.yarın için de rapor al ve işe gitme.

ne güzel bir haber:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.bizlere dua et:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…