Berceste,ensuece kizlar bende test gunu bekleme taraftariyim ama isten okadar cok izin aldimki pazrayesi bidaha almâk istemiyorum.adamlara ne diyecegiki sasirdim(( valla canim gonlumden gecen benimde kiz ama rabbimin verdigi saglilli sihhatli imanli vefali kiz erkek ne farkeder evlat hasretimiz bitecek cok takilmiyrum ama hayirlisi insallh bakalim nasil gececek vakit..igne yerlerim mosmor yer kalmadi vurulacak. Belim agriyr arada sadece..ilk iki gun karin kasilmasi baskada bisey yok cok umutlanmak jstemiyrum..sonra yikilirim diye..sadece umidim var rabbim nasip ederse
arkadaşlar transferden sonra benim gibi çalışmak zorunda olan var mı? Kaç gün kadar istirahat etmeyi düşünüyorsunuz umarım 12 gün izin alabilirim.
cnm benim en son eylul ayindaki tedavimde 11. gunum pazar gunune denk gelmisti nereyi arasam kanda gebelik icin pazartesi gelin diyorlardi pazarteside ise gitmek zorundaydim Fulyadaki Istanbul Cerrahinin acili pazar gunu icin biz yapiyoruz demisti orada kan verip Cevahirde bir saat oyalanmistim hemen belli olmustu. hayatta herseyin hayirlisi cnm bunu unutma.
Eğer söylediklerin onlar tarafından da görülürse, çok üzgünüm ama sana hem laproskopi, hem de histereskopi isteyecekler gibi görünüyor :18::18::18:
Senin bu yazdıklarına cevap olarak avatar resmini koymak daha uygun olurdu.
Canim 3gun evde durdum .4.gun basladim ise .5.gun ev tasidik..sonucu pazartesi gorucez bakalim dinlenme nekadr etkioiyr
canım panik yapma tutunma da olabilir.sakin ol ve hemen bir doktora görün
Butun gun belim agridi rahmim agridi zaten..bitti umitlerim
Hersey bitti kanamam basladi..;(( bordo kahve rengi arasi.ne yapacagim ben simdi..
hayatim Crinone fitil kullaniyorsan onun kalintisida olabilir bendede pembemsi oluyordu sakin olumsuzu dusunme bol bol dinlen ayrica tutunma kanamasi diye birsey var oda olabilir yarin ise gitme dinlen istersen sakin ol inan bende beta hcg 189 a kadar cikmisti ama oncesinde kanamamda olmustu tutunurken olabiliyormus.
Cnmm aynı belirtiler bendede vardı belim ağrıyordu birde 8. Günde kanama olmuştu lütfen korkma bol bol dua et lütfen bak gör herşey yolunda olacak
Tam 8.gundu bugun ..insallh ddiginiz gibi tutunmadir.ama belim bugun okdr agridiki..bi ata rahmikin sag tarafina agri girdi.rahat durun bakalim diye konustum onlarla ama hicbiri beni dinlememis belliki.off ya moralim sifir.belim kirilacak sanki evde bisuru misafir var nasil yatacacaksam bilmiyrum yarin is var..bu tup bebek calisana gore dwgil canlar ben bunu anladim
Canim benim dondurulmus oldugundan crionen kullandirmadilar progestan kullaniyrum oda beyaz gelirydu cok moralim bozuk agliyrumm cok ukutlanmistim.
Ben uzun zamandır giremiyorum ama aklım hep sizlerleydi. Biraz ara vermek tup bebek konusunu konusmamak istedim. Transfer sonrası stresimi azaltmak için ve bu sefer oldu sanirim 10. Gun betahcg 209, 12. Gun 502 çıktı. 26 sinda keseyi görmeye gidecegiz kimbilir belkude ikiz olurlar. Allah herkese nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?