2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kizlar bugun hala damla damla kanamam oldu arada kesik kesik.doktrumla konustum daha pazar gunu test gunun cok erken dedi simdi yaptirsan cikmaz bile kanda dedi..ilaclarini sakin birakma.pazar mutlaka test yaptir dwdi. Bilmiyorum beklemediyim ne olacak nasil olacak bilemiyrum..zaten progestan fitili kullanirken cok zorlaniyrdum simdi bide kanama olunca iyice korkmay basladim.allah sonumuzu hayir etsin ..meleklerim beni birakmamistir insallh

cnm meleklerin seninle tabikide hic canini sikma az kaldi:))
kendini yorma mumkun oldugunca merdiven cikip inmemeye calis.

canım ne oldu
bence hiç merak etme kanaması olupda hamile kalan çok
inşallah yerleşme kanamasıdır :26::26::26:

çalışıyor musun hala
bence biraz daha izin al

Emhaa canim sakin ol bitanem,evvel Allah birakmazlar seni, yerlesme kanamasi damla damla olur ,sakin ol, panik yapma, insallah cok guzel sonuclar alicaz pazar hep birlikte,merdiven inip cikma,kendini zorlama, uyaninca gerinme,sen dinlen, sen ustune duseni yaptin,gerisi Allhin bilecegi sey bunu dusun cnm.bak benim bir akrabam , kanama gecirmis sonra kesilmi, idrar da ve kanda gebelik yapmis cikmamis, doktor ultrasonda gordu 2.ayin sonuda..bunlar olan seyler, sakın canini sıkma, la havle vela kuvvetex illa billahil aliyyil azimm(rabbim ben sana muhtacim,sensiz hic bir sey olmaz)tesbihle bol bol..ben bu kanamanin evvel Allh yerlesme oldugunu dusunuyorum,ayrica firil de zorluyor olabilir tatlim,rahim ceperinden de olabilir..daha evvel yazmistim arkadasimin 3.ayindaydi galiba bacaklarindan oluk oluk kan indi,hastaneye bitti hersey diye gittier,kanamanin bebeklerle alakasi yokmus, rahim duvari mi ne zarar gormus, simdi bebisler oohhoo maasallh malak gibiler biiznillah sagliklisindir cnm benim

Son düzenleme:

Haa bu arada cok yakin arkadasimi da ben doktora goturdum, damla damla kanamasi oluyordu korktuk, kum dokuyormus..

Canim bugun hic oturamadim is yerinde denetim vardi.sansima tukurwyim.ama cumaya izinliyim insllh

bence hamilesin tutunma kanaması bu
dedim ya seninki okadar olumsuzluğa rağmen sana sımsıkı tutunack canım
ama biraz dinlen

Su an aglamaktan ekrani g oremiyorum kardesim acin kalbime isledi,Allahim seni kizina kavusturacak kardesim cennetinde,sen cok ustun bir insansin..Peygamberimiz bile edvlat acisiyla sinanmistir,yardannim seni cok agir sinamis kardesim,sen cok kiymetlisin bunu unutma ve o bir melek hic aci cekmedi,Cennetin melelerinden biri senin sayende var edildi..Ama yine de yaradanim bir daha boyle aci tadtirmasin insallah...

öldüm meraktan ,aradım da dönmedin
boşuna panik yapma bence bebişler yerlerine yerleşiyor iyice:)) kazı var kızım kolay mı:))canını sıkma anadolu hastanesınde haftasonu da nöbetçi kadın dogum doktoru var.pazar testini yaparsın boşuna uzuldugunu de görürüz hep beraber

inşallah tutunma kanamasıdır biraz rahatlamaya çalış çünkü tutunurken kanama yapabiliyor diye biliyorum dualarım seninle

arkadaşlar doktordan geliyorum moralim bozuk sadece 2 yumurta var bitanesi 13mm dieri 12mm cumartesi günü tekrar kontrol var bundan sonra yumurta olmaz dedi sizce bu iki yumurta transfere kadar dayanırmı:2::2:

arkadaşlar doktordan geliyorum moralim bozuk sadece 2 yumurta var bitanesi 13mm dieri 12mm cumartesi günü tekrar kontrol var bundan sonra yumurta olmaz dedi sizce bu iki yumurta transfere kadar dayanırmı:2::2:
zaten bizlere gerekli olan bir yumurta cnm neden dayanmasinki cok olupta kalitesiz olsa yine ayni sey bence fazla takilma benim son tedavide bir tane ikinci kalite toplanmis o bile tutmustu.

dayanır inşallah canım benim sadece bir tane oluyo ya
dayanmaz olsaydı dr zaten iptal ederdi tedaviyi
stres yoookk gayet iyi inşallah kalitelidir
iyi bak onlara

[tr]

hamileler artsın inşallah...........................

önemli olan kalliteli yumurta oluşması. tek yumurta ile hamile kalan tanıdığımda var canını hiç sıkma moralini yüksek tut arkadaşım.

sayi olarak sana az gorunebilir ama gelisimleri guzel yanilmiyorsam,asilamadan animsadigim kadariyla 16 yada 18 mm olmasi gerekiyordu yunurtalarin.cumartesiye kadarda muhtenelen o rakamlars ulasir allahin izniyle?bir tanecik bile olsa saglikli olsun gelsinde kucagini dildursun insallah.

Kizlarr merhabalar tekrar,
bende sali gunu doktorumla gorustum.ilaclarimi yazdi.hatta dun bi tanesi bulana kadar gobegim catladi ama neyseki bulduk.puregon 300 orgalutran ve pregnly ilaclarim.hepsi dolapta yerini aldi simdi regl olmayi bekliyoruz onun da bu ay gelmeyecegi tuttu(beklersen gelmez zatii(en gec yarin diyorum yarin tesrif ederse sayet insallah cumartesi baslariz doktorla gorusup hayirlisiyla.arayacpazar gunu girerse bi ay ertelememiz gerekebilir dedi doktoruminsallah oyle bi durum olmaz

insallah bu ay baslarsin hayatim herseyde bir hayir vardir:) insan heyecannn yapiyoo hemenn baslamak istiyorrr

Canim benim hakkni helal et nolur iki gundur dinlenmem gerekti.denetimler bitmedi hep ayaktaydim.ne zmana bos an buldum oturdum bebeklerimi oksadim.canlarim benim benim gibi ilgisiz bir anne onlara layikmi bilmiyrum.senin aradigini gec gord ama iki gun burnumdan geldi okadr yogunduki yarin izin aldim yaticam biraz belim cok agriyor.insallh benimledirler.anadolu hast.icindw teskkur ederim bende ne yapsam deyip duruyrdum cumrtesi mi pa.tesimi yapsam diye

çok geçmiş olsun,, inş. bebişlerin seninledir,, denetimleri iyi bilen birisi olarak biliyorumki yorgunluk-yoğunluğu geçiyor insan stres yetiyor inş. sen daha çok bebişlerini düşünmüşsündür canım biraz olsun rahatlatmıştır o düşünce seni,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…