• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

..
bazen diyorumki ben acaba bisey haketmiyrmuyum.?baksaniza bi transferi bile elime yuzume bulastirdim..herkes birbirine dustu..belli bisey yokken kirdim herkesi ..ama ben bukadr stresliyken insanlarin biraz beni alttan almasi lazim degilmi? Kendi evimde dinlenmek istemek bile hakkim degil..bu donem zaten cok stresli bide boyle yapiyrlar..ahhh bu ahlarimmm ne olacak..10gun ya on gun rahat olmam lazimdi..offf

ya herkes mi aynı şeyleri yaşar.yok valla değiştiremezsin kimseyi.herkes çok garip.ben daha da beterini yaşamıştım roman olur inan.hiç kafana takma.kendileri düşünmeli bunları,onlardan önce de eşlerimiz.ama malesef kabahatli sen oluyorsun her defasında.kendi başları ağrısa amaaan efendim kanser olmuş gibi triplere girerler.şaşırıyorum Allah a havale ediyorum.hiç ama hiç takmaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

bugun k.valıdem bacaklarının ağrısını anlattı telefonda yavrusuna neredeyse gelın gelsın bana baksına getırecektı o derece:))) dedım ben tam acındıramamısım.:))

emha
canim yazini okuyunca dayanamadim birseyler yazma ihtiyaci hissettim inan senin gectigin yollarin aynindan ilk tedavilerimde gectim anlatmakla bitmez kac transfer sonram aglayarak sorunlarla ugrasarak bir yandan ise kosarak bir yandanda esimle tonla kirginliklar yasayarak gecti.

hemen kendini toparla lutfen cnm cim senin hayattaki tek gercek destegin kendi annen boyle zamanlarda herzaman anneni yanina cagir transfer zamanlari asla kocanin ve kim olursa baskalarinin hatirini dusunme tek onemli olan karnindakinin hatiri oda senin mutluluguna huzuruna bagli.

uzulme hayatim butun erkekler boyle hickimseyi mutlu etme mecburiyetin yok esine tedavinin zorluklarini anlat devamli devamli anlat zamanla sana tedavi oluyorsun diye minnet bile duyacak inan.

sadece kendini dusun bencil ol ve kimsedende birsey saklama bence esim kimse duymasin diye baski yapiyordu ama su anda herkez biliyor, ilk olarak bunu as inan kafan bir rahatliyor herkez bir adim geri cekiliyor aman uzulmesin bebek olmaz diyorlar.

Kocaman optum meleklerini..

ahhh anne gıbı ne olabılırkı?? annemın bası kalabalık canım ama yıne allah ondan razı olsun canım annem.valla görümcem babası anası alıp baslarını gıttıler ..artık ıslerı nzaman düşerse onlar döner bana zaten .hıc ısteklerı bıtmez cunku.ama ben esımı bu konuda uzmk ıstemıyrum o hep kendını eksık gıbı hıssedıyr.halbukı tedavıde ıkımızdede zman zaman sıkıntı cıktı ama erkekler farklı bakıyr bu duruma.. aılesı yokken benım asık olduğum adam oluyr uzerıme tıtreyen ama aılesı gelınce kı uzun sure gıtmıyr..adam huyu suyu degısıyr..:)))

aman bi onlarin anneleri var hemde melekkk.biz agac kovugundan ciktik cunku.ne demekmis on gun baktii bakcak tabii eli mahkum.keyfindenmi yatiosun sen yada keyfindenmi yardim istiosun.ne gulerimm ne aglarim valla ben olsam alirim bebislerimi uzatirim ayaklarimi bakarim keyfime.sallaaa su uc gun herseyi sallaaa su an senden ve senin rahat etmenden daha onemli bi tek sey var oda bebislerinin iyi ve seninle olmalari.

ay cANIM ya koptum resmen:) kvalıdeme gore ben mantargıllerdenım:) oyle uremısım toprakta bı sekılde.. ama ben hep rabbime havale ederım.beddua benım ısım degıl.rabbım en adaletlıdır..rabbım herkesın kalbıne gore versın ınsallh

İs yerinde kizlardan biri beni bahcede aglamakli gordu ona anlattim ben de ucundan bebise uzuluyorum diye,o da olur kiz uzulme dedi saf saf, saf bi insan zaten, meger o an hamileymis kizcagiz ahahah, 1hafta sonra beni gorunce kaciyo,diyememis bana ben uzuluyorum diye, neyse duydum gittim tebrikledim, nezaman oldu istemiyorum diyodun dedim.`ay kiz bilemedim ben onu olmus iste,korunuyodum`demezmi :-) e guldum ben de,Allah vermis o bilememis, neyi bilemedin dicektim de neyse:-) bir de boyle kolay bulup ahh istemezdik daha diyenler yok mu:-)
İste o aradasim dogum yapti, ben de bugun is yerinden cok daha eski ve konuyu detayli bilen bir arkadasa dedim, iyiymis gorustum gorustun mu sen de ? Diye, ama dikkat sadece gorustun mu dedim, kiz bir basladi ayy konustum cok komik, ne kakasi bitiyomus ne sutu, ay dur dedim daha bunlar ii gunler, benimkiler de hic durmuyolar nil,sabah 5te dersin ki dolar zengini olmus , guluyolar da guluyolar, annemm dedim ısıra ısıra bogustuk`
Ve o an benimle goz goze geldi kiz.. sadece bakistik:-) ne guzel,sicak ve genis aile dedim:-)
Butun gun dolandi kahve icelim die,ya bunlar salak, ya da mahsus yapiyolar..
Adamin teki de geldi projesini gorusuyoruz, kac kisilik oturum olsun dedim , valla su an 2,5 kisiyiz dedi:-) Allah yarappim sen buyuksun, 1 tane patlaticaktim ensesine:-)
Bunlar hep yasadigimiz seyler icerde ve disarda..
Ama benim esim ve kayinvalidem iyi sagolsunlar, kdin simdiden gelip her isimi goruyor,Allah razi olsun, evdeki huzur cok onemli..

ay cANIM ya koptum resmen:) kvalıdeme gore ben mantargıllerdenım:) oyle uremısım toprakta bı sekılde.. ama ben hep rabbime havale ederım.beddua benım ısım degıl.rabbım en adaletlıdır..rabbım herkesın kalbıne gore versın ınsallh

Neyleyim gözüme sürmeyiii, gözüm topragı görmeyii :-). Aah cnm ahh, goz topraga donup, popuş comlege girince anlar onlar gelin kiymetini babannem gibi ama ne fayda..
Sorarsan bir de oglunun evladi olacak, asil kan devam edecek degil mi tatlim..
Mantargiller`i , O mantara baglayinca görecektir:-) :-)
Sen esine sımxıkı tutun balım, mantara basmaa ahaha:-) :-) :-) :-)

İs yerinde kizlardan biri beni bahcede aglamakli gordu ona anlattim ben de ucundan bebise uzuluyorum diye,o da olur kiz uzulme dedi saf saf, saf bi insan zaten, meger o an hamileymis kizcagiz ahahah, 1hafta sonra beni gorunce kaciyo,diyememis bana ben uzuluyorum diye, neyse duydum gittim tebrikledim, nezaman oldu istemiyorum diyodun dedim.`ay kiz bilemedim ben onu olmus iste,korunuyodum`demezmi :-) e guldum ben de,Allah vermis o bilememis, neyi bilemedin dicektim de neyse:-) bir de boyle kolay bulup ahh istemezdik daha diyenler yok mu:-)
İste o aradasim dogum yapti, ben de bugun is yerinden cok daha eski ve konuyu detayli bilen bir arkadasa dedim, iyiymis gorustum gorustun mu sen de ? Diye, ama dikkat sadece gorustun mu dedim, kiz bir basladi ayy konustum cok komik, ne kakasi bitiyomus ne sutu, ay dur dedim daha bunlar ii gunler, benimkiler de hic durmuyolar nil,sabah 5te dersin ki dolar zengini olmus , guluyolar da guluyolar, annemm dedim ısıra ısıra bogustuk`
Ve o an benimle goz goze geldi kiz.. sadece bakistik:-) ne guzel,sicak ve genis aile dedim:-)
Adamin teki de geldi projesini gorusuyoruz, kac kisilik oturum olsun dedim , valla su an 2,5 kisiyiz dedi:-) Allah yarappim sen buyuksun, 1 tane patlaticaktim ensesine:-)
Ama benim esim ve kayinvalidem iyi sagolsunlar, kdin simdiden gelip her isimi goruyor,Allah razi olsun, evdeki huzur cok onemli..
canım esımın aılesıde ıkı sene yanı benım ıyı olduğum seneler ıyılerdı.cunku haftabır yemeğe çağırır aylarca bızde kalırlardı.evlerının ıhtıyacına kadr bız gorurduk.bunlar söylenecek seyler degıl ama sorun su ben nezman artık çocuk hasretının bekleyerek gelmeyecegını gordum tedavilere başladım care aradım kabuğuma kapandım.maddı olarak sıkıştım....ozman sıkıntılar başladı.degıstı bızım gelın demeler..nıye konuşmuyor bızı begenmıyrmu demeler...artık bızı ıstemıyr..oğlumu benden uzaklastırıyr demeler..artık canıma tak edınce sız neyın kavgasındasınız bız derdımızdeyız bıkere sormadan bızı böyle ıtham edıyrsunuz dedım.ıkı ay ses kesıldı sonra aynı tasss aynı hamamm...

su senı anlamayan ,hamıle olduğunu nasıl olduğunu bılmeyenler..ahhh ahhh bende cok kızardım canım ..bızım yasadıgımızı hıc yasamadılarkı onlarr.kac kere test aldım kac kere negatıf gordum.aynı eczaneden almamak ıcın sureklı alıyr olmuyro demesinler dıye farklı farklı yerlere gıtmelerım...adet gunlerımde soran akrabalara daha yasım kucuk hem ben karıyer yapıyorum demelerımm..yanı ınsanlarr kendı dışarı farklı yansıtabılıyr bende hamıle kalsam bunları kimseye anlatamamkı ıstedık oldu derım okdr ama nasıl oldu??kac gece o yastık ıslanmadı bır ben bılırm bır allah. ınsanlar cok sıg dusunuyr..cok meraklılar..bana su bekledıgımız 3 sene ınsanların hayatına burnunu sokmamayı ogrettı.hıcbırzman hıcbırseyı yasamadan bılemezsınız o yüzden sadece bu konu ıcın degıl hersey ıcın bıraz anlaıslı olalım..

ayyyy sinirim bozulduk kahkalarla guluyorum:)))iki bucukkk:))))iki bucukkk:))))tobe bismillahhh yaaa.doktora gittim yanimda bi arkadas oturuyoo kiyamam izmirden gelmis genetik testini bebek kayiplarindan once yapmayanlarin kurbani iki hamilelik gecirmis biri ikiz ikiside kurtajla sonuclanmis sonus olarak da bir bucuk yildir rahim kalinlasmadigi icin hamile kalamiyo yanii ne tup ne asilama kiyamamm cok uzuldum:(ben oyle ona iclenirken o bana sordu senin sorun ne diye dedim benimde tupler tikali..yanii senin anlayacagin sen yumurtayi dolleyip rahme kadar sagsaglim tasiyip sonrasin getiremiosun yaa bende baslangici yapamiorum hanii toplasan ikimiz bi adam ederiz:)))))ama bak insanlarr iki bucukkkkk:)))))biz bucukk:)))

canım esımın aılesıde ıkı sene yanı benım ıyı olduğum seneler ıyılerdı.cunku haftabır yemeğe çağırır aylarca bızde kalırlardı.evlerının ıhtıyacına kadr bız gorurduk.bunlar söylenecek seyler degıl ama sorun su ben nezman artık çocuk hasretının bekleyerek gelmeyecegını gordum tedavilere başladım care aradım kabuğuma kapandım.maddı olarak sıkıştım....ozman sıkıntılar başladı.degıstı bızım gelın demeler..nıye konuşmuyor bızı begenmıyrmu demeler...artık bızı ıstemıyr..oğlumu benden uzaklastırıyr demeler..artık canıma tak edınce sız neyın kavgasındasınız bız derdımızdeyız bıkere sormadan bızı böyle ıtham edıyrsunuz dedım.ıkı ay ses kesıldı sonra aynı tasss aynı hamamm...

su senı anlamayan ,hamıle olduğunu nasıl olduğunu bılmeyenler..ahhh ahhh bende cok kızardım canım ..bızım yasadıgımızı hıc yasamadılarkı onlarr.kac kere test aldım kac kere negatıf gordum.aynı eczaneden almamak ıcın sureklı alıyr olmuyro demesinler dıye farklı farklı yerlere gıtmelerım...adet gunlerımde soran akrabalara daha yasım kucuk hem ben karıyer yapıyorum demelerımm..yanı ınsanlarr kendı dışarı farklı yansıtabılıyr bende hamıle kalsam bunları kimseye anlatamamkı ıstedık oldu derım okdr ama nasıl oldu??kac gece o yastık ıslanmadı bır ben bılırm bır allah. ınsanlar cok sıg dusunuyr..cok meraklılar..bana su bekledıgımız 3 sene ınsanların hayatına burnunu sokmamayı ogrettı.hıcbırzman hıcbırseyı yasamadan bılemezsınız o yüzden sadece bu konu ıcın degıl hersey ıcın bıraz anlaıslı olalım..

Bugun havva`yla konusuyordum, ben cok yakin bir arkadasimin gebeligini ogrendigimiz gun, Anne olamiyor oldugumla yuzlestim.O daha yeni gebeydi ve ben daha o gun ayni doktorda, ayni odada ilk şokumu yasiyodum..Sonrasi bitmek tukenmek bilmeyen ic sızısı iste, Al benden de okadar, nezaman ıslanmadı ki o yastık, ne guzel ozetlemissin Emha`cım benim, insallah artık guleceksin, insallahh..
İste o arkadasim aradi bugun,`teyzesi artik biberonu degistirdik 2,5yasinda olduk ya, buyuduk biiz`diye..Elbette cok sevindim,konustu. Teli kapattim, yutkunamiyorum bogazimda bir sey, bir agirlik..2,5 yīl..Ben 2,5yıldır bebegim yerine o hiçlik sancısını mí tasiyorum icimde,?bukadar sure nezaman gecti?Ve ben buzaman icinde her gun agladim mí sahiden, her gece..Evet agladım..Benim acım yegenimle yasıt..Ne kadar korkunc hissediyorum..Benim de canīm dogabilirdi, simdi o da nefes alabilirdi..Ama ben sadece acisina nefes aldım..Bana tup bebegin asilamanin olumsuzlugun ne oldugunu anlatana kadar,butun hucreler óldü gitti.Her hastaneye gidisim daha cok husrandi ve ben hep ordan cikip gulen gozlerle esime saríldim,doktor 3ay daha deneyin bu ilaclarla olacak dedi..
Doktor olacak dedi, annem ruyada gordu olacak dedi, falci falda melek gordu olacak dedi, icime doguyor hislerim Olacak diyor,Dualar okudum hoca olacak diyor,esim sarilip aglama olacak diyor..
Herkes sussun artık, sadece Yaradanım OL desin..

Son düzenleme:
ayyyy sinirim bozulduk kahkalarla guluyorum:)))iki bucukkk:))))iki bucukkk:))))tobe bismillahhh yaaa.doktora gittim yanimda bi arkadas oturuyoo kiyamam izmirden gelmis genetik testini bebek kayiplarindan once yapmayanlarin kurbani iki hamilelik gecirmis biri ikiz ikiside kurtajla sonuclanmis sonus olarak da bir bucuk yildir rahim kalinlasmadigi icin hamile kalamiyo yanii ne tup ne asilama kiyamamm cok uzuldum:(ben oyle ona iclenirken o bana sordu senin sorun ne diye dedim benimde tupler tikali..yanii senin anlayacagin sen yumurtayi dolleyip rahme kadar sagsaglim tasiyip sonrasin getiremiosun yaa bende baslangici yapamiorum hanii toplasan ikimiz bi adam ederiz:)))))ama bak insanlarr iki bucukkkkk:)))))biz bucukk:)))

valla boyle geziyorum sabah beri, keyofler nasil 2,5..kac seker 2,5..kac kofte 2,5 :-) agbi 2,5 nedir yaa,:-) Al benden de okadar,Arkadasimin yumurtalik rezervi azz bense pco :-) :-) hey yarabbim, Allah`ım ay sinirim bozulduu iice:-)

Oooo yeter kendinize gelin bakim
Çok şükür teedavi olabliyoruz
Herkes bi tövbe etsin :20:
Kızlarr dertleştik
Hadi yarın güzel şeylerden bahsedelim:26::26:

Bugun havva`yla konusuyordum, ben cok yakin bir arkadasimin gebeligini ogrendigimiz gun, Anne olamiyor oldugumla yuzlestim.O daha yeni gebeydi ve ben daha o gun ayni doktorda, ayni odada ilk şokumu yasiyodum..Sonrasi bitmek tukenmek bilmeyen ic sızısı iste, Al benden de okadar, nezaman ıslanmadı ki o yastık, ne guzel ozetlemissin Emha`cım benim, insallah artık guleceksin, insallahh..
İste o arkadasim aradi bugun,`teyzesi artik biberonu degistirdik 2,5yasinda olduk ya, buyuduk biiz`diye..Elbette cok sevindim,konustu. Teli kapattim, yutkunamiyorum bogazimda bir sey, bir agirlik..2,5 yīl..Ben 2,5yıldır bebegim yerine o hiçlik sancısını mí tasiyorum icimde,?bukadar sure nezaman gecti?Ve ben buzaman icinde her gun agladim mí sahiden, her gece..Evet agladım..Benim acım yegenimle yasıt..Ne kadar korkunc hissediyorum..Benim de canīm dogabilirdi, simdi o da nefes alabilirdi..Ama ben sadece acisina nefes aldım..Bana tup bebegin asilamanin olumsuzlugun ne oldugunu anlatana kadar,butun hucreler óldü gitti.Her hastaneye gidisim daha cok husrandi ve ben hep ordan cikip gulen gozlerle esime saríldim,doktor 3ay daha deneyin bu ilaclarla olacak dedi..
Doktor olacak dedi, annem ruyada gordu olacak dedi, falci falda melek gordu olacak dedi, icime doguyor hislerim Olacak diyor,Dualar okudum hoca olacak diyor,esim sarilip aglama olacak diyor..
Herkes sussun artık, sadece Yaradanım OL desin..

oyle canım ben hısteroskopı oldum..6-7 gectı hep kalacağım umudu neyse olamadım su ılacı kullanın olur yıne olmadı.esım varıkosel amelıytı oldu ılac verdı doktor yıne olmadı..tabı onlarca umut yüzlerce cokuss..eltım gecmıs karsımda bana akıl verıyord 30uma gelmeden doktor hamıle kal dedı bende gecen ay korunmadım ınsallh 2.yolda dedı.bu bıraz buyuşun ıkı sene sonra dıgerını yapacagz artık yasım gecıyr 30dan sonra zor demıs dr.u. benı uyarıyor 30a kadr bekleme dıye ...dedım olur 30dan once yaparım ..ahh elımızde olsa bana 30 yas korkusunu anlattı bende acaba 40-50 yasına kadr bebek umudum varolurmu dıye duşundum ..sonra bısey sordu farkettımkı dnlememısım hıcbırını..

Kızlarr dertleştik

yarın yenı bır gunn kızlar he yenı doğan gunes umut demektır benım ınternetım olmyacak malum evde olacağım.ama ınsallh kıtap okuyup tv seyredip bos bos yatacağım.10gundur yatamadığımın acısını cıkarıcam:))

oyle canım ben hısteroskopı oldum..6-7 gectı hep kalacağım umudu neyse olamadım su ılacı kullanın olur yıne olmadı.esım varıkosel amelıytı oldu ılac verdı doktor yıne olmadı..tabı onlarca umut yüzlerce cokuss..eltım gecmıs karsımda bana akıl verıyord 30uma gelmeden doktor hamıle kal dedı bende gecen ay korunmadım ınsallh 2.yolda dedı.bu bıraz buyuşun ıkı sene sonra dıgerını yapacagz artık yasım gecıyr 30dan sonra zor demıs dr.u. benı uyarıyor 30a kadr bekleme dıye ...dedım olur 30dan once yaparım ..ahh elımızde olsa bana 30 yas korkusunu anlattı bende acaba 40-50 yasına kadr bebek umudum varolurmu dıye duşundum ..sonra bısey sordu farkettımkı dnlememısım hıcbırını..

Ah canim ahh o 30 korkusuyla 28imde evlendim ve hemen istedim ama bak simdi 31`e giriyorum..Ah bu 30 ah:-)

Kızlarr dertleştik
tamamm ya kizma:)))oylee komikler sakalarr aramizda baska bisiii diil yani..
Kesinlikle haklisin bende hep derim halimize bin sukur ki en azindan tedavi olabiliyoruz en azindan bi umut kapimiz var hala..rabbim isteyip dileyip gucu el vermedigi icin tedavi olamayanlarin da yardimcisi olsun..
Ama iki bucuk kisilik demis bercestee yaaa:)))

1.Rekatta Fatiha ve 3Ayet`el Kursi
2.3.ve4.rekatlarda Fatiha , ihlas ,Felak,Nas
Selam verdikten sonra 3kez Duası okunacak
Dua: Lailahe illallahül halimül kerim
Subhanallahi Rabbil Arşil Azim
Elhamdülillahi Rabbil Alemin.
Eselüke mucibati rahmetike ve azaimi mağfiretike vel ganimete min külli birrin vesselamete min külli ismin la tedali zenben illa gafertehü vela hemmen illa ferrectehü vela haceten hiye leke rıdan illâ kadayteha ya erhamerrahimin.
1 kez fatiha ve Peygambere salavat
Sonra da niyet ve dilekler.

Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
Ah canim ahh o 30 korkusuyla 28imde evlendim ve hemen istedim ama bak simdi 31`e giriyorum..Ah bu 30 ah:-)

canim aynen bende unv. is guc derken 28 oldugumda kotu giden iliskilerden de olacak evlenmemistim annem bunalima girmisti esimle evlenirken 30 olmadan evlenim bari dedim gerci asiktim ve ailelerin etkisi olmadan birbirimizi tanimistik:)) ablamin 9 tup bebeginden sonra annen hemenn cocukkk dedii hic korunmadim bi baktikki bizdee ayniyiz:)))

[tr]

hamileler artsın inşallah...........................

Kızlar bu sabah yine hafif pembemsi bir akıntı geldi peceteye doktorum keseyi gördünüz mü deyince apar topar doktora gittim. Kesemizi gördük cok şükür. Darısı sizlerin başına bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize ugurlu gelir inşallah.

Back
X