Merhabalar...çok sık giremiyorum bu ara foruma cogu iletiyi okumaya calistim..tedavi sureci baslamak uzere olan arkadaslar var,aramiza yeni katilanlar var..hepimizin tedavisi hayirli olsun guzel baslasin mutlu sonuclarimiz olsun insallahh...ben hala toparlanip normal hayatima donme cabasindayim iyiyim aslinda ayaga kalkali cok olduda su minnak dikislerimdende kurtulsaydim bir an once ne guzel olacakti:))
Tup tikanikligi sebebiyle tedaviye baslayan arkadaşlar benim aklıma takılan bişey var..gerci taniniz hsg ye goremi yoksa laparoskopiye goremi kondu bilemiyorum ama..ben lap ile tescilliyim maalesef

Simdi tuplerimin tikanik oldugu kesin acilma cabasi pek fayda etmemis..bi kac yerde okudum,deniyor ki; sayet tikanik tuplerde sivi birikimi varsa tup bebek tedavisi oncesi tupler alinmali yada tuplerin rahimle bagi engellenmeli aksi takdirde bi sivi embriyonun tutunmasini olumsuz etkiler..peki bu sivi olayini nasil anliyorlar ki benim doktorum hiç bahsetmedi var yada yok diye...
Laparoskopi yaptirip boyle bi sonucla karsilasan yada doktorundan bu konuyla ilgili bilgi alan var mi acaba?