yaaa noluyor bize???? ben hala adet olamadım(( baslamadı su tedavıııı..puffff
benim de öyle canım hala olamadım adetim 6 gün gecikti.tarlusal a başladım ama hala içimde şüphe var ya hamileysem diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa noluyor bize???? ben hala adet olamadım(( baslamadı su tedavıııı..puffff
dileklerin icin cok sagol hayatim ama ben asla dogal yolla hamile kalamam tup bile olmuyor micro ancak oda hic tutmadi, karnimin sistigini bile hayal edemiyorum. hersey hep uzaak bir serapp gibi.
dileklerin icin cok sagol hayatim ama ben asla dogal yolla hamile kalamam tup bile olmuyor micro ancak oda hic tutmadi, karnimin sistigini bile hayal edemiyorum. hersey hep uzaak bir serapp gibi.
Kizlar yaa kafama takilan bisey var..gece gece estiler soyle bi netten arastirayim dedim..simdi ben doktorum hastane degisikligi yapip universite hastanesine gectigi icin tup bebek tedavisine orada devam edecegim kismet olursa..bu kurumda tup bebek icin rapor alip devlet destegi alinabiliyor kanimca...ammaaa soyle bisey varki rapor icin 3 yillik evli olmak gerekiyor ki ben daha iki yillik evliyim fakat laparoskopi raporuyla tuplerimin tikanik oldugu tabiri caizse tescillendi..dogal yolla gebeligin hatta asilamanin bile pek mumkun olmadigi bu durumda rapor icin yinede 3.yili beklemek mi gerekecek?
Arkadaşlar bir şey soracagım,lucrin kullandınız mı daha önce? Ben ılk kez kullanacagım tecrubesızım.
doktorum bana dogum kont hapının 20.günü lucrin kullanmaya başla dedı. 12. ve 13.gunu regl olacakmışım. Ee pekı regl olduktan sonra ıgne vurulmaya devam etmeyecek mıyım? lucrın puregon gıbı bır ıgne degıl mı, öyleyse eger neden regl oluyorum kı ben :44:
Kafam karıştı.
merhaba, hizimizi cok iyi hatrlamiyorum acikcasi ama cok parlak olmadigi kesin..hizin bir onemi yok diye biliyorum tup bebekte eger mikroenjeksiyon yaptirisan..sonucta direk yumurtanin icine enjekte edilince hiz faktoru ortadan kalkar???ama yinede hareketsiz olmasi spermin sagligini nasil etkiler bilemiyorum arkadasim..kurlere vitaminlere devam etmenizi oneririm..son tetst bizim hiz biraz yukselmisti keciboynuzu ve muhtelif vitaminlerden sonra
arkadaşlar hepiniz benden tecrübelisiniz lütfen rica ediyorum bana cvp verir misiniz tüp bebek fiyatları ortalama ne kadar. ben daha hiç bir merkezle görüşmedim. onun için bilgim yok. merkez belirtmenizi de istemiyorum aldığınız fiyatları yazarsanız bende değişkenlikleri anlamış olacağım ve adımımı ona göre atacağım. sakaryada 6-6.5 diye söyledi doktorum. ama ben sakarya istemiyorum. istanbul tercihim olacak. birde ortalama kaç gün geçirmemiz gerekiyor konaklama açısından soruyorum. git gel yapabilirim tahlil için falan ama kalmamız gereken ortalama süre ne kadar olur sizce. mikroenjeksiyon yöntemini nereler uyguluyor? benim iki tüpüm tıkalı eşimin morfoloji %2.
haklısın bizler yaşaya yaşaya araştıra araştıra yarı doktor olduk artık bir çok şeyi latince terimlerle ifade ediyoruz baksanaSaol canim ya bilgilendirmen icin hergun yeni birsey cikiyor, 5 yil once bu yola esimin infertile 2 milyon sperm sorunuyla girdim bunca yilda tedavi gore gore artik ben daha sorunlu hale geldim. esime hic yeni birsey cikmiyor bana devamli teni bir test, arastirma ve tedavi cikiyor.
QUOTE=cedrus;32750441]Canim benim doktorumda ayni ne oldu ozel degilse anlatabilir misin?
Canım üzüldüm gerçekten yaşadıkların kötüymüş sen anlatınca benimde kafam karıştı sana yapılan muamele de hiç şık olmamış ben olsam delirirdim. Sen yine edepli konuşuyorsun çektiğimiz acılar bir yana beslediğimiz umutların hesabını kim verecek
Allah sabrını verdi çok şükür. Rabb'im bu kadar hayal kırıklığını da onların yanına bırakmaz inşallah... Son tedavde bunları yapmasalardı belki yine giderdm. Hatta son tedavide psikologla görüştüğümde kadın "2 kez negatif alıp yine buraya mı geldiniz" demişt. Sen edepli konuştuğumu söylüyorsun bu yaşadıklarımı anlattığımda "olmadığı için merkezi karalıyor " yorumları yapıldı. Onları da Allah'a havale ediyorum. Yaşadıklarımı ben bilirim...
merhaba, benim doktorum HSG yada baska birsey cekilmesine gerek yok dedi ama okduuklarimdan goruyorumki herkes cektirmis..tedavimin baslamasinada cok az kaldi buu beni endiselendiriyor ama napicam bilmiyorum....dedigin gibi insan kendi kendinin doktorudur bencede tum tedbirleri lmakta fayda var, doktorumla tekrar konusucam bakalim...HSG cektirmeden IVF de basari saglayan yok muuu???
canim bu senin ilk denemenmi ayni doktorda daha onceden denenmisligin varsa bazen birsey istemeyebiliyorlar. Kacinci denemen.
malesef ilk denemem 13 yılda ancak gelebildik tüp bebek aşamısına o yüzden tedbirimi almaya çalışıyorum allahım bu topikte hepimizin bebeklerimizin gelişimini doğumunu gaz sancılarını anlatıp danışacağımız bir topik olmasını nasip etsin inşallah![]()
Daha onceden asilamalarinmi var canim. Nerede tedavi olacaksin. Bende yarin rapor icin Suleymaniyeye gitmeliyim , isyeri izin vermiyor cumarteside kapaliymis. Yarin ikinci gun olacak muayeneye gitmessem gelecek aya kalirim. 30 gune yakin araliksiz kanamam olmustu 3 gun once bitmisti simdi yine basladi bende bunu yeni hastanma olarak sayip gidecegim, hormonel denge kalmadi:)))
son micro denememden gecen ay ciktim beta hcg 180 ken biz hamilelek diye sevinirken dis gebelik olustu kanama basladi o gunden beri uc gun onceye kadar surdu, doktorum bakti ogun zaten hastanede doktorla kotu seyler yasadim.
Simdi rapor icin suleymaniyeye gitmeyi hic istemiyorum ama maddi olarak cok tukendim bu defa rapora mecburum. raporlu olarak disarda yaptiracam cnm.
Kizlar yaa kafama takilan bisey var..gece gece estiler soyle bi netten arastirayim dedim..simdi ben doktorum hastane degisikligi yapip universite hastanesine gectigi icin tup bebek tedavisine orada devam edecegim kismet olursa..bu kurumda tup bebek icin rapor alip devlet destegi alinabiliyor kanimca...ammaaa soyle bisey varki rapor icin 3 yillik evli olmak gerekiyor ki ben daha iki yillik evliyim fakat laparoskopi raporuyla tuplerimin tikanik oldugu tabiri caizse tescillendi..dogal yolla gebeligin hatta asilamanin bile pek mumkun olmadigi bu durumda rapor icin yinede 3.yili beklemek mi gerekecek?