• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

...............
Nuna'cım bir arkadaşımız hormon ve kist problemi nedeniyle ilaca ragmen adet gormemişti fakat 2 ya da 3 kişi ertesi ay aslında gebe olduklarını ögrenmişlerdi söktürücüye ragmen , hatta bir kişi kullanamamıştı şüphe edip , çok uyuyor çok yiyormuş şüphe duymuş , neticede 2 aylık ögrendiler , birinin dış gebelik oldugundan zor görüldü karında ama kan tahlilinde çıkmıştı .. süreç herşeyi beraberinde getirebilir canım kardeşim , ama ne olursa olsun alerjik reaksiyon vermemeli..
hormonlar yüzünden kilo vs yapabilir insana ama bir bak bakalım , sinirlerini uyarıyor belki de bu ilaç ve beden rahatlayamıyorsa kaşıntı kızarıklık oluşmuştur.
Vaktin oldugunda inşalla regl görürsün ya da bir şekilde süreç sonuçlanır , günde 20dk demlendirip süzdükten sonra yarım cay bardagı çoban çökelten kullan canım .
veya aktardan hayıt suyu al , yumurtalıklarını düzene soksun , gününü de düzeltsin , nar ye bol bol o da vücuttan ödemleri söksün , günde 1 tane ye..
yürüyüş yap , aklını vücudunu rahatlat lütfen ve içinden gelmiyorsa tüp için dediğin gibi gitme bu ay , sonuçta sen nekadar iyiysen yavrucugun o kadar rahat tutunacaktır. :)

canım benim senin mesajlarını hem gözyaşlarıyla hem de gülümseyerek okuyorum.nedenini bilmiyorum ama bana çok iyi geliyorsun:)))
benim de sürekli gözlerim kapanıyor ve yemek yemek istiyorum.ben ilaca bağlamıştım.1 kan 2 idrar testi yaptım ama negatif.nedir bilmiyorum ama bir sorun var o kesin yarın sabah gidicem doktora.ilaç isimlerini de söylicem belki iğne ya da ilaçların içindeki bi maddeye karşı alerjim vardır.Ya da söyledğin gibi stresten de olabilir öğrenicem artık.umarım daha kötü birşey çıkmaz.
İyi dileklerin için de güzel tavsiyelerin için de ççooooook teşekkür ederim..Allah güzel gönlüne göre versin hayatının her anı mutluluklarla geçsin ve güzel sağlıklı hayırlı evladına en yakın sürede kavuş:)))

bende bu kısmet olursa ocakta başlayacağım ikinci tedavime bu arada aranızda tedaviye başlayan varsı inşallah olumlu sonuçlanır 2014 yılında mutlu haberlerimizi alırız

Hoşgeldin canım inşallah 2014 ün ilk ayi bize meleklerimizi getirir.

merhaba canım ben ilk denememi medikanada yaptırmıştım haziranda şimdi ocak için genartı düşünüyorum siz deki problem nedir

bizdeki sorun erkek infertilesi iki milyon, zamanla yillar icinde tedavi gore gore bendede yumurtaliklarimda azalma ve kalite dususu oldu. sizdeki sorun neydi cnm

bizdeki sorun erkek infertilesi iki milyon, zamanla yillar icinde tedavi gore gore bendede yumurtaliklarimda azalma ve kalite dususu oldu. sizdeki sorun neydi cnm

canım bizdede erker kaynaklı sperm hızı morfoloji ve şimdide genetik eşimde 13 ve 14 kromozom yapışıklığı çıktı bakalım ne olacak her şey yaradandan ilk başta morfoljimiz2 çıktı diye üzüldük şimdide genetik

canım bizdede erker kaynaklı sperm hızı morfoloji ve şimdide genetik eşimde 13 ve 14 kromozom yapışıklığı çıktı bakalım ne olacak her şey yaradandan ilk başta morfoljimiz2 çıktı diye üzüldük şimdide genetik

Hosgeldin...simdiden hayırlı olsun tedavin..yeni yila hep birlikte guzel haberlerle gireriz insallah.bizdede morfoloji sorunu var % 1:( genetige hic bakilmadi..bide tuplerim tikali..rabbim hepimizin yardimcisi olsun

uzulme hayatim uzulerek bir yere varsaydik ben kesin ilk varan olurdum zor olsa bile pozitif ol.

Hosgeldin...simdiden hayırlı olsun tedavin..yeni yila hep birlikte guzel haberlerle gireriz insallah.bizdede morfoloji sorunu var % 1:( genetige hic bakilmadi..bide tuplerim tikali..rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hoşbulduk canım saolasin yeni yıla yeni umutlarla canım benim morfoloji sorunu olanlara tavsiyem genetiğede baktırın benim ilk tüp denememde olumlu olmuştu ancak 6 haftalıkken düştü bizde yapılması gerekenleri yapalım ikincisi icin dedik iyiki de yaptırmışız tüp bebek doktorları üç düşükden sonra tavsiye ediyor genetiğe baktırmayı ama maddı manevi neler den geçiyoruz biz bilirz genetik doktoru ile konuştum kromozom yapışıklığı spermlere baskı yaptığı için kalitesi düşük dedi anlayacağınız denemeden yapılması gereken her şeyi yaptırın

UMUDUNU KAYBEDEN HAYATINI KAYBEDER
Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken, içlerinden ikisi bir çukura düşmüş. Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp, çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.
Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş. Yukarıdaki kurbağalar, boşuna çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına: “Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.” Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam etmişler. Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış. Sonunda; kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış. Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler. Ne var ki, çukurdaki kurbağa onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış, bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış ve çukurdan çıkmıştı. Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine hiç kulak asmamıştı… Çünkü o sağırdı ! Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın! Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin…:103::103:

hoşbulduk canım saolasin yeni yıla yeni umutlarla canım benim morfoloji sorunu olanlara tavsiyem genetiğede baktırın benim ilk tüp denememde olumlu olmuştu ancak 6 haftalıkken düştü bizde yapılması gerekenleri yapalım ikincisi icin dedik iyiki de yaptırmışız tüp bebek doktorları üç düşükden sonra tavsiye ediyor genetiğe baktırmayı ama maddı manevi neler den geçiyoruz biz bilirz genetik doktoru ile konuştum kromozom yapışıklığı spermlere baskı yaptığı için kalitesi düşük dedi anlayacağınız denemeden yapılması gereken her şeyi yaptırın

ne kadar üzgün olduğunu biliyorum canım ve söyleyecek kelime bulamıyorum ama Allah'ın mucizesine inan diyorum sadece bizlerde birgün alıcaz bebeklerimizi kucağımıza. peki şimdi yapmanız gereken neymiş. benimde eşimde morfoloji sorunu var %2. bende bi kere bi hamilelik yaşadım ama kese falan gözükmedi zaten morfolojiyi de yeni öğrendik daha. neyse aşılama bari yapalım dedik ki bu seferde benim iki tüpüm kapalıymış. şimdi bu genetiği duydum senden iice canım sıkıldı. varmı yani bi yolu. tüp bebek yaptırcaz onu anladım da genetiğini falan seçebiliyorlarmışmı. nasıl bir yol izliceksin şimdi. bide bende yaptırtayım eşime bu testi nasıl olcak. nerde yapılıyor bu test? Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.bizimde.

Hosgeldin...simdiden hayırlı olsun tedavin..yeni yila hep birlikte guzel haberlerle gireriz insallah.bizdede morfoloji sorunu var % 1:( genetige hic bakilmadi..bide tuplerim tikali..rabbim hepimizin yardimcisi olsun[/

arkadaşım geçmiş olsun. hemen hemen aynı sorunlarımız. morfoloji 2. benimde iki tüpüm tıkalı. daha önce kese oluşmayan bi gebelik yaşadım sanırım ondan sonra tıkandı tüpler. sen laparoskopi falan düşünmüyormusun? direk tüp bebek mi deniyeceksin. nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

ne kadar üzgün olduğunu biliyorum canım ve söyleyecek kelime bulamıyorum ama Allah'ın mucizesine inan diyorum sadece bizlerde birgün alıcaz bebeklerimizi kucağımıza. peki şimdi yapmanız gereken neymiş. benimde eşimde morfoloji sorunu var %2. bende bi kere bi hamilelik yaşadım ama kese falan gözükmedi zaten morfolojiyi de yeni öğrendik daha. neyse aşılama bari yapalım dedik ki bu seferde benim iki tüpüm kapalıymış. şimdi bu genetiği duydum senden iice canım sıkıldı. varmı yani bi yolu. tüp bebek yaptırcaz onu anladım da genetiğini falan seçebiliyorlarmışmı. nasıl bir yol izliceksin şimdi. bide bende yaptırtayım eşime bu testi nasıl olcak. nerde yapılıyor bu test? Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.bizimde.

canım benim hayırlısı diyorum özel tüp bebek merkezleri yapıyor ama 200 300 tl civarı biz düşükten hemen sonra üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldık 20 gün sonraya verdiler 20 gün sonrada sonuç çıktı bizim bi acelemiz yokto çünkü ocakda düşünüyorduk bizde hallettik aynı zamanda tek eşime değil kendimede yaptırdım sende yaptır beraber randevu alın kan verdik sadece bende kanda pıhtılaşma yatkınlığını bakıldı birde genetiğe onlarda bir şey çıkmadı bunu duyunca bir genetik prof ile görüştüm ona göre aman aman büyütülecek bir şey yokmuş tüp bebek yapılacak sonrasındada pgt ile sağlıklı embiriyo bulunup transfer edilecekmiş....benim korkumun sağlıklı embriyo bulamamk deddim oda birincide bullunmasza ikincide yanı olana kadar devam artık iyice alıştım yapacak bir şey yok sadece dua ile sabırlı beklemek

eyican transfer yaptiracagin hastane ozelse o genetik testini oralarda yapiyorlar degilse bile kadin dogumu olan tum kapsamli hastaneler yapiyor doktoruna yazdirip heryerde yaptirabilirsin cnm bizde esime ve bana yaptirmistik.

ben sadece üniversite hastaneleri yapıyor diye biliyorum özell merkezlerin çoğunda var zaten

Back
X