...............
Nuna'cım bir arkadaşımız hormon ve kist problemi nedeniyle ilaca ragmen adet gormemişti fakat 2 ya da 3 kişi ertesi ay aslında gebe olduklarını ögrenmişlerdi söktürücüye ragmen , hatta bir kişi kullanamamıştı şüphe edip , çok uyuyor çok yiyormuş şüphe duymuş , neticede 2 aylık ögrendiler , birinin dış gebelik oldugundan zor görüldü karında ama kan tahlilinde çıkmıştı .. süreç herşeyi beraberinde getirebilir canım kardeşim , ama ne olursa olsun alerjik reaksiyon vermemeli..
hormonlar yüzünden kilo vs yapabilir insana ama bir bak bakalım , sinirlerini uyarıyor belki de bu ilaç ve beden rahatlayamıyorsa kaşıntı kızarıklık oluşmuştur.
Vaktin oldugunda inşalla regl görürsün ya da bir şekilde süreç sonuçlanır , günde 20dk demlendirip süzdükten sonra yarım cay bardagı çoban çökelten kullan canım .
veya aktardan hayıt suyu al , yumurtalıklarını düzene soksun , gününü de düzeltsin , nar ye bol bol o da vücuttan ödemleri söksün , günde 1 tane ye..
yürüyüş yap , aklını vücudunu rahatlat lütfen ve içinden gelmiyorsa tüp için dediğin gibi gitme bu ay , sonuçta sen nekadar iyiysen yavrucugun o kadar rahat tutunacaktır. :)
canım benim senin mesajlarını hem gözyaşlarıyla hem de gülümseyerek okuyorum.nedenini bilmiyorum ama bana çok iyi geliyorsun:)))
benim de sürekli gözlerim kapanıyor ve yemek yemek istiyorum.ben ilaca bağlamıştım.1 kan 2 idrar testi yaptım ama negatif.nedir bilmiyorum ama bir sorun var o kesin yarın sabah gidicem doktora.ilaç isimlerini de söylicem belki iğne ya da ilaçların içindeki bi maddeye karşı alerjim vardır.Ya da söyledğin gibi stresten de olabilir öğrenicem artık.umarım daha kötü birşey çıkmaz.
İyi dileklerin için de güzel tavsiyelerin için de ççooooook teşekkür ederim..Allah güzel gönlüne göre versin hayatının her anı mutluluklarla geçsin ve güzel sağlıklı hayırlı evladına en yakın sürede kavuş:)))