Geldim kizlarrr evimdeyim uzattim ayaciklarimimeleklerimle tv izliyoruz bide size laf yetistiriyoruz..
oyyy yerim seni ve meleklerini:)))) test günü çabuk gelsin de çıldıralım yaaa:))) emha hamile Allah ın izniyle:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim kizlarrr evimdeyim uzattim ayaciklarimimeleklerimle tv izliyoruz bide size laf yetistiriyoruz..
Herkesin siniri yoruluyo tabi , ben de defalarca uyardım kendine dikkat et diye , hala fos fos sigara yanımda...hem kendine hem banaa,,yahu ben karın agrılarından kıvranıp ateşler içinde yanıp bir agrı kesici içmiyorum , ilaç almıyorum ilaç..adam fos fos..zaten 2 yılda zor ikna ettim de doktora gitti..Ne ugraslar verdim bu bir rahatsızlık tedavisine bakalım sonra tevekkül edelim diye , kaaç kezz sana da çocuguna da başalrım dedi :) şimdi gülüyorum ozamanlar aglıyodum.Biz olamasakta şu anda , analık yüregimizde , zor anlatmak onlara , hepsi benzer varlıklar..daha materyalistler belki de , benim içim eriyor adam Allah verirse olur ne ugrasıcaz diyor :):)yine de sagolsun 2 yıl sonra çok destek olmaya başladı , ben ondan razıyım Allah'ta razı olsun , şifamızı versin inşallah..sabır kızlar sabırr :)
al birini vur ötekine:)) benimkinin rahatlığı öldürüyor beni.Olursa güzel olur olmazsa da biz mutluyuz Allah ne nasip ederse o olur diyor:))
benim boşuna gözyaşı döktüğümü ağladığımı söylüyor.biraz kafayı sıyırdığım zamanda sen annene git bir hafta kafayı boşalt gel diyor:))
oyyyyy canım bekleme süren su gibi geçsin güzel haberlerini ver bize burdan hayırlısı olsun.
oyyyy teyzeleri o meleklerini yesin
Aramıza hoşgeldin canım .Listeye ekliyeceğim seni inşallah
bende transfer donemlerinde sadece benim esime kizip sorunlar yasadigimi zannediyordum hastaneye gittigimizde cevredeki esleri gosterip bunlari ornek al herkez nekadar huzurlu diyordum demekki tek degilmisim))
canım canım canım:))) anaaaaaaaaaaaammm bebişlerimizi de aldık:)))) Rabbim üçünüzü de korusun:)) Doğumun Kolanda olursa yanında olucam söz:))) ya sanki transfer bana yapılmış ne mutluyum ben:)) dikkat et kendine ve yeğenlerime:)))
oyyyyy canım bekleme süren su gibi geçsin güzel haberlerini ver bize burdan hayırlısı olsun.
oyyyy teyzeleri o meleklerini yesin
Aramıza hoşgeldin canım .Listeye ekliyeceğim seni inşallah
Kızlar dün gece adet oldum yarın için merkezden randevu aldım bakalım muayenem nasıl geçecek inşallah tedavi için bir engel çıkmaz insan herşeyden korkar hale geliyor
çok rahatlar gerçekten, hayat erkeklere güzel bence,,, bizim yumurtamız bitince çaresi yok ama onlar o konuda bile şanslı)
bende transfer donemlerinde sadece benim esime kizip sorunlar yasadigimi zannediyordum hastaneye gittigimizde cevredeki esleri gosterip bunlari ornek al herkez nekadar huzurlu diyordum demekki tek degilmisim))
Canimmm allah razi olsun..ayrintilar icin arayacagim ama kayinvalidm tarafindan yakin markajdayimbi nefes alirsam ararim canim..inaallh insallh o gunleri gorurum..kolanda hasim beyde yaptiricam suanda farkli bir kararim yok. Bakalim 22sine kadar zaman durdu sanki
seninki yine gelmiş benimki eşimin teyzeleriyle birlikte misafir gibi gelip geçmiş olsun demişti:)))) bir daha da kapımı açmadı iyleşinceye kadar.Allah annemi babamı kardeşlerimi başımdan eksik etmesin.El derler ya gerçekten öyleymiş.Neyse ki eşim çok seviyor beni yoksa çok zordu işim:))) Sen iyi ve mutlu ol da aramasan da olur canımıniçi:)) ne verdi ilaç+iğne?ne tavsiye etti?
Canim bizde bitek kayinvalidem biliyor.simdi baskasina anlattigimi duysa ooo gor sen ozman samatayi..ama sizle konusmak dertlesmek iyi geliyor.bide sevinmek degil insan sadece kendi basina gelmedigini ogrenince bide pozitifi gorunce daha mutlu oluyor. Estrofem. Folibol.coraspin.progestan igne ve fitil. Clexane gobekten vurma igne..bukadar) bi jel vardi ama test gunune kadar obu kullanma dursun dedi
![]()
Kızlar bugun dogum kont hapının 14.günü, kistim var dıye kullanıyorum.
Bugun kırmızıya dönuk akıntım olmaya başladı ya, ara kanama mı kı ne yapsam :44:
Kızlar bugun dogum kont hapının 14.günü, kistim var dıye kullanıyorum.
Bugun kırmızıya dönuk akıntım olmaya başladı ya, ara kanama mı kı ne yapsam :44:
Amin canım gobuslerimizi tokustururuz inşallah
aa benim drm da ali sami beyrabbim yardımcımız olsun inş. tedavin mutlu sonla tamamlanır
bi an önce kavusuruz bebeklerimze inşallaaaaaah
![]()
Acele etmiyorum canim dojtorum ne derse oyle yapicam yaş sıkıntısı var 34 olunca sanki zaman daraliyor gibi hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyimCanım ya bence acele etme benim transferim 14 ekimdi şubat bile olmayabilir büyük ihtimalle martta olucak, hatta kürtajdan sonra doktorum bana rahmin toparlanması ve düzenli adet görmem için ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum, hepimizin hakklında hayırlısı olsun nediyim![]()
Canim ppzitif olmak ve dusunmek icin herseyi yapiyorum..test gunume kadr olumsuz kimseyi ve hicbir olayi dusunmeyecegim.bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallh.hicbirsey anlamadim hafif bi kasiklarimda gariplik var agri gibi degil ama bi hareketlilik.belkide sikisik tuvaletle beklemekten oyle oldu bilmiyorumdoktorun uyarisi suydu; canini sikma pozitif dusun..ilaclarini duzenli almaya coo diikat et ve yorucu islerden kacin.oyle tuvalette falan dusmez korkma dedi
![]()
sen var ya sen çooook tatlısın:)) Rabbim güzel gönlüne göre versin:)) İçimden geldi söyleyeyim dedim![]()