• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Herkesin siniri yoruluyo tabi , ben de defalarca uyardım kendine dikkat et diye , hala fos fos sigara yanımda...hem kendine hem banaa,,yahu ben karın agrılarından kıvranıp ateşler içinde yanıp bir agrı kesici içmiyorum , ilaç almıyorum ilaç..adam fos fos..zaten 2 yılda zor ikna ettim de doktora gitti..Ne ugraslar verdim bu bir rahatsızlık tedavisine bakalım sonra tevekkül edelim diye , kaaç kezz sana da çocuguna da başalrım dedi :) şimdi gülüyorum ozamanlar aglıyodum.Biz olamasakta şu anda , analık yüregimizde , zor anlatmak onlara , hepsi benzer varlıklar..daha materyalistler belki de , benim içim eriyor adam Allah verirse olur ne ugrasıcaz diyor :):)yine de sagolsun 2 yıl sonra çok destek olmaya başladı , ben ondan razıyım Allah'ta razı olsun , şifamızı versin inşallah..sabır kızlar sabırr :)

al birini vur ötekine:)) benimkinin rahatlığı öldürüyor beni.Olursa güzel olur olmazsa da biz mutluyuz Allah ne nasip ederse o olur diyor:))
benim boşuna gözyaşı döktüğümü ağladığımı söylüyor.biraz kafayı sıyırdığım zamanda sen annene git bir hafta kafayı boşalt gel diyor:))

al birini vur ötekine:)) benimkinin rahatlığı öldürüyor beni.Olursa güzel olur olmazsa da biz mutluyuz Allah ne nasip ederse o olur diyor:))
benim boşuna gözyaşı döktüğümü ağladığımı söylüyor.biraz kafayı sıyırdığım zamanda sen annene git bir hafta kafayı boşalt gel diyor:))

çok rahatlar gerçekten, hayat erkeklere güzel bence,,, bizim yumurtamız bitince çaresi yok ama onlar o konuda bile şanslı ;))

oyyyyy canım bekleme süren su gibi geçsin güzel haberlerini ver bize burdan hayırlısı olsun.
oyyyy teyzeleri o meleklerini yesin

Aramıza hoşgeldin canım .Listeye ekliyeceğim seni inşallah

hoşbuldum canımm:16: teşekkür ederim liste için :34:

bende transfer donemlerinde sadece benim esime kizip sorunlar yasadigimi zannediyordum hastaneye gittigimizde cevredeki esleri gosterip bunlari ornek al herkez nekadar huzurlu diyordum demekki tek degilmisim;)))

bende transfer donemlerinde sadece benim esime kizip sorunlar yasadigimi zannediyordum hastaneye gittigimizde cevredeki esleri gosterip bunlari ornek al herkez nekadar huzurlu diyordum demekki tek degilmisim;)))

;))) sesli guldum valla ensuece;)) erkek heryerde erkek..kadin heryerde anne..meyvesi olsada olmasada biz boyle yaradilmisiz..belki cok abartiyoruz.belki butun kavgalari stresi baslatan biziz ama neticede canla kanla herseyi biz yasiyoruz.ben esime asigim deliler gibi.oda bana inanki rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin ama derler ya azdiran zenginlik, caldiran fakirlik ten korusun rabbim.yani cevremiz patir patir dogurur ve aldirirken bizim tepkimiz normal veya degil iste bazen tasiyoruz bazen durgunlasiyoruz duaya siginmak lazim..rabbim icimize ferahlik versin

canım canım canım:))) anaaaaaaaaaaaammm bebişlerimizi de aldık:)))) Rabbim üçünüzü de korusun:)) Doğumun Kolanda olursa yanında olucam söz:))) ya sanki transfer bana yapılmış ne mutluyum ben:)) dikkat et kendine ve yeğenlerime:)) ;))

Canimmm allah razi olsun..ayrintilar icin arayacagim ama kayinvalidm tarafindan yakin markajdayim;) bi nefes alirsam ararim canim..inaallh insallh o gunleri gorurum..kolanda hasim beyde yaptiricam suanda farkli bir kararim yok. Bakalim 22sine kadar zaman durdu sanki

oyyyyy canım bekleme süren su gibi geçsin güzel haberlerini ver bize burdan hayırlısı olsun.
oyyyy teyzeleri o meleklerini yesin

Aramıza hoşgeldin canım .Listeye ekliyeceğim seni inşallah

Ayyyyy listeler yenilenmis..insallah insallh rabbim saglikla sihhatle pozitifi gostersin insallh

Kızlar dün gece adet oldum yarın için merkezden randevu aldım bakalım muayenem nasıl geçecek inşallah tedavi için bir engel çıkmaz insan herşeyden korkar hale geliyor

Canim hic kendini sikma herseyde bir hayir vardir insallh.30agustosta opu oldum. Sonra rahim kalin dendi.okadr uzuldumki o hale gelmeside cetrefilli zaten;)) tum dunyam yikildi.sonra ogrendimki transfer vs tutunsa bile dusermis rahim sorunluyken..sonra halimize sukur dwdik histeroskopi ve 3ay sonra bugun transferim oldu..hakkinda hayirlisini tez zamanda iste canim.rabbim herseyi bizden iyi bilendir

Ya ben Ankarada yaptırdım hastaneye gidip gelmeyi bilmiyorum diye benimle geliyormuş:)) yolu öğren de ehliyetin de var diyordu:)))

Canimmm allah razi olsun..ayrintilar icin arayacagim ama kayinvalidm tarafindan yakin markajdayim;) bi nefes alirsam ararim canim..inaallh insallh o gunleri gorurum..kolanda hasim beyde yaptiricam suanda farkli bir kararim yok. Bakalim 22sine kadar zaman durdu sanki

seninki yine gelmiş benimki eşimin teyzeleriyle birlikte misafir gibi gelip geçmiş olsun demişti:)))) bir daha da kapımı açmadı iyleşinceye kadar.Allah annemi babamı kardeşlerimi başımdan eksik etmesin.El derler ya gerçekten öyleymiş.Neyse ki eşim çok seviyor beni yoksa çok zordu işim:))) Sen iyi ve mutlu ol da aramasan da olur canımıniçi:)) ne verdi ilaç+iğne?ne tavsiye etti?

seninki yine gelmiş benimki eşimin teyzeleriyle birlikte misafir gibi gelip geçmiş olsun demişti:)))) bir daha da kapımı açmadı iyleşinceye kadar.Allah annemi babamı kardeşlerimi başımdan eksik etmesin.El derler ya gerçekten öyleymiş.Neyse ki eşim çok seviyor beni yoksa çok zordu işim:))) Sen iyi ve mutlu ol da aramasan da olur canımıniçi:)) ne verdi ilaç+iğne?ne tavsiye etti?

Canim bizde bitek kayinvalidem biliyor.simdi baskasina anlattigimi duysa ooo gor sen ozman samatayi..ama sizle konusmak dertlesmek iyi geliyor.bide sevinmek degil insan sadece kendi basina gelmedigini ogrenince bide pozitifi gorunce daha mutlu oluyor. Estrofem. Folibol.coraspin.progestan igne ve fitil. Clexane gobekten vurma igne..bukadar;)) bi jel vardi ama test gunune kadar obu kullanma dursun dedi;)

Canim bizde bitek kayinvalidem biliyor.simdi baskasina anlattigimi duysa ooo gor sen ozman samatayi..ama sizle konusmak dertlesmek iyi geliyor.bide sevinmek degil insan sadece kendi basina gelmedigini ogrenince bide pozitifi gorunce daha mutlu oluyor. Estrofem. Folibol.coraspin.progestan igne ve fitil. Clexane gobekten vurma igne..bukadar;)) bi jel vardi ama test gunune kadar obu kullanma dursun dedi;)

transferden sonra ne yaptılar.ne kadar yattın?

Kızlar bugun dogum kont hapının 14.günü, kistim var dıye kullanıyorum.
Bugun kırmızıya dönuk akıntım olmaya başladı ya, ara kanama mı kı ne yapsam :44:

Kızlar bugun dogum kont hapının 14.günü, kistim var dıye kullanıyorum.
Bugun kırmızıya dönuk akıntım olmaya başladı ya, ara kanama mı kı ne yapsam :44:

canım ben de adet olmadım bu ay.tarlusal verdi 7.günü hala sökülme olmayınca gittim.Dogum kontrol kapı verdi Ginera.Hapa başladıktan
bir gün sonra lekelenmeler oldu aradım doktoru devam et dedi.bugun 8.gün hala adetmişim gibi devam ediyor.kesecek dıye beklıyorum bakalım.

aa benim drm da ali sami bey :1: rabbim yardımcımız olsun inş. tedavin mutlu sonla tamamlanır :16: bi an önce kavusuruz bebeklerimze inşallaaaaaah:16:
Amin canım gobuslerimizi tokustururuz inşallah
Canım ya bence acele etme benim transferim 14 ekimdi şubat bile olmayabilir büyük ihtimalle martta olucak, hatta kürtajdan sonra doktorum bana rahmin toparlanması ve düzenli adet görmem için ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum, hepimizin hakklında hayırlısı olsun nediyim :49::49::49::49:
Acele etmiyorum canim dojtorum ne derse oyle yapicam yaş sıkıntısı var 34 olunca sanki zaman daraliyor gibi hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyim
Geldim kizlarrr evimdeyim uzattim ayaciklarimi;) meleklerimle tv izliyoruz bide size laf yetistiriyoruz..

Maşallah maşallah surekli onlarla telepati kur konuş (lafa tutta seni birakmasinlar dusmeyi unutup karnisinda kalsinlar):)

Geldim kizlarrr evimdeyim uzattim ayaciklarimi;) meleklerimle tv izliyoruz bide size laf yetistiriyoruz..

Canim ppzitif olmak ve dusunmek icin herseyi yapiyorum..test gunume kadr olumsuz kimseyi ve hicbir olayi dusunmeyecegim.bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallh.hicbirsey anlamadim hafif bi kasiklarimda gariplik var agri gibi degil ama bi hareketlilik.belkide sikisik tuvaletle beklemekten oyle oldu bilmiyorum;) doktorun uyarisi suydu; canini sikma pozitif dusun..ilaclarini duzenli almaya coo diikat et ve yorucu islerden kacin.oyle tuvalette falan dusmez korkma dedi;)

hoş geldin canım :)
uzt ayaklarını dinlen canım
gerçekten moralini bozacak kimseyle görüşme hata annen moralini bozuyorsa onunlada
benimki transfer olduğum gün teyzemin gelininin hamileliğini söyledi
anlatamam o anki duygularımı
güya transferimi soruyo
anneme çok kızmıştım ama hala bilmez o zamanki yaşadıklarımı ve eşim bir hafta telimi kapattı
ayy yazarken bile gözlerim doluyo

Back
X