Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar düşük yaptıktan sonra ara ara kırmızıdan açık kahverengi jel kıvamında leke geliyo dün de vardı... sizce dr uma sormalı mıyım ne olmalı bi bilgisi olan var mı:26::26::26::26::26: Gün olarak ne zman düşük yaptım hatırlamıyorum adetime asagı yukarı 4-5 gün var![]()
Emha gebelik testi yaptırmana az kaldı sanırım. Nasıl belirti yaşıyormusun, kendini nasıl hissediyorsun? Heyecan var mı?
Bir de o bezi ateşe ver kökten çözüm:))okuyunca şok yaşadım:)))
Ahahahbizim problemimiz daha belli degilken genelde hep kadinlarla ugrasirlar ya, kayin validem ve ablasi illa belini cekelim diye tutturmazlar mi
dedim beni öldürecek misiniz siz
zor kactim ellerinden, bel yerine oturursa şak diye olurmuş ahahah
onlar da ne yapsin iste , cozmeye calisiyor insanciklar..zir telefonum caliyo koss tvde saracoglu anlatiyor
kos falanca doktor anlatiyor
bi gun geliyo bu ay dut kuru yapalim,bir gun geliyor bu ay karnibahar kökü yapalim, dedim en son adam beni balkondan atacak artik ot caylarimi da boynuma baglayip ahaha
simdi de tutturmus annecigim 2ay bekle ben ruya gordum kendiliginden olacak diye
kiyamam ya o da okdr cok istiyorki..hepimize bastilar bebişsizlikten
hayrolsun sonumuz cnm
Yok canim sali oldu benim transfer.haftaya pazar test gunum
Canim cok sikiliyor ben hic ev insani dgilmisim;(( helede su programlar icimi baydi..hic oyle belirtimde yok..millet ne belirtiler bulmus oyle)
emha cnm su anda gozbebegimiz sensin heyecanla senin test gununu bekliyoruz hic sikilma keyfine bak:)
İnşaallah güzel haberlerini alırız.
tedavisiz olabilme sansinin olmasi bile guzel birsey. sormasi ayip sikintiniz nedir cnm neden tupe yoneldiniz.
merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu![]()
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz
Allah razı olsun canım o zaman benim bir an önce araştırmalara başlamam gerekiyor merkez için. dediğin gibi öncesinden gidersem çok daha iyi olacak :26: hadi bakalım hayırlısı Allah ım hepimize hayırlısı evlatlar nasip etsinCanim hg.diger arkadaslarda yazacaktur bilgilerini ama ben sana soyle ozetlwyeyim.bir kisa bir uzun protokol var.bunlar senin bunyen ,testlerun ve ilac tepkine ,yasina....vs goee degisiyr. Benim twdavimi anlaticam heekes kendikini anlatrsa zaten fikir edinirsin. Adet olmadan once doktie arayisini yap..git gorus ixine hangisi sinecek.basari hikayelerinw bak.senin rahatsizligin uzerine kac hastayi cocuk sahibi yapmaya vesile olmus.bunlari adet olmadan halledersen adet olunca ilaclar basliyor bunyeye gore 1000tl-1500 tl arasi tutuyr.bunlarda yunurta gelistirici ignelee dokrorlar 2gunde bir usg ole nwkadr buyudugunu kontrol ediyr..istenen boyuta gelince baaka ilaclar ve igneler alip opu dedigimiz yumurta toplama islemin yapiliyr.toplanan yumurtalarin ayni gun esindwn alinan sperm ile dollendiriliyr ve ertesi gun kaci dollenmis kalitesi nasil seni ariyorlar..bazilarina ertesi gun bazilarina 2.3.ve 5.gun gibi surelerde bu embeiyolar transfee ediliyr.bunlarin hepsi kalite ve embriyonun bolunmesine bagli..burada yine ilac aliyrsun ssk li isen 100-120arasi o tutyr..sonra test gunune kadr ilac kullaniyrsun.bunun disinda opu ve transfeede hastaneden hastaneye degismekle beraber 1800-2000$ arasi degisiyr..bunlardan ziyade mabevi olarak cok guclu olmalisin canim.rabbim yolunu acik etsin..hepimizi mucizemize saglik sihhat iman ile kavustursun..
merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu![]()
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz
Kizlar bu hormonlar insana neler yaptiriyr..ruyamda 4-5 yaslarinda bi kizim vardi.oyle guzel tombul biseyki.herkesle tanistiriyrum bakin bu benim kizim ama daha devami vardi tek degildi.digeride karnimda oda yeni dogacak diye.nasil bi ruh halindeysem;( biri 5yasinda digeri yeni doguyor)
Cnm guzel kiz cocugu muradtir,sevineceksin..gebe oldugunu gormek supriz ve yeni bir baslangic demektam da itiyacin olan bir ruya, rabbim mujdeledi seni belkide
![]()
Bende ruyamda kotu insanlar gordum hayir olsun, annesiz babasiz kalan cocuklar vardi bu insanlarin icinde , bir tanesini aldim kucagima kucuk bir kiz altin sacli bukle bukle, sen benim kizimsin dedim evlat edindim, sonra kayboldu.basak tarlalari vardi onlarin icinde onu aramaya basladim,karanlikta insanlarin icinden cikti,kollarimi uzattim , bana -sen benim annem degilsin -dedi basladim aglamayabutun gece sayiklamisim esim oyle diyor.ama hep onun sucu,ovu takibi yapmamiz lazim ama beyefendinin keyfi musait degilmissss
bazen cildirtiyo beni, ondan bukdr uzuldum herhalde..kabus gordum onun yuzundenn.
emha canim kalbim seninle, senden de guzel haber alacagiz insallah, ruyan da buna isaret cnmm![]()
kızlarr bir aksilik olmazsa bugün tedavim başlıyor dua edin ne olur herşey yolunda gitsin :18::18: