• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar düşük yaptıktan sonra ara ara kırmızıdan açık kahverengi jel kıvamında leke geliyo dün de vardı... sizce dr uma sormalı mıyım ne olmalı bi bilgisi olan var mı:26::26::26::26::26: Gün olarak ne zman düşük yaptım hatırlamıyorum adetime asagı yukarı 4-5 gün var :1::1:

Canım geçmiş olsun. Düşük yaptıktan sonra kürtaj falan oldun mu? Doktorun kontrol etti mi, parça falan kalmış olabilir mi? Ben de düşük yaptım ama ara kanamalarım olmadı. Bence doktorunla görüşmelisin.

Ahahah:-) bizim problemimiz daha belli degilken genelde hep kadinlarla ugrasirlar ya, kayin validem ve ablasi illa belini cekelim diye tutturmazlar mi:-) dedim beni öldürecek misiniz siz:-) zor kactim ellerinden, bel yerine oturursa şak diye olurmuş ahahah:-) onlar da ne yapsin iste , cozmeye calisiyor insanciklar..zir telefonum caliyo koss tvde saracoglu anlatiyor :-) kos falanca doktor anlatiyor:-) bi gun geliyo bu ay dut kuru yapalim,bir gun geliyor bu ay karnibahar kökü yapalim, dedim en son adam beni balkondan atacak artik ot caylarimi da boynuma baglayip ahaha:-) simdi de tutturmus annecigim 2ay bekle ben ruya gordum kendiliginden olacak diye:-) kiyamam ya o da okdr cok istiyorki..hepimize bastilar bebişsizlikten:-) hayrolsun sonumuz cnm

canim annemde dun televizyonda bir doktoru izlemis isyerindeyim aradi telefonlari verdi bu doktorda kesin tutuyormus mutlaka buna git diye tutturdu:)) annecigime kizamiyorum ararim dedim ama aramadim sekiz yil ablamda cekti onunda esinin sperm sayisi dusuktu simdide bende cekiyor bu uzuntuyu sansa bak:))

emha cnm su anda gozbebegimiz sensin heyecanla senin test gununu bekliyoruz hic sikilma keyfine bak:)

Canim benim allh razi olsun .cok tatlisin...hepinizden inan herkesten cok nazliyorsunuz beni;)) her kendime dua ettigimde sizede ediyorum.sirayla hepimiz annelik duygusunu tadacagiz allahin. izniyle 2014bizim senemiz olacak;))

Son düzenleme:
tedavisiz olabilme sansinin olmasi bile guzel birsey. sormasi ayip sikintiniz nedir cnm neden tupe yoneldiniz.

öyle bir şansım var mı bilmiyorum ama sadece öyle olmasını istiyorum.....çikolata kistinden ameliyat oldum.doğal yolla olmadı. 2 negatif aşılamam var..bu nedenle tüp bebeğe yöneldik

merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu :(
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu :(
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz

Canim hg.diger arkadaslarda yazacaktur bilgilerini ama ben sana soyle ozetlwyeyim.bir kisa bir uzun protokol var.bunlar senin bunyen ,testlerun ve ilac tepkine ,yasina....vs goee degisiyr. Benim twdavimi anlaticam heekes kendikini anlatrsa zaten fikir edinirsin. Adet olmadan once doktie arayisini yap..git gorus ixine hangisi sinecek.basari hikayelerinw bak.senin rahatsizligin uzerine kac hastayi cocuk sahibi yapmaya vesile olmus.bunlari adet olmadan halledersen adet olunca ilaclar basliyor bunyeye gore 1000tl-1500 tl arasi tutuyr.bunlarda yunurta gelistirici ignelee dokrorlar 2gunde bir usg ole nwkadr buyudugunu kontrol ediyr..istenen boyuta gelince baaka ilaclar ve igneler alip opu dedigimiz yumurta toplama islemin yapiliyr.toplanan yumurtalarin ayni gun esindwn alinan sperm ile dollendiriliyr ve ertesi gun kaci dollenmis kalitesi nasil seni ariyorlar..bazilarina ertesi gun bazilarina 2.3.ve 5.gun gibi surelerde bu embeiyolar transfee ediliyr.bunlarin hepsi kalite ve embriyonun bolunmesine bagli..burada yine ilac aliyrsun ssk li isen 100-120arasi o tutyr..sonra test gunune kadr ilac kullaniyrsun.bunun disinda opu ve transfeede hastaneden hastaneye degismekle beraber 1800-2000$ arasi degisiyr..bunlardan ziyade mabevi olarak cok guclu olmalisin canim.rabbim yolunu acik etsin..hepimizi mucizemize saglik sihhat iman ile kavustursun..

Kizlar bu hormonlar insana neler yaptiriyr..ruyamda 4-5 yaslarinda bi kizim vardi.oyle guzel tombul biseyki.herkesle tanistiriyrum bakin bu benim kizim ama daha devami vardi tek degildi.digeride karnimda oda yeni dogacak diye.nasil bi ruh halindeysem;( biri 5yasinda digeri yeni doguyor;))

:31:
Canim hg.diger arkadaslarda yazacaktur bilgilerini ama ben sana soyle ozetlwyeyim.bir kisa bir uzun protokol var.bunlar senin bunyen ,testlerun ve ilac tepkine ,yasina....vs goee degisiyr. Benim twdavimi anlaticam heekes kendikini anlatrsa zaten fikir edinirsin. Adet olmadan once doktie arayisini yap..git gorus ixine hangisi sinecek.basari hikayelerinw bak.senin rahatsizligin uzerine kac hastayi cocuk sahibi yapmaya vesile olmus.bunlari adet olmadan halledersen adet olunca ilaclar basliyor bunyeye gore 1000tl-1500 tl arasi tutuyr.bunlarda yunurta gelistirici ignelee dokrorlar 2gunde bir usg ole nwkadr buyudugunu kontrol ediyr..istenen boyuta gelince baaka ilaclar ve igneler alip opu dedigimiz yumurta toplama islemin yapiliyr.toplanan yumurtalarin ayni gun esindwn alinan sperm ile dollendiriliyr ve ertesi gun kaci dollenmis kalitesi nasil seni ariyorlar..bazilarina ertesi gun bazilarina 2.3.ve 5.gun gibi surelerde bu embeiyolar transfee ediliyr.bunlarin hepsi kalite ve embriyonun bolunmesine bagli..burada yine ilac aliyrsun ssk li isen 100-120arasi o tutyr..sonra test gunune kadr ilac kullaniyrsun.bunun disinda opu ve transfeede hastaneden hastaneye degismekle beraber 1800-2000$ arasi degisiyr..bunlardan ziyade mabevi olarak cok guclu olmalisin canim.rabbim yolunu acik etsin..hepimizi mucizemize saglik sihhat iman ile kavustursun..
Allah razı olsun canım o zaman benim bir an önce araştırmalara başlamam gerekiyor merkez için. dediğin gibi öncesinden gidersem çok daha iyi olacak :26: hadi bakalım hayırlısı Allah ım hepimize hayırlısı evlatlar nasip etsin

Istanbuldami oturuyorsun cnm, rapor icin sartlarin uyuyorsa basvurup 2-3 aya cikartabiliyorsun galiba daha sonra o raporu rapor gecen ozellerde kullanabiliyorsun ama tabi devlet hastanesi hemen tup raporu verirse genelde sikinti erkek infertilesi yada cok ciddi degilse ilk basta 2 defa asilama raporuda verebiliyorlar onlar tutmazsa tup raporu verecegiz diyebiliyorlar rapor isi biraz tuhaf hastaneye ve sansa bagli galiba.

Kizlar bu hormonlar insana neler yaptiriyr..ruyamda 4-5 yaslarinda bi kizim vardi.oyle guzel tombul biseyki.herkesle tanistiriyrum bakin bu benim kizim ama daha devami vardi tek degildi.digeride karnimda oda yeni dogacak diye.nasil bi ruh halindeysem;( biri 5yasinda digeri yeni doguyor;))

Cnm guzel kiz cocugu muradtir,sevineceksin..gebe oldugunu gormek supriz ve yeni bir baslangic demek:-) tam da itiyacin olan bir ruya, rabbim mujdeledi seni belkide:-)
Bende ruyamda kotu insanlar gordum hayir olsun, annesiz babasiz kalan cocuklar vardi bu insanlarin icinde , bir tanesini aldim kucagima kucuk bir kiz altin sacli bukle bukle, sen benim kizimsin dedim evlat edindim, sonra kayboldu.basak tarlalari vardi onlarin icinde onu aramaya basladim,karanlikta insanlarin icinden cikti,kollarimi uzattim , bana -sen benim annem degilsin -dedi basladim aglamaya:-) butun gece sayiklamisim esim oyle diyor.ama hep onun sucu,ovu takibi yapmamiz lazim ama beyefendinin keyfi musait degilmissss:-) bazen cildirtiyo beni, ondan bukdr uzuldum herhalde..kabus gordum onun yuzundenn.

emha canim kalbim seninle, senden de guzel haber alacagiz insallah, ruyan da buna isaret cnmm:-)

Son düzenleme:
Cnm guzel kiz cocugu muradtir,sevineceksin..gebe oldugunu gormek supriz ve yeni bir baslangic demek:-) tam da itiyacin olan bir ruya, rabbim mujdeledi seni belkide:-)
Bende ruyamda kotu insanlar gordum hayir olsun, annesiz babasiz kalan cocuklar vardi bu insanlarin icinde , bir tanesini aldim kucagima kucuk bir kiz altin sacli bukle bukle, sen benim kizimsin dedim evlat edindim, sonra kayboldu.basak tarlalari vardi onlarin icinde onu aramaya basladim,karanlikta insanlarin icinden cikti,kollarimi uzattim , bana -sen benim annem degilsin -dedi basladim aglamaya:-) butun gece sayiklamisim esim oyle diyor.ama hep onun sucu,ovu takibi yapmamiz lazim ama beyefendinin keyfi musait degilmissss:-) bazen cildirtiyo beni, ondan bukdr uzuldum herhalde..kabus gordum onun yuzundenn.

emha canim kalbim seninle, senden de guzel haber alacagiz insallah, ruyan da buna isaret cnmm:-)

Agzindan bal damliyor canim insallh insallh;)) benim 6.hissim cok kuvvetlidir.geneldede malum olur bazi seyler senin ruyani okurken icimden geceni yazayim..sen cok umutsuzsun aklindan hep olmazsa evlat ediniriz geciyr kendini buna inandirmissin hatta nasil yaparim diye hayal etmissin ama yuce rabbim kerametini gosterecek..bugday basak tarlalari berekettir..O herseye gucu yeten rabbim ol diyecek ve kendi kendine veya tedavi ile kanindan canindan bir yavrun olacak..insallh tez zamanda;))
Esimin hoca bir teyzesi var hep derki eger kotu bir ruya gorurseniz suya anlatin ve peygamber sav.efendimizin ruhuna bir fatiha gonderin..

Rabbim hakkinda hayirlisini versin.gonlundeki guzelligi karsina cikarsin

Back
X