kızlarr bir aksilik olmazsa bugün tedavim başlıyor dua edin ne olur herşey yolunda gitsin :18::18:
canim benim dualarim seninle insallah hersey guzel gelisecek gonlunu ferah tut, Kocaelinden Istanbula devamli doktorami geleceksin nasil olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bir aksilik olmazsa bugün tedavim başlıyor dua edin ne olur herşey yolunda gitsin :18::18:
canim benim dualarim seninle insallah hersey guzel gelisecek gonlunu ferah tut, Kocaelinden Istanbula devamli doktorami geleceksin nasil olacak.
yok canım aydındayım izmirde düşünüyorum tüp bebeği benim rapor işi olmaz o zaman zaten şöyle kısa bir araştırma yaptım şartları bana uygun olmuyor bize vermezler. peki rapor olmadan ilaçlar ne kadar tutuyor raporla ne kadar bu konuda bilginiz var mı?Istanbuldami oturuyorsun cnm, rapor icin sartlarin uyuyorsa basvurup 2-3 aya cikartabiliyorsun galiba daha sonra o raporu rapor gecen ozellerde kullanabiliyorsun ama tabi devlet hastanesi hemen tup raporu verirse genelde sikinti erkek infertilesi yada cok ciddi degilse ilk basta 2 defa asilama raporuda verebiliyorlar onlar tutmazsa tup raporu verecegiz diyebiliyorlar rapor isi biraz tuhaf hastaneye ve sansa bagli galiba.
takipler kocaelide yapılacak yumurta toplama ve transfer inşallah o günlere ulaşabilirsek istanbulda yapılacak akşamüstü doktora gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim
takipler kocaelide yapılacak yumurta toplama ve transfer inşallah o günlere ulaşabilirsek istanbulda yapılacak akşamüstü doktora gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim
Kizlar bu hormonlar insana neler yaptiriyr..ruyamda 4-5 yaslarinda bi kizim vardi.oyle guzel tombul biseyki.herkesle tanistiriyrum bakin bu benim kizim ama daha devami vardi tek degildi.digeride karnimda oda yeni dogacak diye.nasil bi ruh halindeysem;( biri 5yasinda digeri yeni doguyor)
merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu![]()
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz
evet canım direkt tüp bebek daha mantıklı geliyor çünkü aşılamanın şansız doğal yoldan pek fazla değil. bakalım önce iyi bir doktor ve merkez bulup o şekilde başlamalıyım bu arada sen ameliyat oldun mu? tek seferde tuttumu tüp bebeğin?aynı aşamalardan ben de geçtim canım seni çok iyi anlıyorum...Önce iyi bir doktor bul kendine.Bu süreç de insanın kafası çok karışık oluyor. Kendini çok yorma emi....burda anlatan arkadaş çok güzel anlatmış..bben de endo hastasıyım ve benim aşılamalarım da var...sen direk tüp bebek mi yaptıracaksın...zaten aşılamalarım tutmadı
Benim gibi tedavisi henüz başlamamış arkadaşlar, neler yapıyorsunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi? Ben bazen bütün gün ağlamaklı bir halde dolaşıyorum![]()
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında eğer psikolojim uygun olursa dondurulmuş embiryolarla tüp bebek yapacağım bu embiryoların kardeşi olan bebek tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı malesef kaybettik (ağustos 28 de)kendimi kötü hissediyorum tekrar hamile olmaya ihtiyacım var hep kızımı düsünüyorum her gün zor geçiyor bazen dayanamıyorum gücüm tükeniyor ama yeniden denemek için toparlamam lazım dr'um hazırsan vücudun toplandı ama sen iyiysen yapalım dedi bilmiyorum birinin gene olacak gececek bu günler demesine ihtiyacım var lütfen bana yardım edin güç verin bunu tekrar deneyeyim
Canım yaa nekadar üzüldüm anlatamam çok sıkıntılı bir süreçten geçmişsin ne desek boş uzulmemeye çalış ve yeni denemeni düşün kafanı dağıtmaya çalış vücudunu hazırlamaya çalış çok geçmiş olsun... Doktorun kim canım nerede tedavi oluyorsun.
Benim gibi tedavisi henüz başlamamış arkadaşlar, neler yapıyorsunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi? Ben bazen bütün gün ağlamaklı bir halde dolaşıyorum![]()
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında eğer psikolojim uygun olursa dondurulmuş embiryolarla tüp bebek yapacağım bu embiryoların kardeşi olan bebek tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı malesef kaybettik (ağustos 28 de)kendimi kötü hissediyorum tekrar hamile olmaya ihtiyacım var hep kızımı düsünüyorum her gün zor geçiyor bazen dayanamıyorum gücüm tükeniyor ama yeniden denemek için toparlamam lazım dr'um hazırsan vücudun toplandı ama sen iyiysen yapalım dedi bilmiyorum birinin gene olacak gececek bu günler demesine ihtiyacım var lütfen bana yardım edin güç verin bunu tekrar deneyeyim
Allahim sabir versin..benim bi tanidigimda bebegini saglikla dogurdu 2gun yasadi ve kaybetti.daha sonra kendiliginden rabbim tekrar verdi 6 aylik hamile icini ferah tut Allahtan hayirlisi olsun canim..artik kendini topla ve onune bak..hersey guzel ve istedigin gibi olsun...