• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canim benim dualarim seninle insallah hersey guzel gelisecek gonlunu ferah tut, Kocaelinden Istanbula devamli doktorami geleceksin nasil olacak.

takipler kocaelide yapılacak yumurta toplama ve transfer inşallah o günlere ulaşabilirsek istanbulda yapılacak akşamüstü doktora gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim

Istanbuldami oturuyorsun cnm, rapor icin sartlarin uyuyorsa basvurup 2-3 aya cikartabiliyorsun galiba daha sonra o raporu rapor gecen ozellerde kullanabiliyorsun ama tabi devlet hastanesi hemen tup raporu verirse genelde sikinti erkek infertilesi yada cok ciddi degilse ilk basta 2 defa asilama raporuda verebiliyorlar onlar tutmazsa tup raporu verecegiz diyebiliyorlar rapor isi biraz tuhaf hastaneye ve sansa bagli galiba.
yok canım aydındayım izmirde düşünüyorum tüp bebeği benim rapor işi olmaz o zaman zaten şöyle kısa bir araştırma yaptım şartları bana uygun olmuyor bize vermezler. peki rapor olmadan ilaçlar ne kadar tutuyor raporla ne kadar bu konuda bilginiz var mı?

takipler kocaelide yapılacak yumurta toplama ve transfer inşallah o günlere ulaşabilirsek istanbulda yapılacak akşamüstü doktora gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim

merhaba cnm kocaelide hangi doktora gidiyosun doktorunmu yönlendirdi merkeze bide nerde yaptıracaksın tüpü yazarsan sevinirim

Kizlar bu hormonlar insana neler yaptiriyr..ruyamda 4-5 yaslarinda bi kizim vardi.oyle guzel tombul biseyki.herkesle tanistiriyrum bakin bu benim kizim ama daha devami vardi tek degildi.digeride karnimda oda yeni dogacak diye.nasil bi ruh halindeysem;( biri 5yasinda digeri yeni doguyor;))

Allah gönlüne göre verecek inşallah canım...Bak az kalmış..beklenen sonuca ulaşırsın inşallah...

merhaba arkadaşlar bende ocak ayında tüp bebek düşünüyorum ama kafam bi dünya oldu :(
endometriyozis hastasıyım ameliyat oldum kistlerim alındı şimdi ki aşama bebek sahibi olmak.
ben bu tüp bebek işlemleri hakkında maalesef çok cahilim aranızda tecrübeli olanlar benimle tecrübelerini paylaşıp bana yardımcı olabilir mi aklımda o kadar çok soru var ki?
hangi merkeze gitmeliyim? ne zaman gitmeliyim? bu işlemler ne kadar sürede başlıyor? ilaçlar ve tedavi ücretleri? şu ilaç raporu denen şey nedir? ve daha birçok sorum var litfen bana yardımcı olurmusunuz

aynı aşamalardan ben de geçtim canım seni çok iyi anlıyorum...Önce iyi bir doktor bul kendine.Bu süreç de insanın kafası çok karışık oluyor. Kendini çok yorma emi....burda anlatan arkadaş çok güzel anlatmış..bben de endo hastasıyım ve benim aşılamalarım da var...sen direk tüp bebek mi yaptıracaksın...zaten aşılamalarım tutmadı

aynı aşamalardan ben de geçtim canım seni çok iyi anlıyorum...Önce iyi bir doktor bul kendine.Bu süreç de insanın kafası çok karışık oluyor. Kendini çok yorma emi....burda anlatan arkadaş çok güzel anlatmış..bben de endo hastasıyım ve benim aşılamalarım da var...sen direk tüp bebek mi yaptıracaksın...zaten aşılamalarım tutmadı
evet canım direkt tüp bebek daha mantıklı geliyor çünkü aşılamanın şansız doğal yoldan pek fazla değil. bakalım önce iyi bir doktor ve merkez bulup o şekilde başlamalıyım bu arada sen ameliyat oldun mu? tek seferde tuttumu tüp bebeğin?

Benim gibi tedavisi henüz başlamamış arkadaşlar, neler yapıyorsunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi? Ben bazen bütün gün ağlamaklı bir halde dolaşıyorum:(

Benim gibi tedavisi henüz başlamamış arkadaşlar, neler yapıyorsunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi? Ben bazen bütün gün ağlamaklı bir halde dolaşıyorum:(

Benimde şubattaya ara ara sigara içmeye başladım günde 2-3 tane içiyorum ama içmemem gerek biraz gerginim işten ayrılıyorum ama işyerim ayrılma yada biraz daha kal tutturdu ünv. bu yana hiç evde kalmadım umarım evde daha çok bunalıma girmem cnm kafam öyle karışıkki.

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında eğer psikolojim uygun olursa dondurulmuş embiryolarla tüp bebek yapacağım bu embiryoların kardeşi olan bebek tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı malesef kaybettik (ağustos 28 de) :43: kendimi kötü hissediyorum tekrar hamile olmaya ihtiyacım var hep kızımı düsünüyorum her gün zor geçiyor bazen dayanamıyorum gücüm tükeniyor ama yeniden denemek için toparlamam lazım dr'um hazırsan vücudun toplandı ama sen iyiysen yapalım dedi bilmiyorum birinin gene olacak gececek bu günler demesine ihtiyacım var lütfen bana yardım edin güç verin bunu tekrar deneyeyim

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında eğer psikolojim uygun olursa dondurulmuş embiryolarla tüp bebek yapacağım bu embiryoların kardeşi olan bebek tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı malesef kaybettik (ağustos 28 de) :43: kendimi kötü hissediyorum tekrar hamile olmaya ihtiyacım var hep kızımı düsünüyorum her gün zor geçiyor bazen dayanamıyorum gücüm tükeniyor ama yeniden denemek için toparlamam lazım dr'um hazırsan vücudun toplandı ama sen iyiysen yapalım dedi bilmiyorum birinin gene olacak gececek bu günler demesine ihtiyacım var lütfen bana yardım edin güç verin bunu tekrar deneyeyim

Canım yaa nekadar üzüldüm anlatamam çok sıkıntılı bir süreçten geçmişsin ne desek boş uzulmemeye çalış ve yeni denemeni düşün kafanı dağıtmaya çalış vücudunu hazırlamaya çalış çok geçmiş olsun... Doktorun kim canım nerede tedavi oluyorsun.

Canım yaa nekadar üzüldüm anlatamam çok sıkıntılı bir süreçten geçmişsin ne desek boş uzulmemeye çalış ve yeni denemeni düşün kafanı dağıtmaya çalış vücudunu hazırlamaya çalış çok geçmiş olsun... Doktorun kim canım nerede tedavi oluyorsun.

ben eskişehirdeyim dr fatih öğüç ama geçen yıl maslakta yaptık burada tüp bebek ünitesi yoktu o zaman o yüzden embiryolarım istanbulda kontroller burada transfer orada olacak ama bilmiyorum işlemlerden değil de tutmazsa bir daha bir olusuzluğu kaldıramam diye korkuyorum sen ne zaman yaptıracaksın ve hiç tüp bebek denemen oldu mu?

Canim bende 2. Denememi ocakta deniycem..ben pozitif olmaya calisiyorum herseyin hayirlisi bende 1. Denemede 25 gun biraktim sigarayi negatif sonucla 1-2 tane icmeye basladim ama birakicam inş..icimizi ferag tutalim hersey kader kismet Allah nasip etmis olsun insallah bebeklerimize kavusalim en kisa surede ama hayirlisiyla saglikla olur insallah..

Başın sağ olsun. Allah sana sabır versin. Çok zor yaşadıkların. Doğurup da kayb etmek çok acı. Hep öyle şeyleri düşünüp kendi halime şükr ettim. Benim 18 haftalık bir kaybım var (2 temmuz). Ben hep toparlandığımı düşünmüşdüm. Ancak tedaviye başlayana kadar etkisinden kurtulmak imkansız. Yeni bir şeyler yapınca acı daha hafifliyor sanki. Yeni umutlar insana güç veriyor. Eğer gerçekten toparlanmak istiyorsan sabahları açık havada yürüyüş yap. Çok iyi geliyor. Bana sorarsan zaman kayb etmeden başla derim. Zaman boşluğa düşersin.

Bir arkadaş benimle aynı zamanda 5.5 aylık ikizlerini kayb etmişdi. Şimdi çok şükür yeniden hamile. Allah kucağına almasını da nasip eylesin.

kafunder başın sağolsun canım. Bol bol inşirah suresini okumanı tavsiye ederim. Rabbim her zorluktan sonra bir kolaylık verir. Önce kendin inanmalısın bu günlerin geçeceğine, bizler dualarımızla senin yanındayız. Üzülme olur mu.

Allahim sabir versin..benim bi tanidigimda bebegini saglikla dogurdu 2gun yasadi ve kaybetti.daha sonra kendiliginden rabbim tekrar verdi 6 aylik hamile icini ferah tut Allahtan hayirlisi olsun canim..artik kendini topla ve onune bak..hersey guzel ve istedigin gibi olsun...

Allahim sabir versin..benim bi tanidigimda bebegini saglikla dogurdu 2gun yasadi ve kaybetti.daha sonra kendiliginden rabbim tekrar verdi 6 aylik hamile icini ferah tut Allahtan hayirlisi olsun canim..artik kendini topla ve onune bak..hersey guzel ve istedigin gibi olsun...

Demesi kolay deme sakin burda hepimiz ayni amac icin burdayiz hep dua ediyorum herseyin hayirlisi olsun diye seni kimse senden iyi anlayamaz ama burdaki arkadaslarin yani bizlerin destegi ile kendini guclu hisset..eminim ki bebegini saglikla kucagina alacaksin..lutfen kendini kotu hissetme yola devam...

Canım bir de bunu oku. Belki hikayesi sana güç verir.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/341476-canimin-cogu-kaldi-sizde.html

Back
X