arkadaslar acımı paylastığınız ve destekleriniz için tesekkür ederim etrafımdaki arkadaslarımla paylasamıyorum ben konusmayı cok sevmiyorum ancak yazabiliyorum kızım öldüğünden beri forumlara misafir olarak giriyorum ve onlarında benim gibi olduğunu görüyorum her okuduğumda benim de duygularıma tercuman oluyorlar diyorum
yukarıda bir tablo gördüm bazı eksiklikler için yazıyorum
aşılama tedavisi sonucu bir dış gebelik geçirdim ve ilaç ile gebeliğim sonlandırıldı sonra tüplerde tıkanma olabilir diye bir operasyon geçirdim tıkanıklık açıldı sonra psikolojim bozuldu bir benim basıma geliyor sandım hemen tüp bebek denedim olmadıcok ağlamıstım kötü geçti her asama tutmamasına sasmadım
2. tüp bebek denemem de daha rahattım ölen kızıma hamile kaldım hersey iyiydi 28. haftada kanamam oldu doğum durduruldu uğraştık ama kızım 31. haftada yine doğmak istedi ve basardı ilk günler iyiydi sonra bağırsak sorunu yüzünden kaybettik

ocak ayında eğer Allah nasip ederse 3. denememi yapacağım dondurulmuslarla kızımın kardesleriyle :)
size tavsiyem güvendiğiniz bir doktor ile yola devam edin benim doktorum kızımın ölümünün eretesi günü evime geldi ve bu acını ancak yeni bir bebek hafifletebilir dedi vücudunu ve kendini topla hemen yapalım dedi her gittiğimde bana sarılıyor göz yaşlarımı siliyor onun gözlerinde de acımı hissettiğini hissediyorum
her başarısızlıktan sonra hep tuttu ellerimi bana güç verdi bunları niye söylüyorum doktorunun sizi anlaması önemli
bütün arkadaşlarım insallah hayırlı sağlıklı ve UZUN ÖMÜRLÜ evlat sahibi olmalarını diliyorum