• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kizlar merhaba evi tasidik;)) bugunde isteyim.transferin 6.gunu ama ben ise baslamak zorundaydim..hos4.gun isyerinden cagirdilar gittim;(( yeni ebde internet bagli olmadigindan cok yazanayacagim.gunduz isteyken yazabilecegim.dualarimdasiniz.dikkt edin kendinize

bahcecide doktorun kim cnm doktorun istediyse bu rahim filmini yine iyi benden hic istememislerdi akillarina bile gelmemisti, bu yeni doktorum istedi ilk kez sikma canini sonucta tedaviye baslamadin bir kac iyi doktorla daha gorus.

Bahçeli'de Güvenç bey canım. Bugun başka bir doktora gidicem bakalım

memorial için tsk ederim :) aklımın bi kösesinde:) bizim sorunumuz azospermi.. ve bunun için ilk önce kadın dogum tüp bebek olark mı yoksa ilk ürolojiye mi gidilmeli bu konuda kararsızlıklarım var. ilk görüşme için medicalparkta tüp bebeğe gittik ve ürolojye yönlendrilmedik direk sperm testi ve sonucunda tetradoks tb ve folbiol verildi,kullanmadık ve yeteri kadar umut kırıcı konustu kendisi zaten.sonrasında üroloji olarak bahceciye gttk olumlu bi görüşmeydi ancak devamını getiremedik.
şimdi nerden baslasam diye düşünmekteyim üroloji mi ? tüp bebek ünitesi mi ..

Eğer memoriale giderseniz sizi mutlaka urolojiye yönlendirecekler. Bizde haraket sorunu vardı, onda bile urologla görüşmemizi istediler.

Peki orda tüp bebek yaptırdınız mı yaklaşımları nasıl

İlk görüşme yaptık, ardından da sonuç degerlendirme görüşmesi. Yeni çektirdiğim rahim filminde sirun göründüyü için histereskopi apılacaktı, bizden kaynaklı nedenle bu ay yaptıramıyoruz. Histersekopinin ardından in şee Allah tüp bebeğe geçiceyiz.

Görüşlerimi şöyle özetleyeyim. Nur hanım iyi bir dr olmanın ötesinde iyi bir insan. Bize en çok gerekli olan moral veriyor. Sqnki çk eskiden tanışıyormuşuz gibi geldi. Gel hemen tüp yapalım düşüncesi yok. Tüp işin kolay tarafı. Bu benim 6.denemem olacağı için acele etmemek gerekir. Bir az geç ola bilir ancak sonuç önemli demişti. Görünüşde tutunmaya engel sorun yok gibi görünse de tüm ihtimalleri deyerlendiriyor. Histereskopi kararını vermek için Semra hanımın da fikrini sordu (iki kere iş çıkmasın dedi). Semra hanımın programında olmasam da gelip beni muayene etti, dr.un kararını onayladı. Oysa rahatlıkla kendi de karar vere bilirdi. Açıkcası dr.dan çok memnun kaldım. Labaratuvarı zaten en iyilerinden. Bir tek bankodakı kızları sevmedim. Onlar da umrumda deyil.

Arkadaşlar elimde tüp bebek ilaçları var uygun fiyata verceğim ilgilenen olursa özelden yazsın

inşallah sende yavrunu kucağına sağlıkla alırsın Allah yavruna uzun ömür ve sağlık versin[/QUO

ben hamile değilim canım..o takvimi kaldıramadığım için orda...maalesef ben de kaybettim...şimdi 30 haftalık olacaktı işte...ama yine amin diyorum duana yeni başlangıçlar için

kusura bakma ben yeni giriyorum bilmiyordum inşallah hep beraber sağlıklı bebek haberlerimizi veririz burada :) seni üzmeyecekse ne zaman kaybettin bebeğini? tedaviye başladın mı?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu:14:

ben eskişehir de dr gidiyorum ama dodurulmuş embriyolarım istanbulda maslak acıbademde benim drum geçen yıl istanbula gidip orada yapıyordu şimdi burada açıldı ben yine ocakta maslak acıbademe gideceğim(embiryolarım için) bülent tıraş var bildiğim tatlı biri

Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? Doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin :18::14::14:

merhaba ben 2 yıl önce aşılama sonucunda dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yapmak istedim dr tamam dedi acaba dedim tüplerimde tıkanma olmuş mudur dış gebelik yüzünden ? drum tüplerle işimiz yok bunu direkt rahme bırakıyoruz dedi sonra tutmadı o denememde
3 ay sonra tüplerine bakalım kendi kendine hamile kalma sansını da değerlendirelim dedi ve laporoskopi yaptı tıkanıklık olmuş açtı ameliyatta tamamen uyutuldum sıkıntı olmadı birkaç ay bekletti sonra tüp bebek yaptık tuttu kızım ama erken doğumdan sonra öldü :43:
gerek yok demişti ama bilmiyorum ben her sey tam olsun istemiştim

SELAM KIZLAR bende haftaya istanbula giidiyorummmm:32::32:
bir ön görüşme yapıp ocakta da tedaviye başlayacaz inşallahhh:16:
sizden nabersiniz :48:

Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? Doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin :18::14::14:

Laparoskopi oldum canım geçtiğimiz mayıs ayında.korkulacak hiçbir şey yok.her ne kadar benimki 4 saat sürse de seninki basit bir işlem 20 dk da biter.Moralini de bozma.gerçekten böyle bir durum varsa bile en azından geç kalmadan halledilir ama yine de başka bir doktora da görün derim.

sorunlarım:)))
1)Endometriozis 2)yumurta rezervi azlığı 3)tüpler yapışık :))))
aynı ben tabii bende birde tüplerde sıvı birikmesi var
ama olsun herşey Allahtan:16:
İyi geceler bayanlar..hepinize bu yolda basarilar...benim de dorduncu denemem...ilk uc olumsuz... ve dorduncu tedavime basladim...nsorunumuz azosperm idi... ama artik tek o degil .. yumurta rezervim tukenmis... tedaviye basladim... ama cok korkuyorum....
korkma bu topikte hemen hemen herkesin rezervi az
korkma ALLAHIM OL DESİN yeterki:34:
Kizlar merhaba evi tasidik;)) bugunde isteyim.transferin 6.gunu ama ben ise baslamak zorundaydim..hos4.gun isyerinden cagirdilar gittim;(( yeni ebde internet bagli olmadigindan cok yazanayacagim.gunduz isteyken yazabilecegim.dualarimdasiniz.dikkt edin kendinize

ohh çok şükür taşınmış peki yarın test günün değil mi :53:
ayy heyecan yaptım yaaa
inşallah bebeğin seninle canım
peki belirtin var mı:48:

merhaba ben 2 yıl önce aşılama sonucunda dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yapmak istedim dr tamam dedi acaba dedim tüplerimde tıkanma olmuş mudur dış gebelik yüzünden ? drum tüplerle işimiz yok bunu direkt rahme bırakıyoruz dedi sonra tutmadı o denememde
3 ay sonra tüplerine bakalım kendi kendine hamile kalma sansını da değerlendirelim dedi ve laporoskopi yaptı tıkanıklık olmuş açtı ameliyatta tamamen uyutuldum sıkıntı olmadı birkaç ay bekletti sonra tüp bebek yaptık tuttu kızım ama erken doğumdan sonra öldü :43:
gerek yok demişti ama bilmiyorum ben her sey tam olsun istemiştim

Laparoskopi oldum canım geçtiğimiz mayıs ayında.korkulacak hiçbir şey yok.her ne kadar benimki 4 saat sürse de seninki basit bir işlem 20 dk da biter.Moralini de bozma.gerçekten böyle bir durum varsa bile en azından geç kalmadan halledilir ama yine de başka bir doktora da görün derim.

kızlar başka bir doktora gittik, gerek yok dedi. bu problem yok diyen 3. doktor oluyo yani.. inşallah adetin 21.günü lucrinle başlıycaz. çok sagolun cevaplar için :29::29:

SELAM KIZLAR bende haftaya istanbula giidiyorummmm:32::32:
bir ön görüşme yapıp ocakta da tedaviye başlayacaz inşallahhh:16:
sizden nabersiniz :48:

Canım hadi hayırlısı senin adına çok sevindim inşallah 2014 te Rabbimin izniyle bebişini kucağına alırsın

kusura bakma ben yeni giriyorum bilmiyordum inşallah hep beraber sağlıklı bebek haberlerimizi veririz burada :) seni üzmeyecekse ne zaman kaybettin bebeğini? tedaviye başladın mı?

olan oldu artık canım..zaten tüp bebekle hamile kalmıştım 7 haftalıkken de kaybettim.3 temmuzda.şimdi yeni tedaviye başlayacağım. bu aydan gittim ama şubata kaldı benimki.gelecek ay histereskopi yapacağını söyledi dr.polip mi ne varmış.bu şansı azaltırmış falan.işte

aynı ben tabii bende birde tüplerde sıvı birikmesi var
ama olsun herşey Allahtan:16:

korkma bu topikte hemen hemen herkesin rezervi az
korkma ALLAHIM OL DESİN yeterki:34:

ohh çok şükür taşınmış peki yarın test günün değil mi :53:
ayy heyecan yaptım yaaa
inşallah bebeğin seninle canım
peki belirtin var mı:48:

Canim 22 si benim test gunu yani pazar gunu

Back
X