- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Canim 22 si benim test gunu yani pazar gunu
benim kafa gitti heralde :44::44:
p.tesiyi bekle sakın erken yapma

inşallah içindedir cimcimen( nedense içimden bi anda öyle geldi ) amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 22 si benim test gunu yani pazar gunu
peki artık doktorun kimkızlar başka bir doktora gittik, gerek yok dedi. bu problem yok diyen 3. doktor oluyo yani.. inşallah adetin 21.günü lucrinle başlıycaz. çok sagolun cevaplar için![]()
Canım hadi hayırlısı senin adına çok sevindim inşallah 2014 te Rabbimin izniyle bebişini kucağına alırsın
ben test gunlerinden bir gun once 11.gun esimi zorla ikna edip hep test yaptiriyorum ama bu defada kafam cok karisiyor acaba 12. gunde beta hcg kac oldu diye dusunup duruyorum, iki gun daha ara verip 13
gunu beklemek zor geliyor aslinda en guzeli 12.gun ama insan dayanamiyor:))))
benim kafa gitti heralde :44::44:
p.tesiyi bekle sakın erken yapma
inşallah içindedir cimcimen( nedense içimden bi anda öyle geldi ) amin
Berceste,ensuece kizlar bende test gunu bekleme taraftariyim ama isten okadar cok izin aldimki pazrayesi bidaha almâk istemiyorum.adamlara ne diyecegiki sasirdim(( valla canim gonlumden gecen benimde kiz ama rabbimin verdigi saglilli sihhatli imanli vefali kiz erkek ne farkeder evlat hasretimiz bitecek cok takilmiyrum ama hayirlisi insallh bakalim nasil gececek vakit..igne yerlerim mosmor yer kalmadi vurulacak. Belim agriyr arada sadece..ilk iki gun karin kasilmasi baskada bisey yok cok umutlanmak jstemiyrum..sonra yikilirim diye..sadece umidim var rabbim nasip ederse
arkadaşlar transferden sonra benim gibi çalışmak zorunda olan var mı? Kaç gün kadar istirahat etmeyi düşünüyorsunuz umarım 12 gün izin alabilirim.
Selam kızlar tedavınız nasıl gıdıyorıyı mısınız benim pek iyi degıl![]()
SELAM KIZLAR bende haftaya istanbula giidiyorummmm
bir ön görüşme yapıp ocakta da tedaviye başlayacaz inşallahhh
sizden nabersiniz![]()
nedennn ne oldukii :26::26:
nedennn ne oldukii :26::26:
Selam kızlar tedavınız nasıl gıdıyorıyı mısınız benim pek iyi degıl![]()
sümeyyecim sana soracaklarım var canım
acep bana vakit ayırır mısın
canım nasılsın bayadır konusmuyoruz nasiılsın
Ayın yırmı altısından berı bes kere gıttım doktora hormonların düşük çıktı biraz yumurta takıbıne alındım serephone kullandım günde ıkı kere yumoşlarım büyümedi duphastone başladım bugün adet olunca doktora gıtcem ilacın dozunu üçe çıkacak gene büyütmezse iğneye gececegız buruk içim biraz canım sen nasılsın ıyı mısın nasıl gıdıyor
Ayın yırmı altısından beri beşinci gidişim cnm yumoşlarım büyümüyor ilacın dozunu üçe çıkaracağız ayın 31ınde gene bizmezse yumoşlarım iğneye geçeceğiz canım şıkkın biraz neyse sen nasılsın iyi misincnm nasıl gidiyor
hayırlısı neyse öyle olsun
ama üzülme inşallah yumoşların bu sefer büyüyecek![]()