• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar bu arada çarşamba büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi var dua edin kaliteli olsunlar anestezi alıcam ilk defa korkuyorum astım var bende iyi olur inşallah:26::26::18::18:

canim cim hic korkacak biseyy yok 10 dk lik bi anestezi bu hemen kendine geliyorsun guzell haberlerini bekliyoruzz

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam;)) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam;)) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

canimm kesinlikle ikizzzzzzz:))) ikiside tutmusss harika bir habeer cok sevindimm inan kendim yasamis kadar mutlu oldumm:)) masallah diyeyimmm, lutfen dikkattli olll opuyorum hayatimmm

allahim sukurler olsun

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kesin ikiz:))))Allah a çok şükür.sanki ben hamileyim o kadar sevindim.Rabbim kucagına aldıgın gunu görmeyı de nasip etsin ohhh şükürler olsunnnn

benimdoktorum kocaelide doç.eray çalışkan toplama ve yükleme acıbadem maslakta kendisi yapacak amin allah hepimizin yardımcısı olsun:18:

merhabalar bende kocaeli'de ikamet ediyorum.Eray beyden memnun musunuz?onunla ilgili bilgi verebilir misiniz?bu işlemler esnasından yaşadığınız deneyimleri paylaşır mısınız?

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kesin ikiz:))))Allah a çok şükür.sanki ben hamileyim o kadar sevindim.Rabbim kucagına aldıgın gunu görmeyı de nasip etsin ohhh şükürler olsunnnn
Canim cok sagol rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..aldim sonucu size yazmak icin annemlere geldim .2700deger simdi olaclarima devam edecegim degilmi?

canimm kesinlikle ikizzzzzzz:))) ikiside tutmusss harika bir habeer cok sevindimm inan kendim yasamis kadar mutlu oldumm:)) masallah diyeyimmm, lutfen dikkattli olll opuyorum hayatimmm

Canim allah razi olsum.2710 deger.hastanedeki yanlis okumus.rabbim sevincimi kursagimda birakmasin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallh..isteyen herkese tez zamanda gonlundekini versin insallh.2014 bizim yilimz olacak insallh.ayagimi fena surdum

allahim sukurler olsun

Maşallah:nazar::nazar::nazar:
İkiz gibi duruyor değerin oldukça yüksek..
Çok tebrik ediyorum.Sağlıklı gebelikler ve doğum diliyorum:16:

Maşallah:nazar::nazar::nazar:
İkiz gibi duruyor değerin oldukça yüksek..
Çok tebrik ediyorum.Sağlıklı gebelikler ve doğum diliyorum:16:

Canim allh razi olsun.iki embriyo koyulmustu.5.gun embriyosu.12.gun test yaptirdim albakalim yarin doktor ne diyecek ben kese gorene kadr inanamayacagim zannedrsem

Canim allah razi olsum.2710 deger.hastanedeki yanlis okumus.rabbim sevincimi kursagimda birakmasin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallh..isteyen herkese tez zamanda gonlundekini versin insallh.2014 bizim yilimz olacak insallh.ayagimi fena surdum

Rabbim sürdüğün yerden geçmeyi nasip etsin bana da:)))))inan uçuyorum anneme de söyledim o da dua etti şimdi.çooook mutluyum:)))

Canim cok sagol rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..aldim sonucu size yazmak icin annemlere geldim .2700deger simdi olaclarima devam edecegim degilmi?

evet canım ilaçları hiç aksatma aayyyyyyyyyy teyze oluyorum.ben o kadar heyecanlıyım seni düşünemiyorum canım.öptüm güzel yanaklarından ;)

allahim sukurler olsun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: hadi bakalım allah kucağına almayı nasipetsin bebişlerini çok sevindim

2014 ün ve bu topic in yeni anne adayları sizler de hoşgeldiniz aramıza:)))
bu sene hamile gezelim yaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))

Back
X