• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Arkadaşlar merhaba bizde ocak ayında tedaviye başlıyoruz kısmetse bugün ilk randevumuzdu doktorumuzla görüştük çok sıcak ve pozitif elektriği olan biri gönülden onayladım içim rahat etti hastane ve doktor konusunda yanlız bizde sorun sprem sayı-morfoloji-hareketti fakat benim ultrason muayenemde 2 cmlik bi kist gördü doktor çok kafaya takılacak bişey değil dedi doğum kontrol hapı veerdi eritir bu tedaviye kadar dedi. Ama moralimi bozdu bu durum sizce hemen eriyebilirmi böyle bişey yaşan oldumu? tedavide nasıl bir olumsuzluğu olur acaba :( doktorum önemsenecek boyutta bişey yok desede benim moralim çok bozuldu :31:

bendede ufak bir kist olusmustu erimis cnm tedavinede engel olacagini sanmam banada engel degil etkilemez regly olunca erir gider demislerdi.

kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın:3::3::3:

kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

Allah kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etssin inşallah canım

kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın:3::3::3:

hayırlısı ile iyi kalitede döllenir ve sana transfer edildikten sonra da sıkı sıkı tutunur yavruların :)

kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

hayırlı olsun emha rabbim kuzularını sağlıkla kucağına almayı naip etsin sen rahat ol eminim devamı da güzel gelecek :)

Canim hayirlisiyla meleklerin gelisir ve cook usumeden annelerinin rahmine simsiki tutunurlar insallh.yarin gozun telefonda olsun hayirli haberler verirler insallh

Massallahhhh emhacim guzel allahim ucunuzude nazardan korusun...Canimm cok sevindim cok sevindiikk:) hayirlisiyla kalp atislarini da duyucaksin insallahh..rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin annecik:))

Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin

Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin

böyle mutlulukları görmek ben kendi adıma söyleyeyim beni üzmüyor hatta umudumu arttırıyor ben yeni kaybettim kuzumu senin yasadığın bazı seyler hamileliğimi hatırlatıyor ama üzücü sekilde değil o mutluluğumu... yine yasama isteği doğuyor ve yeni başlayan (dün ilk iğnem oldu dondurulmuş yavrularım için ) tedavime daha sıkı tutunuyorum insallah 40 gün sonra bende aynı duyguları yasayacağım diyorum
basta dediğim gibi buradaki kişilerin ancak umudu olabilirsin hepimiz negatif sonuçlanan sonuçlara üzülüyoruz ama senin gibi arkadasları görünce benim de pozitif olacak deyip yeniden sarılıyoruz tedaviye BEN VAZGEÇMEYECEĞİM bazen gücüm tükeniyor ama yine yine OLACAK diyorum ALLAHIN İZNİYLE BU DÜNYADA DA MELEĞİMİ KUCAKLAYACAĞIM ZAMANI GELİNCE CENNETTEKİ KUZUMU DA :)
cok ağlıyordum buraya yazmadan hep arada bakıyordum bu siteye bebeği ölenlerin bölümüne dr ne zaman başlayalım dedi sizlerden güç almak için girdim sizlerin arasına yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı görüyorum

Allahim gucune gitmesin sukurler olsun 3bucuk senelik hayalim gercek oldu.rabbim en kisa surede isteyen herkese nasip etsin insallah.dualarimdaainiz hepiniz

Hadi gözün aydin canim tebrik ederim Rabbim bebislerini kucağına alnayi nasip etsin bizlere de dua et

böyle mutlulukları görmek ben kendi adıma söyleyeyim beni üzmüyor hatta umudumu arttırıyor ben yeni kaybettim kuzumu senin yasadığın bazı seyler hamileliğimi hatırlatıyor ama üzücü sekilde değil o mutluluğumu... yine yasama isteği doğuyor ve yeni başlayan (dün ilk iğnem oldu dondurulmuş yavrularım için ) tedavime daha sıkı tutunuyorum insallah 40 gün sonra bende aynı duyguları yasayacağım diyorum
basta dediğim gibi buradaki kişilerin ancak umudu olabilirsin hepimiz negatif sonuçlanan sonuçlara üzülüyoruz ama senin gibi arkadasları görünce benim de pozitif olacak deyip yeniden sarılıyoruz tedaviye BEN VAZGEÇMEYECEĞİM bazen gücüm tükeniyor ama yine yine OLACAK diyorum ALLAHIN İZNİYLE BU DÜNYADA DA MELEĞİMİ KUCAKLAYACAĞIM ZAMANI GELİNCE CENNETTEKİ KUZUMU DA :)
cok ağlıyordum buraya yazmadan hep arada bakıyordum bu siteye bebeği ölenlerin bölümüne dr ne zaman başlayalım dedi sizlerden güç almak için girdim sizlerin arasına yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı görüyorum

Canim benim sakin vazgecme;) sakin umudunu yitirme..rabbim bu sevgiyi icimize koymus elbet tadtiracak buna itimadin tam olsun.cennette bekleyen yavrunu icinden kimse cikaramaz sadece rabbim verecegi yeni meleklerle acini hafifletebilir.derdimizin dermani O'nda..sadece rabbimde...ben tup bebegi son care diye dusunurdum hemen yapip hamile kalirsin zann3derdim.agustosta opu yapildi..rahim uygun bulunmadi histeroskopi ..rahim..tupler kontroller derken aralik oldu..rabbim sabrimin karsiligini iki melek ile verdi.bugunlere sukurler olsun..dilerim rabbimden hepinizi icinde beni saglikla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

kafunder hayatim hicbirseyi icinde yasayip kendini dahada yipratma bizlerle paylas icinden geldigince duygularini paylas belki biraz uzuntun hafifler hep beraber 2014 de bebislerimizi kucagimiza alacagiz, her yil tatile gittigimizde cevredekiler 1-2 yaslarindaki minik cocuklarini kumda oynatiyor ben imrenerek bakarim esim yillardir her sene derki seneye bizde oynatacagiz bu yaz da oynatamayacak olsak bile en azindan kucagimiza alacagiz:))

Ohh massallah 6 tane nur topu yola cikmiss:)) emha anne oluyor..veeee sırada kii mustakbel anne adayimiz ebr74:))hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisiyla insallah hepsi en guzel sekilde gelisir ve annelerine sıkı sıkı tutunacak kadar guclenirler..

Eee oldumu ama simdi gene aglattin ya:))canım benimm ayni yollari geçtiğimiz icin bu kadar taa icten hissedip sevinip sevincimizden agliyoruz...merak etme sen eminim kimseler kirilmamistir sana..sahsen benden yana sıkıntı yok canim:))tabiiki de sevineceksin okaaa zaman bekledin sen onları sevinmek senin en dogal hakkin..simdi doya doya yasa sevincini..her mutlu anindanda her mutsuz anindan da haberdar et bizi..biz sulu gozlu tupcu anne adayları olarak her zaman yanındayız:)))ebetttt cok agliyoruzz idare et artik:)))

Arkadaşlar merhaba bizde ocak ayında tedaviye başlıyoruz kısmetse bugün ilk randevumuzdu doktorumuzla görüştük çok sıcak ve pozitif elektriği olan biri gönülden onayladım içim rahat etti hastane ve doktor konusunda yanlız bizde sorun sprem sayı-morfoloji-hareketti fakat benim ultrason muayenemde 2 cmlik bi kist gördü doktor çok kafaya takılacak bişey değil dedi doğum kontrol hapı veerdi eritir bu tedaviye kadar dedi. Ama moralimi bozdu bu durum sizce hemen eriyebilirmi böyle bişey yaşan oldumu? tedavide nasıl bir olumsuzluğu olur acaba :( doktorum önemsenecek boyutta bişey yok desede benim moralim çok bozuldu :31:

Hayirli olsun..tum asamalari su gibi olsun tedavinin inşallah. .kist konusuna hicccccc takilma:))sen simdi boyle yazinca aklima geldi..bende ilk kontrollere basladigimda bilinen pek bi sorun da yok tabii her ay bi heyecan bebis gelio dioruz o umutla gidioruz..aaaa doktor demezmi kist var.ben daha muayene koltugundan kalkmadan basladim aglamaya:))kist var dedi yaa dunya sanki yikildi basima doktor sok oldu zaten ben aglayinca.yaa dedi dur telaslanicak bişey degil bu her kadinda yilda bi kac kez olur hatta farkedilmez bile bi sonraki adette kendiliginden gider bu kadar uzulecegini bilseydim hic soylemezdim o kadar onemsiz yani dedi:))dogum kontrol hapi verdi bi ay sonra kist mist kalmadi:))o yuzdrn hicc sikma canini..gereksiz yere dusurne moralmanini:))

canım benin aklım sendeydi.nete giremedim ama ben ve tüm yakınlarımın dualarındaydın.Çooooooookkk mutlu oldum:)Allah güzel günlerini de görmeyi nasip etsin.Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah:))))Hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol canım bol bol ;))) anladın sen:)))

Back
X