- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Eki Görüntüle 912522
umarım eklemişimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bosaltiyorum nilcimmm...Cnm msj kutun dolmus..
Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum
Rabbım bu yolda yürürken hepimizin yardımcısı olsun
Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum
Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus
İğne olarak puregon ve ovıtrel aldım dolapta beklıolar
Bu süreçte yalnız kalmak istemıorum bana da destek olursunuz diil mi
Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum
Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum
Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus
Hemen bosaltiyorum nilcimmm...
Bu arada 5senelık evlıyım 2asılama ve bırkaçkeZ ovıtrel negatıf geçmişim var yumurta rezervim düşük çok geç kaldım tedavı için ama bunda şükür dıorum
İnşalaj rabbım daha fazla bekletmez bizi
saol canım pko hastasıydım 2 yıl öncesine kadar artık değilim hayıt suyu var onu içtim bi daha pako yok oldu 39 yaşındayım ilk denemem allah seninde muradını versin biran evvel
Eki Görüntüle 912522 umarım eklemişimdir
Buralardayim canim hatirlayinca yazarsin..hatirlamazsanda canin sagolsun istedigin zaman ne isrersen yaz:)))muhabbet candir dimi ama..Cnmm epey biseyler yazmistim sana simdi unuttum yahu ne yazdimdi![]()
![]()
![]()
Kızlar bugün yumurtalarım toplandı 13 yumurtam var yarın ögrenecem bakalım kaçtane döllenecek cok heyecanlıyım 🐣💜🐣😁😆
saol canım öyle bir duyguki bu tedavi başladığından beri hep korku hep telaş annelik zor ama biz tüp bebek anneliği daha zor sanırım:))
Kızlar bugün yumurtalarım toplandı 13 yumurtam var yarın ögrenecem bakalım kaçtane döllenecek cok heyecanlıyım 🐣💜🐣😁😆
Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)
13 rakamı çoook hayırlı bir rakamdır.:))
İnşallah hepsi döllenir ve iki tanesi hemencik annesine tutunur))
Güzel şeyler düşün..dualarımızdasın