• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Cumadan beru misafiriydi misafirligiydi derken pej giremedimm..aramıza yeni katilan arkadaslar olmus.hosgelmislerr:)))bebisini alip gelenler olmusss onlar daha da hosss gelmisler ki:)))tedaviye yeni baslayanlarin tedavileri bebislerini alip gelenlerinde anneliklerinin ilk gunleri hayirli ugurlu olsunn hepimize umut olsun insallahhh

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum

Rabbım bu yolda yürürken hepimizin yardımcısı olsun

Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum

Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus

İğne olarak puregon ve ovıtrel aldım dolapta beklıolar

Bu süreçte yalnız kalmak istemıorum bana da destek olursunuz diil mi

allah yardımcın olsun işallah hamilelik haberini bir an önce paylaşırsın sana tavsiyem stresten uzak dur eşine bu konuda çok işdüşüyor sakın kafana bişey takma stres embriyoyu öldürür ben denemiş ve yaşamış biri olarak bunu tavsiye ederim :36::36::36::36:

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum

Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum

Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus

hayırlı olsun canım inşallah bu ilk denemende kuzunu alırsın kucağına :

Bu arada 5senelık evlıyım 2asılama ve bırkaçkeZ ovıtrel negatıf geçmişim var yumurta rezervim düşük çok geç kaldım tedavı için ama bunda şükür dıorum
İnşalaj rabbım daha fazla bekletmez bizi

tabi ki yalnız değilsin canım...ben kimseyle paylaşamadığım şeyleri burdaki arkadaşlarla paylaşıyorum...Allah hepsinden razı olsun...

saol canım pko hastasıydım 2 yıl öncesine kadar artık değilim hayıt suyu var onu içtim bi daha pako yok oldu 39 yaşındayım ilk denemem allah seninde muradını versin biran evvel

canım hayut suyunu tarif edermisin ne kadar ictin? birde sen nerde tedavi oldun ne olur bizlerede dua et ne olurrrrrr

Yanliz birakmayiz biz seni merak etme..aklina ne takilirsa sor mutlaka bi bilen cikar azicik da olsa..hosgeldin aramiza

Arkadaslar hepınıze teşekkür edıorum hoşbuldum çok saolun
Guzel Dilek be dualarınız içinde Allah razı oLsunilk tedavım olucak evet ve duygularım çok karışık an gelıo umutlanıorum sonra kendı kendıme kızıyorum çok umutlanma die çünkü kader bu ya Allah'tan başka kımse bılemez yumurtalık rezervim düşük ama yasım 24 doktor bunun avantaj oldugunu söylüyor

Kullandığım sprey çok etkılı gün içinde çok uykum gelıo ve tadı çok acı laf aramızda ;) ama bebişim için katlanırım dıorum
Allah hepımızın yardımcısı olsun inşaLLah

Bu arada ben merve ilk basta yazmam grrektı kusura bakmayın olurmu :)

Kızlar bugün yumurtalarım toplandı 13 yumurtam var yarın ögrenecem bakalım kaçtane döllenecek cok heyecanlıyım 🐣💜🐣😁😆

Kızlar bugün yumurtalarım toplandı 13 yumurtam var yarın ögrenecem bakalım kaçtane döllenecek cok heyecanlıyım 🐣💜🐣😁😆

hayırlı olsun insallah sana sıkı sıkı tutunacak embriyolar olurlar :)

saol canım öyle bir duyguki bu tedavi başladığından beri hep korku hep telaş annelik zor ama biz tüp bebek anneliği daha zor sanırım:))

sabrın iliklerine kadar işlediği annelik..
bence en zoru,en yorucusu ama en kıymetlisi sanırım;)
ben de başladım iğnelere.bugün 2.iğnemi yaptım ama iptal olacak galiba.
Rabbim gönlüne göre versin canım benim

Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)

13 rakamı çoook hayırlı bir rakamdır.:))
İnşallah hepsi döllenir ve iki tanesi hemencik annesine tutunur;)))
Güzel şeyler düşün..dualarımızdasın

Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)

Hayırlı olsun senınde tedavın arkadaşım
İnşallah busefer bebişlerın sana sımsıkı tutunur

Sende uzun protokol mu başladın ?

Back
X