Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz

)
Emhacım valla dogruu soyluyorsun,, nunamm sana kiziyorumm su andaa,,Ya Alah de aksın gitsin su yoluna..umut inanc enerjii bol boll lazim askim benim, once inanacaksin insana deli gucu geliyor, inatla aliyorsun istedigini hayattan..enerjik olll sinirlerine kdr mutluluk islesin bitanem,,umutsuz olmaz , vallahi modum dustu, moralim bozuldu dun aksamdan beri

Yırt gecc bu tedaviyi al bebisini kollarınaaa

Ayy gecen gece nasil mutsuzum nasil uzgun, yattim birden gulumseme geldi, konustum rabbimle, uyudum, o gece ruyamda esimle yagmurda yuruyoruz pozitif almisim gebelik testinden tekrar tekrar bakiyoruz teste gulup birbirimize sarilip yurumeye devam ediyoruz..

Uyandim ki beynim rahatlamis, dinlenmis,mutlu olmus..ruyada rahatlatiyo beyin iste kendini oyle kasmisim ki..kov vesveseyi askim, 2.de hem sans daha yuksek bitanem biliyorsun degil mi..innsallahhhh suphanallahh guldureceksin yuzumuzu yarinn sen dee
O kanama geciren arkadasim var ya emha cim, bacaklarindan indi kan, esi de diyorki ben eminim ama nasil olur,ruyamda kucagimdaydi bebekler diyor, arkadasim da bagiriyor ona,ya senin ruyan mı benim kanamam mı diye, bir gittiler ki bebekle ilgisi yok kanamanın, herxmxn olabilir dedi dr hele ki ikizlerde, oyle de dogurdu yani..
Diyecegim o ki umutt bitti hersey dedigimiz yerde oylee guzel yine baslıyor kiii