• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Hahahh;)))hic sirinlik yapma sanada kizacaklar ;))) canim cookl guzel yumurtan olacak insallh hemde birtane degil...ben soyluyorum bak sonra dovunur durursun niye uzuldum diye.bak benim kanamam var nasil mutluyum;))azicik ogren benden;))
Igneye gittim devlete belki kadin dogumcu bulurum nobetci diye hakk getire pratisyrn koymuslar bide onlarca hasta..dedim yine kurkcu dukkanina hasim byi beklicez..ignemi vuruldummm hopp hemsire dedi daha nekdr vurulcan yazik sana diye;)sonra dedi nezman testin.dedim 5haftalik ama kanamam var..canim dedi ben okadr asilama okadr tup ben 6.5senddir pozitifi goremdim hic canini sikma rabbim varken senin bu stresin niye dedi..sok oldum ..kadin onca hasta var disarda bana terapi yapti.rabbim varken ne bu telas lafi oturdu..dustuyse bile ne yapabilirsin dedi.tecekkul et dedi oylece eve geldim.nunacim istrrsen sende bi git nobet degismeden senide bi haşlasin;)))

Ayy tokat gibi tabii yaa, Rabbim varken bu telas niye....
``sen gul gunes dogsun yenidenn`` :-)

Emhacım valla dogruu soyluyorsun,, nunamm sana kiziyorumm su andaa,,Ya Alah de aksın gitsin su yoluna..umut inanc enerjii bol boll lazim askim benim, once inanacaksin insana deli gucu geliyor, inatla aliyorsun istedigini hayattan..enerjik olll sinirlerine kdr mutluluk islesin bitanem,,umutsuz olmaz , vallahi modum dustu, moralim bozuldu dun aksamdan beri:( Yırt gecc bu tedaviyi al bebisini kollarınaaa:-) :-) Ayy gecen gece nasil mutsuzum nasil uzgun, yattim birden gulumseme geldi, konustum rabbimle, uyudum, o gece ruyamda esimle yagmurda yuruyoruz pozitif almisim gebelik testinden tekrar tekrar bakiyoruz teste gulup birbirimize sarilip yurumeye devam ediyoruz..:-) Uyandim ki beynim rahatlamis, dinlenmis,mutlu olmus..ruyada rahatlatiyo beyin iste kendini oyle kasmisim ki..kov vesveseyi askim, 2.de hem sans daha yuksek bitanem biliyorsun degil mi..innsallahhhh suphanallahh guldureceksin yuzumuzu yarinn sen dee:-) :-)
O kanama geciren arkadasim var ya emha cim, bacaklarindan indi kan, esi de diyorki ben eminim ama nasil olur,ruyamda kucagimdaydi bebekler diyor, arkadasim da bagiriyor ona,ya senin ruyan mı benim kanamam mı diye, bir gittiler ki bebekle ilgisi yok kanamanın, herxmxn olabilir dedi dr hele ki ikizlerde, oyle de dogurdu yani..
Diyecegim o ki umutt bitti hersey dedigimiz yerde oylee guzel yine baslıyor kiii:-) :-) :-) :-) :-)

gerçekten hanginize gönlümden geçenleri söylesem bilemedim.hepiniz çok kıymetlisiniz.İnancım sonsuz ama ister istemez düşüyor gücüm bazen.haklısınız tüm sölediklerinizde.ben birgün anne olacağımı biliyorum eminim buna.ama zamanını Rabbim bilir elbet sabretmekten yoruluyorum bazen.İdrar yollarımda iltihaptan şüphe edip gittiğim doktorda 10 cm üstünde iki çikolata kistimin olduğunu ve ameliyattan sonra tüp bebek şansımın bile kalmayacağını öğrendiğimden beri bugüne dek hep şükrettim çünkü inanılması çok zor ama çok başarılı bir ameliyat geçirdim.Rabbime binlerce şükür ki en azından tüp bebek şansımı kaybetmedim.Şu an 3 yumurtam var saçma ama eşimle üçüz hayali kuruyoruz:))))Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var.Eşim ne yapacağını şaşırdı sürekli ağlıyorum istemsiz.Rabbim sonunda yüzümüzü güldürür inşallah.Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum..

Canim ne ignesi olursa olsun once havasini al ust kisma bir iki vurup icindeki havanin en uste cikmasini sagla.sonra enjektorun ucundaki havayi sikmak icin yavasca it..tam ucuna gelsin hatta bir iki damla akinca vur igneyi.

Vuruken iyice sik etini .hem acini aliyor .sonra vur ve cikardiktan sonra siktigin eli birak canim
okadr cok gibek ignesi vurdumki kendime once morarttim.sonra kanadi.bikac kere yariya kdr sokup cikardim,canim acidi diye.ama yavas yavas ogreniyr insan hic acele etme

canım kalem iğne normal şırınga değil.Şeker hastalarınınkine benziyor ama daha uzun.ne bileyim kan görünce korktum.kendi hatamdan kaynaklı bir sorun istemiyorum.inşallah doğru yapıyorumdur.

Hahahh;)))hic sirinlik yapma sanada kizacaklar ;))) canim cookl guzel yumurtan olacak insallh hemde birtane degil...ben soyluyorum bak sonra dovunur durursun niye uzuldum diye.bak benim kanamam var nasil mutluyum;))azicik ogren benden;))
Igneye gittim devlete belki kadin dogumcu bulurum nobetci diye hakk getire pratisyrn koymuslar bide onlarca hasta..dedim yine kurkcu dukkanina hasim byi beklicez..ignemi vuruldummm hopp hemsire dedi daha nekdr vurulcan yazik sana diye;)sonra dedi nezman testin.dedim 5haftalik ama kanamam var..canim dedi ben okadr asilama okadr tup ben 6.5senddir pozitifi goremdim hic canini sikma rabbim varken senin bu stresin niye dedi..sok oldum ..kadin onca hasta var disarda bana terapi yapti.rabbim varken ne bu telas lafi oturdu..dustuyse bile ne yapabilirsin dedi.tecekkul et dedi oylece eve geldim.nunacim istrrsen sende bi git nobet degismeden senide bi haşlasin;)))

şirinlik işe yaramadı mı :P :))) 3 yumurta görünüyor şimdilik.inşallah toplanabilir hepsi.Anadolu hastanesinde nöbetçi kadın doğumcu var aklında bulunsun.inşallah ihtiyacın olmaz da:))
ben başından beri seninkinin pozitif olacağını biliyordum hissetmiştim daha transfere bile girmeden.canını sıkma inşallah darısı başımıza olur:))
haşim bey yeterince haşlıyor beni:))yeterli sanırım.öpüyorum çooook

arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)

canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah listemiz firesiz pozitif dolacak:))

Emhacım valla dogruu soyluyorsun,, nunamm sana kiziyorumm su andaa,,Ya Alah de aksın gitsin su yoluna..umut inanc enerjii bol boll lazim askim benim, once inanacaksin insana deli gucu geliyor, inatla aliyorsun istedigini hayattan..enerjik olll sinirlerine kdr mutluluk islesin bitanem,,umutsuz olmaz , vallahi modum dustu, moralim bozuldu dun aksamdan beri:( Yırt gecc bu tedaviyi al bebisini kollarınaaa:-) :-) Ayy gecen gece nasil mutsuzum nasil uzgun, yattim birden gulumseme geldi, konustum rabbimle, uyudum, o gece ruyamda esimle yagmurda yuruyoruz pozitif almisim gebelik testinden tekrar tekrar bakiyoruz teste gulup birbirimize sarilip yurumeye devam ediyoruz..:-) Uyandim ki beynim rahatlamis, dinlenmis,mutlu olmus..ruyada rahatlatiyo beyin iste kendini oyle kasmisim ki..kov vesveseyi askim, 2.de hem sans daha yuksek bitanem biliyorsun degil mi..innsallahhhh suphanallahh guldureceksin yuzumuzu yarinn sen dee:-) :-)
O kanama geciren arkadasim var ya emha cim, bacaklarindan indi kan, esi de diyorki ben eminim ama nasil olur,ruyamda kucagimdaydi bebekler diyor, arkadasim da bagiriyor ona,ya senin ruyan mı benim kanamam mı diye, bir gittiler ki bebekle ilgisi yok kanamanın, herxmxn olabilir dedi dr hele ki ikizlerde, oyle de dogurdu yani..
Diyecegim o ki umutt bitti hersey dedigimiz yerde oylee guzel yine baslıyor kiii:-) :-) :-) :-) :-)

Ne deyim herşeyin özeti bu nunam biraz serbest bırak canım en fazla ne olabilirki negatif olur
Yine deneriz hiçbirşey bizden daha önemli değil evvet pozitif olsun hepimizinki yanlış anlama
Ama durumun basitliğini göstermek için dedim canım

Kızlar bvenim randevum yiie yalan oldu :9:
Aslında üzülmedim değil yılbaşında isstanbul gecelerine akacaktım :53::53:
Bugün memoriialden aaradılar işte dr izinliymmiş
Neyse 7 ocxağa kaldık anlayacağınız

Ne deyim herşeyin özeti bu nunam biraz serbest bırak canım en fazla ne olabilirki negatif olur
Yine deneriz hiçbirşey bizden daha önemli değil evvet pozitif olsun hepimizinki yanlış anlama
Ama durumun basitliğini göstermek için dedim canım

canım ben ameliyat ve ilk denememe 20bine yakın para ödedim.bunu zar zor yaptık.o yüzden ilk başladığımız gün bile ısrarla uygun mu eminmisiniz dedim doktoruma.yanlış bişeyler var gibi.belki yoktur aslında.zaten öyle umuyorum.korktuğum bu iptal olursa bir sonrakini ne zaman yapabiliriz bilmiyorum.yakın zaman içinde tekrarlayamam ve zaten zamanım da yok.her an yumurtalarım bitebilir ve menapoza girebilirim.
ilaçlara da son parayı verdik eve geldik.ikimizin de cebinde 50 tl var:))toplam 100tl.ay sonuna daha 20 gün var ne yapacağız dedik:)
kapı çaldı aidat 53 tl.hoop kaldı mı 47 tl:)) çok üzüldüm ya olmazsa bir dahakini nasıl yaparız dedim.
sonra bugün sabah eşim aradı bir arkadaşın 600 tl borcu vardı onu ödemiş.
ardından aradı ayın çalışanı 200 tl:))ardından aradı bankaya fazla para ödemiş geri ödeme 200 tl:))
o an aklımdan tek şey geçti:yavrularım kısmetleriyle mi geliyor dedim:)))herşeyi ona bağlıyoruz işte:)))

canım ben ameliyat ve ilk denememe 20bine yakın para ödedim.bunu zar zor yaptık.o yüzden ilk başladığımız gün bile ısrarla uygun mu eminmisiniz dedim doktoruma.yanlış bişeyler var gibi.belki yoktur aslında.zaten öyle umuyorum.korktuğum bu iptal olursa bir sonrakini ne zaman yapabiliriz bilmiyorum.yakın zaman içinde tekrarlayamam ve zaten zamanım da yok.her an yumurtalarım bitebilir ve menapoza girebilirim.
ilaçlara da son parayı verdik eve geldik.ikimizin de cebinde 50 tl var:))toplam 100tl.ay sonuna daha 20 gün var ne yapacağız dedik:)
kapı çaldı aidat 53 tl.hoop kaldı mı 47 tl:)) çok üzüldüm ya olmazsa bir dahakini nasıl yaparız dedim.
sonra bugün sabah eşim aradı bir arkadaşın 600 tl borcu vardı onu ödemiş.
ardından aradı ayın çalışanı 200 tl:))ardından aradı bankaya fazla para ödemiş geri ödeme 200 tl:))
o an aklımdan tek şey geçti:yavrularım kısmetleriyle mi geliyor dedim:)))herşeyi ona bağlıyoruz işte:)))

Canım seni en iyi ben anlarım bende heran menopoza girebilirim
Para emin ol bizimde en büyyük sıkıntımız borç harç yapıyoruz :17:
Bak gördün mü sen üzüldüğünle kaldın herşey güzel olacak
Vee unutma su akar yolunu bulur canım:48:

Canım seni en iyi ben anlarım bende heran menopoza girebilirim
Para emin ol bizimde en büyyük sıkıntımız borç harç yapıyoruz :17:
Bak gördün mü sen üzüldüğünle kaldın herşey güzel olacak
Vee unutma su akar yolunu bulur canım:48:

İnşallah canım.umarım çok sürmez:)))

Ayy bide 3 yumin varmış nunam
İnşallah hepsi kaliteli olur canım
Benim hep 1 yumim oluyo gerçi bunada şükür:16:

Benim hep 1 yumim oluyo gerçi bunada şükür:16:

Benim hep 1 yumim oluyo gerçi bunada şükür:

çok şükür.inşallah 3ü de toplanabilir.geçen defa birini alamamışlardı.1 olsun bizim olsun farketmez:)))

Çok olması iyi değil zaten çoğaldıkças kalitesi düşüyo
İnşallah üçğde tutunur sana canım
İyi geceler yattım ben

İyi geceler yattım ben

inşallah canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim.umarım ikimiz de en kısa sürede müjdeli haberler veririz birbirimize:))tatlı rüyalar;)ben de yattım

İyi geceler yattım ben

inşallah canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim.umarım ikimiz de en kısa sürede müjdeli haberler veririz birbirimize:))tatlı rüyalar;)ben de yattım

İyi geceler yattım ben

Kızlarr canım cok sıkkın 13 yumurtadan sadece 3 tanesi döllenmiş bizde daha fazla dölenseydi dondurmayı düşünüyorduk ama olmadı yarın bölünmelerin nasıl gittigini ögrenecegiz dokdordan 3 tanesini transfer etmesini isteyecegiz bakalım kabul edermi

Back
X