Merhaba bende ocak ayında
tüp bebek sahibi olmak isteyen arasındayım. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ayın 22 de relg oldum ayın 24 de göbekten yapılan iğnelere başladım, 4 gun iğnelere devam ettim son 2 gun 2 tane iğne yapmaya başladım ( diğer iğne yumartanın çatlamasını önlemek içinmiş) yarın sabah yine 10.30 da doktor kontrolum var. 2 yumurtam baya buyumuş diğer 2 yumurtam normal boyutlarda, yarın yumurta ları ne zaman toplanacagına karar verecek çok heyecanlıyım ve bu aşamalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, aslında eger nasip kısmet olursa bu bebek 2. bebegim olacak 15 yaşında kızım var ama son 8 yıldır hiç hamıle kalamadım eşimin sperm sayısı 4400 toplam hareketi %40 ileri hareketi %30 ben 37 yaşındayım aşılamadan ziyade direk tüp bebege yoneldım. bu gun doktorum buyuk olasılık perşembe yumurta toplama işlemini yapacagını belirtti ama kesın kararını yarın sabah soyleyecek
bakalım artık HAYIRLISI :44:[/QUOTE
Hosgeldin ugurayda benimde durumum seninle ayni 1 oglum var ama ikincisi olmadi ben bir asilama oldum ama tutmadi kismetse bu ay bizde tup bebege basliyoruz .sen kizina dogal yolla mi gebe kaldin .