• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canımıniçi baharlar açtı cümlelerinle:)çok çooook sevindim.Rabbim daha büyük müjdelerini de duymayı nasip etsin:))))

canımmm nuna'mm , okdr mutluyum kii elim ayagım buz kesti , ben o hastane duvarlarında ne goz yası döktümm inanamazsın,kitle var dediler , bebek konuşamayız daha dediler , sıfırları dizi dizi dizdiler..rabbim bana dunyaları verdi sanki:)Allah'ım hepimize evvela iyileşme haberlerini-sıkıntıları olanlara- sonra da hayırlı evlat haberlerini nasip etsin inşallahhh...

canimm cok sevindimm harikaa.. bu sansini tupte neden denemiyorsun.. daha garanti olurdu..

cnmmm evet cok arada kaldımm , ama sayılar normal gebelige dogru yol verebilecekken , ben de diyete başlamış ve regl günüm 29a inmişkenn:) acaba 3 ay daha ilaçla normal denesem de yandan bir takviye 1 kere aşılama mı yapsam dedim aklımca ve size.. siz zaten benim iç sesimsiniz ya ensuece'm..:)eşim hemen normal olur ozaman dedi,ama ben gene de doktor ile görüşüp fikrini alıp ne diyorsa onu yapacagım..
normal degerler ha , biz ve normallik ha..sadece sırıtıp duruyorum , tam 3senedir aglıyorum benn , hakkım bu tabi ki sırıtıcam:) bugun inadına uyuyana dek sırıtıcam..hatta arada uyanıp hobi olsun gene sırıtıcam..vücuduma yayılsın mutluluk,bir gece de ılslanmasın o yastıkkk..
denicem aşkım tüp de denicem , rabbimin actıgı her kapıdan geçicem ve yanımda sizlerin ismine okunan dualar olacak..

canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)

Hayatım tüp bebek için artışa gerek var mı? Neden 3 ay bekleyip ilaç kullandınız. Çünkü tüp bebekte sayı 10 tane bile olsa oluyor.

Son düzenleme:
Hayatım tüp bebek için artışa gerek var mı? Neden 3 ay bekleyip ilaç kullandınız. Çünkü tüp bebekte sayı 10 tane bile olsa oluyor.

cnm tüp bebekte %40ile başlayan bir oran var , doktorlar problem özelligine göre %5ile%40arası bir deger veriyorlar,bizim için de söylenen %5 ve altı ( aşılamadan az) işlemler ciddi masraf ve de morfoloji sıfır a inmişti..kitle buldular , öncelikle bunun tedavi edilmesi gerekiyordu..benim tutabilirdi de tabi ama sürmeme durumu cok yuksek ihtimaldi..çunku varken yok oldu ve eşimin vucudundaki komplikasyonları çözmek gerekiyordu..ailemde genetik uzmanları var ben şanslıydım , beni sıfır morfoloji ile deney yapmalarını önledim ve de KAAN Aydos benim şansımdı..düşüklere sakatlıklara , ölü dogumlara , tutmayan embriyolara karşı beni uyardı..
kendim işkence ettim denemeyerek ve 3 ay gibi bir zaman vererek ama kim bilir belki de bu kötü şeylerin önünü kesmiş oldu.O'nu hissedip kaybetmekten okdr cok korktum ki ben de ısrar etmedim..
önce yok edelim bebek konuşamayız dediler,tümör çıksaydı (ki bu iyileşme kitle sonrası 3.ayda) durumun bebek düşünülecek bir tarafı kalmıyordu. eline degerleri alan her doktor önce bir of çekiyordu.
işte 1tane spermle bile şansını ararsın dogru ama benim belli bir iyileşme ile hareket etmem gerekiyordu cnm..
sizin sayınız nedir,bir sıkıntınız yok inşallah.

Son düzenleme:
canim ozellerde doktor rapor veriyor ama o raporu sirketin kendi toleransi ile kabul edip maasini ssk ni kesmesse isine yarar.. isyerin raporu ssk ya yansitacagiz parani oradan al derse kullanamazsin cunku ssk da tup bebek icin ozel hastanelerin yazdigi heyet raporsuz izin raporu gecersiz..

Aslında rapor almasamda desem 1 hafta dinlenmem gerekiyor, bana asla hayır demezler ama ben genede elimde birşey olsun dedim. O yüzden rapor veriyormu doktor diye öğrenmek istedim.

receptuba ve nuna canlarim Allahim herdaim hepimizi guldursun..

nilnur canim haklisin insanin tedavi sureclerinde kafasi cok karisiyor ama suda var bizim gibi erken etkenlilerde micro enjeksiyonda en azindan yumurtaya direk birakiyorlar sansimiz daha yuksek oluyor...
doktorunla konus canim o illaki en iyisine sizi yonlendirir..

Aslında rapor almasamda desem 1 hafta dinlenmem gerekiyor, bana asla hayır demezler ama ben genede elimde birşey olsun dedim. O yüzden rapor veriyormu doktor diye öğrenmek istedim.

ben yillar once Amerikan Hast. 10 gunluk rapor alip vermistim en azindan herkezin agzini kapatmistim..

cnm tüp bebekte %40ile başlayan bir oran var , doktorlar problem özelligine göre %5ile%40arası bir deger veriyorlar,bizim için de söylenen %5 ve altı ( aşılamadan az) işlemler ciddi masraf ve de morfoloji sıfır a inmişti..kitle buldular , öncelikle bunun tedavi edilmesi gerekiyordu..benim tutabilirdi de tabi ama sürmeme durumu cok yuksek ihtimaldi..çunku varken yok oldu ve eşimin vucudundaki komplikasyonları çözmek gerekiyordu..ailemde genetik uzmanları var ben şanslıydım , beni sıfır morfoloji ile deney yapmalarını önledim ve de KAAN Aydos benim şansımdı..düşüklere sakatlıklara , ölü dogumlara , tutmayan embriyolara karşı beni uyardı..
kendim işkence ettim denemeyerek ve 3 ay gibi bir zaman vererek ama kim bilir belki de bu kötü şeylerin önünü kesmiş oldu.O'nu hissedip kaybetmekten okdr cok korktum ki ben de ısrar etmedim..
önce yok edelim bebek konuşamayız dediler,tümör çıksaydı (ki bu iyileşme kitle sonrası 3.ayda) durumun bebek düşünülecek bir tarafı kalmıyordu. eline degerleri alan her doktor önce bir of çekiyordu.
işte 1tane spermle bile şansını ararsın dogru ama benim belli bir iyileşme ile hareket etmem gerekiyordu cnm..

Bende bir problem yok canım, hormon tesleri normal, tüpler açık yumurta oluşuyor ve çatlıyor fakat eşimin yıkanmış haliyle sayı 2, 5 milyon, ileri hızlı hareket % 4, morfoloji 0 (elde var 0) :)))

ben yillar once Amerikan Hast. 10 gunluk rapor alip vermistim en azindan herkezin agzini kapatmistim..

Aynen bende işte öyle düşündüm, akıllarına farklı birşey gelmesin diye.

Son düzenleme:

Tatlım tümör kitle filan diyorsun, ben anlamadım sende mi vardı bunlar ve nasılsın şuan. Allah korusun iyi şeyler söyle

canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)

Canim cok sevindim nekadr guzel bir haber bu..rabbim hayirlisiyla asilamaya bile gerek gormeden mucizeni verir insallh.artis basladiysa artik kim tuyar sizi;))) esinin beslenmesine cok dikkat et canim.karma et yedirme.sucuk sossis salam vs..cola icmesin.sigara insallh yoktur..bide boyle katkili seylerden uzak durun rabbim saglikla umudunu mucizeye cevirsin insallh

dimi canimmm elektrik meselesi yanii cok onemlii:)) sizinki masallahhhh canim voltaji bayag yuksek cikti 5000 di galiba:))

;)))12.gun 2700lerdeydi 14.gun 5000bizimkinde hakkaten yuksek volttu;)) rabbim hepinize nasip etsin. Benim doktor hala iceride 3.ve 4.yu bkliyor;)) forumda 12.gun 5000 cikan bile okudum ama bu doktorlar hic arastirmiyr sanirim;))

Canim cok sevindim nekadr guzel bir haber bu..rabbim hayirlisiyla asilamaya bile gerek gormeden mucizeni verir insallh.artis basladiysa artik kim tuyar sizi;))) esinin beslenmesine cok dikkat et canim.karma et yedirme.sucuk sossis salam vs..cola icmesin.sigara insallh yoktur..bide boyle katkili seylerden uzak durun rabbim saglikla umudunu mucizeye cevirsin insallh

emhacım hamilelik takvimi yapmışsın ne güzel olmuş..kız biz hanidir o bebişleri konuşup duruyoruz daha 4 gr mi onlar:)))enemm çok minnaklarr çok..allah bağışlasınn annecik..:)

Back
X