cnm tüp bebekte %40ile başlayan bir oran var , doktorlar problem özelligine göre %5ile%40arası bir deger veriyorlar,bizim için de söylenen %5 ve altı ( aşılamadan az) işlemler ciddi masraf ve de morfoloji sıfır a inmişti..kitle buldular , öncelikle bunun tedavi edilmesi gerekiyordu..benim tutabilirdi de tabi ama sürmeme durumu cok yuksek ihtimaldi..çunku varken yok oldu ve eşimin vucudundaki komplikasyonları çözmek gerekiyordu..ailemde genetik uzmanları var ben şanslıydım , beni sıfır morfoloji ile deney yapmalarını önledim ve de KAAN Aydos benim şansımdı..düşüklere sakatlıklara , ölü dogumlara , tutmayan embriyolara karşı beni uyardı..
kendim işkence ettim denemeyerek ve 3 ay gibi bir zaman vererek ama kim bilir belki de bu kötü şeylerin önünü kesmiş oldu.O'nu hissedip kaybetmekten okdr cok korktum ki ben de ısrar etmedim..
önce yok edelim bebek konuşamayız dediler,tümör çıksaydı (ki bu iyileşme kitle sonrası 3.ayda) durumun bebek düşünülecek bir tarafı kalmıyordu. eline degerleri alan her doktor önce bir of çekiyordu.
işte 1tane spermle bile şansını ararsın dogru ama benim belli bir iyileşme ile hareket etmem gerekiyordu cnm..
sizin sayınız nedir,bir sıkıntınız yok inşallah.