• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Cnm bahceci erkek infertilitesinde iyi,ben 8e ciktigina eminim cnm ama ilkinde basarili olan 2arkadasim var..bak sizde eger sadece pco varsa ve sperm sorunu yoksa sen gungoren medipol de banu hnla gorusebilirsin cnm,orda kendileri rapor cikarip fiyati ayarliyolar 2,5 3 bin civari,ben de fiyatindan dolayi gidecektim ama imsi teknigi yokmus orda diye gitmedim.sana bir kez gorusmeni tavsiye ederim cnm..bahceci cok iyi ama fiyati da bu sekilde,sen nasil ayarlayabilecegine karar verirsin,okdr zor ki bu isler ne desem bos,icine sinmesi lazim jncm

saol cnm evet bahçeci biraz pahali bizim sorunumuz sadece pco zaten tüp bebek sansi pco olanlarda tutma orani dahada yuksekmis

Mrb kader arkadaslarim bnde araniza katilmak istedim kendimden bahsediyim bn 24yasindayim bes bucuk yillik evliyim maalesef bnde bu illet hastalikpolikistik overliyim esimdede varikosel var bir kere asilama oldum tutmadi bi cok kezde klomen catlatma ignesi tedavisi gordum olmadi hic bi sekilde ama rabbim buyuk insaalah tupe basladim bunda olcakignelerimi oluyorum ilk denemem ve yadimdadolayi umutluyum insallh bu sefer bebegim gelcek rabbim bizlerin emeklerini bosa cikarmaz insallh bu topikte hamilelik ve dogum haberlerimizide veririz insallh

canim yapacak birsey yok elden bazi seyler gelmiyor.. insallah bu sefer gebe kalipp sonrada kucagina alirsin.. gecmis olsun.. sikma canini..

canım benim aynı duyguları yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni.çok geçmiş olsun.Rabbim en kısa sürede müjdelesin hayatını inşallah.
Dondurulmuşlarla başlaycaksın ne güzel.HEM 2. DENEME nin 1. denemeye göre şansı daha yüksek.ve iğne sürecini atlamış olacaksın.
ayrıca söylediğine göre embriyoların da kaliteli.İnşallah herşey yolunda gidecek gönlünü ferah tut.

ensuece aminn canımmm çok teşekkür ederim,Allah razı olsun...

nuna34 canımmm ne güzel yazmışsın öyle çok güzel umut verici,gercekten sağolasınnn.umarım dediğin gibi olur ve şansım yüksek olur...buarda sende aynı duyguları yaşamış biri olarak dedin ya,şuan ne aşamadasın sen?

canım benim çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun..... umarım kendiliğinden hamile kalırsın en kısa zamanda

canımmmm... aminn sağolasınn.. sen biliyorsun benim eski kaderdaşım olarak yaşadıklarımı.. az mı sohbet ettik senle.. ama nasip işte ..elden bişey gelmiyor gerçekten... dua et bana,hamilesin yaa :49:

Sevgili hanımlar, iLk tüp bebek denememi geçen yıl bu zaman yaptırmıştım fakat olumlu sonuçlanmadı. Bugün adetim başladı ve yarın için randevu aldım. Biliyorum bu işsabır işi fakat bu kez de olmazsa tamamen umutsuzluğa kapılıcam sanırım. Yaşım 36 oldu. Sizlere gün gün yazmayı planlıyorum bu süreçte. Yarın sanırım ilaçları alırız ve 3. Gün başlarım yapmaya . Benim tüp bebek yapmamın nedeni , sebepsiz infertilite. Geçen yıl toplamda 5 yumurta fln toplanmıştı, bu yıl doktorum ilacın dozunu artıracağını söyledi, umarım daha fazla yumurta daha çok şans olur bu defa. Paylaşımlarla çabucak atlatalım bu süreci inşallah.

tedavin hayirli olsun canim insallah bebegine kavusursun.. doktorun kim canim..

pgt ne oluyo ben hic bilmiyorum bir an önce tüp yaptirmak istiyorum arkadasin dediği gibi ise zaten 5 bin gider en fazla 2. 3 binliraya beklediğini deymez zaten ben çok fark var saniyodum ozelle SSK arasinda

Pgt genetik analiz demek. Yani dollenmis yumurtalar tarnsferden once genetik aanaliz yapılarak bir sorun olup olmadigina bakiliyor. Bende kromozomal bozukluk vardi aaglikli bebek olmasi cok dusuk oldugu icin pgt yaptirdik.

Sevgili hanımlar, iLk tüp bebek denememi geçen yıl bu zaman yaptırmıştım fakat olumlu sonuçlanmadı. Bugün adetim başladı ve yarın için randevu aldım. Biliyorum bu işsabır işi fakat bu kez de olmazsa tamamen umutsuzluğa kapılıcam sanırım. Yaşım 36 oldu. Sizlere gün gün yazmayı planlıyorum bu süreçte. Yarın sanırım ilaçları alırız ve 3. Gün başlarım yapmaya . Benim tüp bebek yapmamın nedeni , sebepsiz infertilite. Geçen yıl toplamda 5 yumurta fln toplanmıştı, bu yıl doktorum ilacın dozunu artıracağını söyledi, umarım daha fazla yumurta daha çok şans olur bu defa. Paylaşımlarla çabucak atlatalım bu süreci inşallah.

İnşallah canım bu sefer başarırsınız. Sana bol şans ve sabır diliyorum. İlaçlarını dikkatli kullan, kendini hep mutlu edecek şeyler yap.

ben 1.5 yillik evliyim SSK karsilamiyormus herhalde en az 3 yillik evli olmak lazimmis karsilamasi için bahceciyi iyi DİE duydum yaptiran varmi bildiğin orada özel olursa 8 binlirami gider kesin diyorsun yani

Bahcecide 6650 ilacli paketi diye biliyorum ben, başka ücret odenmiyor dondurma ucreti de ayrıca almiyorlar.tel acip bilgi alabilirsiniz. Ayrıca cidere üye olunca fiyat dahada inebiliyor bunu da sorun

Gerçekten zor bir donem Allah herkesin yardımcısı olsun . Isallah güzel sonuçlar alırsın

Bahcecide 6650 ilacli paketi diye biliyorum ben, başka ücret odenmiyor dondurma ucreti de ayrıca almiyorlar.tel acip bilgi alabilirsiniz. Ayrıca cidere üye olunca fiyat dahada inebiliyor bunu da sorun

ben zaten şuan diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum faceden uyeyim takip ediyorum ben İstanbul da yaptırmak istiyorum burada şakayla anlasmasi olmadigi için hastahanenin ilaclari özel aliyoruz şuan hem İstanbul şubesi daha tecrubelidir

Pgt genetik analiz demek. Yani dollenmis yumurtalar tarnsferden once genetik aanaliz yapılarak bir sorun olup olmadigina bakiliyor. Bende kromozomal bozukluk vardi aaglikli bebek olmasi cok dusuk oldugu icin pgt yaptirdik.

saol cnm Rabbim inş emeklerimizi boşa cikarmaz biran once bebislerimize kavusturur bizi sandigimdanda mesekatli ismis tüp yaptirmak son olarak bu ayda yumurtalar büyürse asilama yaptiracaz inş tutar ve Rabbim tüpe gerek birakmaz

ben zaten şuan diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum faceden uyeyim takip ediyorum ben İstanbul da yaptırmak istiyorum burada şakayla anlasmasi olmadigi için hastahanenin ilaclari özel aliyoruz şuan hem İstanbul şubesi daha tecrubelidir

Orda fiyat farklı mi bilmiyorum ilaç dahil paket fiyatları oluyor o 6650 diye biliyorum. 8000 degil ama git geller kalma falan onlarida eklenince gecer mutlaka.Orasi yeni faliyete gecti bildigim kadariyla

Orda fiyat farklı mi bilmiyorum ilaç dahil paket fiyatları oluyor o 6650 diye biliyorum. 8000 degil ama git geller kalma falan onlarida eklenince gecer mutlaka.Orasi yeni faliyete gecti bildigim kadariyla

diyarbakirdaki 3 ay önce acildi benim doktorun önce özel bi hatanedeydi tüp bebek bolumude vardi d.bakira ilk kendi getirmiş zaten sora o hastane iflas edince kendi özel kendi aşina bahçeciyi acti 3 aydir oraya gidiyoruz iğne tedavisine geçtik iğne 500 TL tuttu SSK la anlasmasi olmadigi için hastanenin o yüzden çok pahali olur burada tüp bebek hemde İstanbul ilk acilan şubesi daha tecrübeli ve daha kaliteli o yüzde İstanbul da ya bahçeci yada acibadem istiyorum bide demissiniz bahceciye üye olunca fiyat dusuyo tam olarak anlamadim neye üye olmamiz lazim

diyarbakirdaki 3 ay önce acildi benim doktorun önce özel bi hatanedeydi tüp bebek bolumude vardi d.bakira ilk kendi getirmiş zaten sora o hastane iflas edince kendi özel kendi aşina bahçeciyi acti 3 aydir oraya gidiyoruz iğne tedavisine geçtik iğne 500 TL tuttu SSK la anlasmasi olmadigi için hastanenin o yüzden çok pahali olur burada tüp bebek hemde İstanbul ilk acilan şubesi daha tecrübeli ve daha kaliteli o yüzde İstanbul da ya bahçeci yada acibadem istiyorum bide demissiniz bahceciye üye olunca fiyat dusuyo tam olarak anlamadim neye üye olmamiz lazim

çider bi dernek 150 gibi bir ücret yatiyor onlar senin adina randevu aliyolar ilk muayene ücreti vermiyorsun sonra tüp bebek ucretide düşüyor birçok kliniğin sanirim anlasmasi var buraya, ben üye olmadim arkadasim oldu o öyle yapti. İstersen hem merkezi ara hemde orayi arayip ne kadar indirim aliyor bi sor gecen Yil vardi şuan için bende pek bilgiye sahip degilim
Ayrıca SSK ile antlaşma olması raporlu yaptiracagin zaman ise yariyor yani orasiyla İstanbul fulya bahçeci aynidir, SSK bahçeci umutta geçiyor ordada hala ücret 2000 oda rapor alinca raporsuz gene ayni

Mrb kader arkadaslarim bnde araniza katilmak istedim kendimden bahsediyim bn 24yasindayim bes bucuk yillik evliyim maalesef bnde bu illet hastalikpolikistik overliyim esimdede varikosel var bir kere asilama oldum tutmadi bi cok kezde klomen catlatma ignesi tedavisi gordum olmadi hic bi sekilde ama rabbim buyuk insaalah tupe basladim bunda olcakignelerimi oluyorum ilk denemem ve yadimdadolayi umutluyum insallh bu sefer bebegim gelcek rabbim bizlerin emeklerini bosa cikarmaz insallh bu topikte hamilelik ve dogum haberlerimizide veririz insallh

Hayırlı olsun tedavin canım. Allah gönlüne göre versin inşallah

çider bi dernek 150 gibi bir ücret yatiyor onlar senin adina randevu aliyolar ilk muayene ücreti vermiyorsun sonra tüp bebek ucretide düşüyor birçok kliniğin sanirim anlasmasi var buraya, ben üye olmadim arkadasim oldu o öyle yapti. İstersen hem merkezi ara hemde orayi arayip ne kadar indirim aliyor bi sor gecen Yil vardi şuan için bende pek bilgiye sahip degilim
Ayrıca SSK ile antlaşma olması raporlu yaptiracagin zaman ise yariyor yani orasiyla İstanbul fulya bahçeci aynidir, SSK bahçeci umutta geçiyor ordada hala ücret 2000 oda rapor alinca raporsuz gene ayni

evet o derneyi aramak mantikli zaten normal hastanenin muayenesi 150 hem tedavide de indirim yapiyomus hic bilmiyordum bunu saol iyi oldu öğrendiğim iste benim gittiğim yerde SSK anlasmasi olmadigi için ilaca rapor cikaramiyolar o yüzden ilaci özel fiyatiyla aliyosun biz 1.5 yillik evli olduğumuz için devlet yardim etmiyor 3 yillik evli olan sarti var yardim etmesi için zaten oda en fazla1.500tl yardimi oluyomus 1.500 tl için 1.5 yil beklemenin matigi yok

Merhaba kızlar bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe.ay sonu gibi adetim ikinci günü doktor gel dedi ilaçları verecek sanırım bende gün gün yazmak istiyorum ilk denemem olucak heyecanlıyım korkuyorumda biraz.bursada yaşıyorum Acıbadem'de yaptırıcm ben.bursada olan arkadaslarvarmı aranızda ???

ensuece aminn canımmm çok teşekkür ederim,Allah razı olsun...

nuna34 canımmm ne güzel yazmışsın öyle çok güzel umut verici,gercekten sağolasınnn.umarım dediğin gibi olur ve şansım yüksek olur...buarda sende aynı duyguları yaşamış biri olarak dedin ya,şuan ne aşamadasın sen?

canım benim zaten yumurtam az dondurma gibi bir şansım hiç olmadı.bu yuzden orta kalıtelı de olsa transfer oluyor.şu an 2.tüp bebek denemem.1 embrıyom var transferimin 6. günü.22 ocak test gunum bekliyorum.:)))moralini sakın bozma ben de ilkinde çok yıkılmıştım.şu an daha rahatım.bu da negatıf olabılır ama vazgecmek yok;) ki sen benden çok daha şanslısın Rabbim daha da arttırsın şansını:))) gönlünü ferah tut.doktorunun uygun gördüğü zaman da tekrar dene.tabi maddi açıdan da zor bır dönem ne durumdasın bilmiyorum.hem kendin için hem doktorun için en uygun zamanda dene şansını:))güzel haberlerini bekliyorum.vazgeçmek yok:))

Back
X