• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar degerim 113den 373 e yükselmiş iki günde sizce iyi gidîyomu nasıl yükselmesi ve hala kanamam devam ediyo

Kızlar degerim 113den 373 e yükselmiş iki günde sizce iyi gidîyomu nasıl yükselmesi ve hala kanamam devam ediyo

Bence iyi cunku günde bi kati artması gerekirmiş diye duydum seninkide 2 günde 250 artmis iyibence canini sikma iyi düşün iyi olsun ve kanaman varsa ayaklarini kaldir yat dinlen bol bol inş bebesin birakmaz seni

canım gittim erken gittik bir gün eşimin abisinde kaldık bende orada internet vardır diye isimleri alamadım
zaten yazışazdıkta :50: daha sonraki gitmemde gidecem yanına
aslında okadar ihtiyacım olduki rapor vermedi oradaki kız cumaya geri döndük
neyse ikinci gidişime artık sağol canım:48::48::48:
haberleşiriz yine canım:16::16:
bir dahaki haftaya operayona gidecem canım

Ahh canım ya bende çok merak ettim hayırlısı olsun inşallah bidaha ki sefere muhakkak konuşlaım, ne operasyonun var canım inşallah tez zamanda atlatırsın..

Arkadaşlar merhaba daha tüp bebek iğnelerine başlamadan lucrın benzerı bir sprey kullanıyordum gecen hafta e2 37 iken doktor daha yüksek ilaca bir hafta daha devam et yumurta gelıstırıcı iğnelere başlamak için değer 37 yüksek demişti bir hafta daha kullandım dün kan testınde değerim düşmek yrıne 423e çıkmış ben hiçbişi anlamadım bilgisi olan varmı lütfen bişi yazın bana :(

bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan bi ricada bulunucaktımm iki şey sorucam!!!! genetik testi adetliykenmi yoksa normal gündede yapılabiliyomu??? ikinciside,ben 23 yaşındayım ama mayısta 24 e giricem rapor çıkarmayı düşünüyorum şubat ayında başlayacağız işlemlere yaşım sorun çıkarırmı??? 3 aydan bişey olurmukiiiii lütfen bilenlerden cevap bekliyorum:40::40::40::40::16::16::16::16:

evet arkadaşlar,

bugün adetimin 2. günüydü. Sol tarafta 5 adet folikül, sağda belli belirsiz minik bi kaç tane vardı. Bu gün 300 doz puregon ile başladık. Doktorum sanırım minik olanları da büyütebilmek için menogon verdi ek olarak, bu da kalçadan olacak her gün. Cumartesi günü kontrolüm var, bakalım bizim yumurtalar ne cevap verecek:)

Bildiğiniz üzere , bir kez başarısız denemem oldu. Ruh halimi sorarsanız , negatif bir sonuca daha hazırlıklıyım. Olursa çok çok sevinirim tabii ki.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

insallah bu sefer tutar arkadasm bizde yaptirmak istiyoruz ama suan maddi accidan sikintili bi donemdeyiz Rabbime dua ediyorum Kimseye aratmasin 8 yildir evlat hasretiyle yaniyorum yasim 27 cok zor ama Allahim büyük insallah guzel haberlerini duyariz

Canım, inşallah maddi sıkıntılarınız bir an önce hallolur da sen de bir an önce tedavini yaptırırsın. Gerçi hayat bu belli olmaz , belki hiç tedaviye başlamadan kendiliğinden hamileliğin gerçekleşir Allah'ın izniyle. Bu gibi durumlar o kadar çok ki, yıllar sonra kendiliğinden çıkıp gelen güzeller güzeli bir bebek ne güzel olur . Hem yaşın da çok genç , uzun yıllar var önünde. Sevgiyle kal:)

Cnm bahceci erkek infertilitesinde iyi,ben 8e ciktigina eminim cnm ama ilkinde basarili olan 2arkadasim var..bak sizde eger sadece pco varsa ve sperm sorunu yoksa sen gungoren medipol de banu hnla gorusebilirsin cnm,orda kendileri rapor cikarip fiyati ayarliyolar 2,5 3 bin civari,ben de fiyatindan dolayi gidecektim ama imsi teknigi yokmus orda diye gitmedim.sana bir kez gorusmeni tavsiye ederim cnm..bahceci cok iyi ama fiyati da bu sekilde,sen nasil ayarlayabilecegine karar verirsin,okdr zor ki bu isler ne desem bos,icine sinmesi lazim jncm

merhaba kızlar,

öncelikler kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 3 yıllık evliyiz.2 yıldır çocuk düşünüyoruzmalum :( görünüşte sebepsiz infertilite deniyor.aralık ayında medipolde ilk aşılamam negatif sonuçlandı.bizim morfoloji sıkıntımız oluyor .eşimin sperm testlerinde %3 %4 ve enson aşılama yaparken %1 morfoloji çıkmıştı.ancak sayımız ve hız iyi olduğu için sorun teşkil etmez dedi doktorumuz. yoplam sayı 80 milyon küsürdü.
bende martta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
nilNur82 arkadaşım özellikle sana sormak istedim.ben fiyatı uygun olduğu ve işyerime yakın olduğu için tüp denememide yine bağcılar medipol düşünüyorum.ancak erkek infertilitesinde bahçeci iyi demişsin ve medipolde İMS tekniği yok demişsin.senden ricam bu tekniği biraz detaylı anlatırmısın.ve sizden fikir almak istiyorum sizce bana orası uygun olurmu İms tekniği yok diyorsun ama.fiyatta uygun kafam çok karıştı.

bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan bi ricada bulunucaktımm iki şey sorucam!!!! genetik testi adetliykenmi yoksa normal gündede yapılabiliyomu??? ikinciside,ben 23 yaşındayım ama mayısta 24 e giricem rapor çıkarmayı düşünüyorum şubat ayında başlayacağız işlemlere yaşım sorun çıkarırmı??? 3 aydan bişey olurmukiiiii lütfen bilenlerden cevap bekliyorum:40::40::40::40::16::16::16::16:

canim ben rapora basvurmustum 23 ile 38 yas arasi yaziyordu kagitta.. genetik testi doktorunmu istedi adetli adetsiz sormamislardi bana kandan yaptirmistik..
sorununuz nedir... erkek etkenli buyuk bir sorun yoksa yasin kucukya iki asilama sarti verebilirler...

Arkadaslar size guzell bir haberim var bu sabah Suleymaniye gittim tup bebek raporum onaylamis..
esimin sperm sayisi 2 milyon benim AMH degerim 1.2 ya rapor erkek etkenli cikmamis.. cok sasirdim ama hastane amh daha cok onem vermis dusuk bulmus ve kadin etkenli tup bebek raporu vermisler.. kiz dediki sizin amh dusuk olmasaydi erkek etkenli yinede alabilirdiniz..
bu raporla subatta ozel hastanede tedaviye baslayacagim.. hakkimizda hayirlisi artik...

canim ben rapora basvurmustum 23 ile 38 yas arasi yaziyordu kagitta.. genetik testi doktorunmu istedi adetli adetsiz sormamislardi bana kandan yaptirmistik..
sorununuz nedir... erkek etkenli buyuk bir sorun yoksa yasin kucukya iki asilama sarti verebilirler...

canım çok sağol,,, bende bi sorun yok eşimin sperm sayısı az aşılama yapılırmı diye sormuştum doktora oda o kadar sperm yok demişti... 100.000 sperm sayısı 3 defa tüp bebek denedik özelde 3.sünde donmuşlarla ikizlere hamile kaldım 8.haftada düştüler şiddetli kanamayla 15 gün önce,,, şimdi rapor çıkarıp tekrar özelde yaptırmak istiyorum... genetik testi istediler eşimin ve benim,,, adetli yada adetsiz farketmiyo yani dimi canımmmm...

Arkadaslar size guzell bir haberim var bu sabah Suleymaniye gittim tup bebek raporum onaylamis..
esimin sperm sayisi 2 milyon benim AMH degerim 1.2 ya rapor erkek etkenli cikmamis.. cok sasirdim ama hastane amh daha cok onem vermis dusuk bulmus ve kadin etkenli tup bebek raporu vermisler.. kiz dediki sizin amh dusuk olmasaydi erkek etkenli yinede alabilirdiniz..
bu raporla subatta ozel hastanede tedaviye baslayacagim.. hakkimizda hayirlisi artik...

canım bu işlemler ne kadar sürdü toplam???? bu arada gözün aydın..... amh ne? :44:canım çok soru soruyorum kusura bakma ama Allahtan karşıma sen çıktın iyiki canım aynı şeyleri yaptırmışsınya o yüzden...bende süleymaniyeye gidicektim biliyomusun:9:

Benim pgt ile tup bebek yapildi. 17 yumurta toplanmisti bunun 7 tanesi dollendi ve pgt sonrasi 2 saglam çıktı. 2side transfer edilmisti. Cok sukur pozitif sonuc aldik

canım bir kac sorum olacak cvp verirsen coook sağol
nicin pgt yapıldı
nerede tedavi gördün
sorununuz nedir
yaşın kac
daha önce düşk yaptın mı cokkkkkkkkkkkkkkkkk sağol bizlerde caresiz uğraşıyoruz işte.....
canım birde son soru pgt ne kadar tutu canım genetik sonucun nasıldı bir yazarmısın? coook sağol

Son düzenleme:

adına çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.:))

Back
X