merhaba kızlar,
öncelikler kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 3 yıllık evliyiz.2 yıldır çocuk düşünüyoruzmalumgörünüşte sebepsiz infertilite deniyor.aralık ayında medipolde ilk aşılamam negatif sonuçlandı.bizim morfoloji sıkıntımız oluyor .eşimin sperm testlerinde %3 %4 ve enson aşılama yaparken %1 morfoloji çıkmıştı.ancak sayımız ve hız iyi olduğu için sorun teşkil etmez dedi doktorumuz. yoplam sayı 80 milyon küsürdü.
bende martta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
nilNur82 arkadaşım özellikle sana sormak istedim.ben fiyatı uygun olduğu ve işyerime yakın olduğu için tüp denememide yine bağcılar medipol düşünüyorum.ancak erkek infertilitesinde bahçeci iyi demişsin ve medipolde İMS tekniği yok demişsin.senden ricam bu tekniği biraz detaylı anlatırmısın.ve sizden fikir almak istiyorum sizce bana orası uygun olurmu İms tekniği yok diyorsun ama.fiyatta uygun kafam çok karıştı.
cnm benim , ımsı tekniginde sperm 6000-8000 kat buyutulup seciyorlar ve ona gore transfer ediyorlar , özellikle morfoloji problemlerinde ımsı teknigi çok çok önemli,..bu teknik kullanılmadan 400-500 kat buyutulebiliyor , ozaman da spermin kafasındaki kabarcıklar veya anomaliler görünmüyor ve neticede de olumsuz sonuçlanma oluyormuş cnm. yani erkek infertilitesinde ımsı teknigi çok önemli. ben de o hastaneye gidecektim bir kaç arkadaşıma yazdım vaz gectim..bu teknik çok önemli,bahçeciye bir kere verecegiz belki de bu meblagı cnm.çünkü orada ilkinde pozitif alan epey dostum var çok şükür..özellikle erkek infertilitesi için bahçeci dogru adres diyorlar..