• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

merhaba kızlar,

öncelikler kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 3 yıllık evliyiz.2 yıldır çocuk düşünüyoruzmalum :( görünüşte sebepsiz infertilite deniyor.aralık ayında medipolde ilk aşılamam negatif sonuçlandı.bizim morfoloji sıkıntımız oluyor .eşimin sperm testlerinde %3 %4 ve enson aşılama yaparken %1 morfoloji çıkmıştı.ancak sayımız ve hız iyi olduğu için sorun teşkil etmez dedi doktorumuz. yoplam sayı 80 milyon küsürdü.
bende martta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
nilNur82 arkadaşım özellikle sana sormak istedim.ben fiyatı uygun olduğu ve işyerime yakın olduğu için tüp denememide yine bağcılar medipol düşünüyorum.ancak erkek infertilitesinde bahçeci iyi demişsin ve medipolde İMS tekniği yok demişsin.senden ricam bu tekniği biraz detaylı anlatırmısın.ve sizden fikir almak istiyorum sizce bana orası uygun olurmu İms tekniği yok diyorsun ama.fiyatta uygun kafam çok karıştı.

cnm benim , ımsı tekniginde sperm 6000-8000 kat buyutulup seciyorlar ve ona gore transfer ediyorlar , özellikle morfoloji problemlerinde ımsı teknigi çok çok önemli,..bu teknik kullanılmadan 400-500 kat buyutulebiliyor , ozaman da spermin kafasındaki kabarcıklar veya anomaliler görünmüyor ve neticede de olumsuz sonuçlanma oluyormuş cnm. yani erkek infertilitesinde ımsı teknigi çok önemli. ben de o hastaneye gidecektim bir kaç arkadaşıma yazdım vaz gectim..bu teknik çok önemli,bahçeciye bir kere verecegiz belki de bu meblagı cnm.çünkü orada ilkinde pozitif alan epey dostum var çok şükür..özellikle erkek infertilitesi için bahçeci dogru adres diyorlar..

Arkadasim nekadar buyuklutde miyom sende? bende bunun icin ameliyat olucam sanirim 8 cm bulmus? ilacla tedavi oluyormu? kist'le miyim ayni sey degilmi bak ondan da emin degilim ya..

canım benimki kist.geçen sene ameliyat oldum ama cözum olmadı biri 3 diğeri 6cm di.ama yazdan beri yine varrr.en sn 2cm di.cyclo pronogava verdiler bir ayda 1,3cm indi bu ayda içiyorum yine umarım 3 subatta yok olurda tedavi başlar ameliyat detaylarını anlatırım istersen canım ama sakın acele karar verme.

canım çok sağol,,, bende bi sorun yok eşimin sperm sayısı az aşılama yapılırmı diye sormuştum doktora oda o kadar sperm yok demişti... 100.000 sperm sayısı 3 defa tüp bebek denedik özelde 3.sünde donmuşlarla ikizlere hamile kaldım 8.haftada düştüler şiddetli kanamayla 15 gün önce,,, şimdi rapor çıkarıp tekrar özelde yaptırmak istiyorum... genetik testi istediler eşimin ve benim,,, adetli yada adetsiz farketmiyo yani dimi canımmmm...

canım İstanbuldamısın, 3 kez tüp bebeğin varsa o hastanelerden tüp yaptırdığına dair evrak alıyorsun devlet hastanesine başvuru evraklarının arasına koyuyorsun ozaman kesin tup raporun çıkar.. canım sen çok kolay rapor alırsın.:21::21:

canım bu işlemler ne kadar sürdü toplam???? bu arada gözün aydın..... amh ne? :44:canım çok soru soruyorum kusura bakma ama Allahtan karşıma sen çıktın iyiki canım aynı şeyleri yaptırmışsınya o yüzden...bende süleymaniyeye gidicektim biliyomusun:9:

canım ben sana a dan z ye her konuda yardımcı olurum.. güzelce anlatırım 1 ayda alırsın.. sakın canını sıkma.. Süleymaniyede rapor sistemi iyi oturmuş diğer şeyleride görmezden geleceksin artık raporun hatırına.

canım benim zaten yumurtam az dondurma gibi bir şansım hiç olmadı.bu yuzden orta kalıtelı de olsa transfer oluyor.şu an 2.tüp bebek denemem.1 embrıyom var transferimin 6. günü.22 ocak test gunum bekliyorum.:)))moralini sakın bozma ben de ilkinde çok yıkılmıştım.şu an daha rahatım.bu da negatıf olabılır ama vazgecmek yok;) ki sen benden çok daha şanslısın Rabbim daha da arttırsın şansını:))) gönlünü ferah tut.doktorunun uygun gördüğü zaman da tekrar dene.tabi maddi açıdan da zor bır dönem ne durumdasın bilmiyorum.hem kendin için hem doktorun için en uygun zamanda dene şansını:))güzel haberlerini bekliyorum.vazgeçmek yok:))

aminn canımmm... inşallah senden olumlu haberler alırız ve hepimize umut olursun sen de...gerçekten ben bu sıkıntıları çekiyorum ya,başka kimse yaşasın istemiyorum ama elden bişey gelmiyor maalesef :( dediğin gibi umarım ikincide bende senin gibi rahat olabilirim.Rabbim mutlaka bi zaman belirledi hepimiz için ama.. bilmiyorum ki... sizde sebep ne peki? dondurulmuşla yaptırınca maddi olarak daha uygun diye duydum ama tam olarak bilmiyorum da doğrusu..ayrıca dondurulmuşla tutma şansı ne kadar ondan da haberim yok.. buarada sen hangi şehirdesin?

Canım, inşallah maddi sıkıntılarınız bir an önce hallolur da sen de bir an önce tedavini yaptırırsın. Gerçi hayat bu belli olmaz , belki hiç tedaviye başlamadan kendiliğinden hamileliğin gerçekleşir Allah'ın izniyle. Bu gibi durumlar o kadar çok ki, yıllar sonra kendiliğinden çıkıp gelen güzeller güzeli bir bebek ne güzel olur . Hem yaşın da çok genç , uzun yıllar var önünde. Sevgiyle kal:)

güzel dileklerin icin cok tesekkurler Amin insallah bu sitede nekadar cocugu olmayan bayan arkadas varsa Allahim hepimize versin Saglikli hayirli evlatlar <3

Arkadaslar size guzell bir haberim var bu sabah Suleymaniye gittim tup bebek raporum onaylamis..
esimin sperm sayisi 2 milyon benim AMH degerim 1.2 ya rapor erkek etkenli cikmamis.. cok sasirdim ama hastane amh daha cok onem vermis dusuk bulmus ve kadin etkenli tup bebek raporu vermisler.. kiz dediki sizin amh dusuk olmasaydi erkek etkenli yinede alabilirdiniz..
bu raporla subatta ozel hastanede tedaviye baslayacagim.. hakkimizda hayirlisi artik...

gozun aydin arkadasimm su gibi aksin gitsin gerisi insallah, carcabuk basla tedavine guzel haber gelsinnn..ben hala beklemedeyim son 19 gun transfer icin:))

İi aksamlar kizlar malesf benim tedavim iptal edildi gelecek ay tekrar baslicam ignelere cok uzgunum boyle oldugunami uzuleyim rapor hakkimin birini kullanmis oldum onami yanayim bilmiyorum neyse artik allahim buyuk elbet vardir bundadak hayirha bu arada tedavimin iptal olma sebebi adetim 10gundur devam ediyo birde yumurtalar hic buyumemis varmiki boyle olan arkadaslar

kalbimdesinle beraber test sonucu bekleyen nuna miydi nanna miydi hep karsitiriyorum kizlarr noldu durumunuz nedirr guzel haberler verin pleasee:)

canım İstanbuldamısın, 3 kez tüp bebeğin varsa o hastanelerden tüp yaptırdığına dair evrak alıyorsun devlet hastanesine başvuru evraklarının arasına koyuyorsun ozaman kesin tup raporun çıkar.. canım sen çok kolay rapor alırsın.:21::21:

ayyy bitanem Allah razı olsun çok sevindimmmm inşallah yaaaa... inşallah kolayca alırım... rahim filmimde var hazırda,,, adetlimi olmak gerekiyo bu rapor işlemleri için tetkik vercezya???? çok heycanlandım ya,,,evet canım ben istanbulda oturuyorum güngörende... medicalpark bahçelievlerde tüp yaptırdım...

canım ben sana a dan z ye her konuda yardımcı olurum.. güzelce anlatırım 1 ayda alırsın.. sakın canını sıkma.. Süleymaniyede rapor sistemi iyi oturmuş diğer şeyleride görmezden geleceksin artık raporun hatırına.

süleymaniyede çıkarttırcaz bizde raporu Allah nasip kısmet ederse...inşallah canım inşallah uzun sürmez....:16::16::16::16:

gozun aydin arkadasimm su gibi aksin gitsin gerisi insallah, carcabuk basla tedavine guzel haber gelsinnn..ben hala beklemedeyim son 19 gun transfer icin:))

canım ya çok sağol sendende güzell haberler bekliyoruz.. inşallah gönlünden geçtiğince gelişecek bebişini kucağına alacaksın..:16::16::16::16::emir_bebek::nazar:

ayyy bitanem Allah razı olsun çok sevindimmmm inşallah yaaaa... inşallah kolayca alırım... rahim filmimde var hazırda,,, adetlimi olmak gerekiyo bu rapor işlemleri için tetkik vercezya???? çok heycanlandım ya,,,evet canım ben istanbulda oturuyorum güngörende... medicalpark bahçelievlerde tüp yaptırdım...
süleymaniyede çıkarttırcaz bizde raporu Allah nasip kısmet ederse...inşallah canım inşallah uzun sürmez....:16::16::16::16:

canım burada çok uzun olur diye özelden anlattım.. ayrıca 23 yaşının dolmasını beklemelisin 23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olma şartı yazıyor evraklarda.. :36::36:

cnm benim , ımsı tekniginde sperm 6000-8000 kat buyutulup seciyorlar ve ona gore transfer ediyorlar , özellikle morfoloji problemlerinde ımsı teknigi çok çok önemli,..bu teknik kullanılmadan 400-500 kat buyutulebiliyor , ozaman da spermin kafasındaki kabarcıklar veya anomaliler görünmüyor ve neticede de olumsuz sonuçlanma oluyormuş cnm. yani erkek infertilitesinde ımsı teknigi çok önemli. ben de o hastaneye gidecektim bir kaç arkadaşıma yazdım vaz gectim..bu teknik çok önemli,bahçeciye bir kere verecegiz belki de bu meblagı cnm.çünkü orada ilkinde pozitif alan epey dostum var çok şükür..özellikle erkek infertilitesi için bahçeci dogru adres diyorlar..

Cnm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin kafam cok karisti.sen tedavi ni nerde oluyosun.birde medicana beylikduzu hk bilgin varmi

slm arkadaşlar ben 5 kez klmyasal gebelik geçirdim. 4. Düşükte yapılan hormon testlerllyle normal olan hormon değerlerim anormalleşti. Fsh 12 amh 0,6 en son ağustosta böyleydi. Sonra fsh 8 e düştü ve kasımda tekrar kimyasal gebelik yaşadım ve tüp bebeğe karar verdik bu ay hastane araştırıdım ve ankara başkent hastanesine karar verdip gittim drum hulusi hoca adettim 8-11 günlerinde histerskopi yapacak. Tahlil sonuçlarını yüksek olan fsh ve amh yi görünce durumum kötü, şansımın zor olduğunu söyledi ve kesin etkisi ispatlanmamış 3 hap verdi duymuşsunuzdur belkl biosteron dhea, melatonina ve coq10 işe yarayıp yaramayacağı belli değil dedi:( muayenede yumurtalıklar oldukça iyi gözükooyor dedi. Daha umutlu konuştu bu ilaçları kullancağım mart gibi tüp yapacağız benim hikayem bu. Başkent hastanesine giden arkadaşlar var mı aranızdan ya da bu ilaçları duyan kullanan

slm arkadaşlar ben 5 kez klmyasal gebelik geçirdim. 4. Düşükte yapılan hormon testlerllyle normal olan hormon değerlerim anormalleşti. Fsh 12 amh 0,6 en son ağustosta böyleydi. Sonra fsh 8 e düştü ve kasımda tekrar kimyasal gebelik yaşadım ve tüp bebeğe karar verdik bu ay hastane araştırıdım ve ankara başkent hastanesine karar verdip gittim drum hulusi hoca adettim 8-11 günlerinde histerskopi yapacak. Tahlil sonuçlarını yüksek olan fsh ve amh yi görünce durumum kötü, şansımın zor olduğunu söyledi ve kesin etkisi ispatlanmamış 3 hap verdi duymuşsunuzdur belkl biosteron dhea, melatonina ve coq10 işe yarayıp yaramayacağı belli değil dedi:( muayenede yumurtalıklar oldukça iyi gözükooyor dedi. Daha umutlu konuştu bu ilaçları kullancağım mart gibi tüp yapacağız benim hikayem bu. Başkent hastanesine giden arkadaşlar var mı aranızdan ya da bu ilaçları duyan kullanan

biosteron 2 ay kullanınca iyi geliyormuş ben kullandım canım biraz ağır bir ilaç.. hep ağlıyordum karamsarlaşmıştım:))
dhea, bunuda kullandım canım iyi gelmişti..
melatonina , aynı zamanda biliyorsun uyku hapı canım yumurtalıklara çok faydası var dikkat et mutlaka akşamları al anında uyuyorsun:))
coq10 , bundada solgarınkini kullanmıştım canım

hepsi yumurtalık gelişimi için iyii ilaçlar canımm çok geçmiş olsun..

aminn canımmm... inşallah senden olumlu haberler alırız ve hepimize umut olursun sen de...gerçekten ben bu sıkıntıları çekiyorum ya,başka kimse yaşasın istemiyorum ama elden bişey gelmiyor maalesef :( dediğin gibi umarım ikincide bende senin gibi rahat olabilirim.Rabbim mutlaka bi zaman belirledi hepimiz için ama.. bilmiyorum ki... sizde sebep ne peki? dondurulmuşla yaptırınca maddi olarak daha uygun diye duydum ama tam olarak bilmiyorum da doğrusu..ayrıca dondurulmuşla tutma şansı ne kadar ondan da haberim yok.. buarada sen hangi şehirdesin?

ben istabuldayım canım.sebebe gelince sebep çok:) büyük bir ameliyat geçirdim çikolata kistlerim alındı.
endometrıozıs,tüpler yapışık,en önemlisi rezerv az. amh 0.01

eskiden farkı vardı ama gelişen teknolojiyle artık bir farkı yok dondurulmuşların.o konuda rahat ol:)
maliyeti daha düşük evet.sen 1 ay sonra doktor gel dedi dedin diye maddi durumdan bahsettim canım:)

merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.

canım naptın?gittin mi doktora?

Back
X