• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

:27:
Merhabalar siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. 29 yaşındayım 3 senelik evliyim. 2 yıldır çocuk istiyoruz, 2 kez aşılama biri dondurulmuş embriyoyla olmak üzere 3 kez tüp bebek denemem oldu. Malesef hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Doktorum tüp de başarı şansımın çok çok yüksek olduğunu söylemesine rağmen olmadı. Bizimkisi sebepsiz infertilite. En son kasım ayında tüp bebek denemem oldu. Bu süreçlerde çok yıprandık, biraz ara vermeyi düşündük ama kafamızdan tekrar deneme düşüncesini atamıyoruz. Bu ay İstanbul'dan Ankara'ya taşındık. Ankara'da ıvf için önerebileceğiniz iyi bir merkez var mı??
Canım ben başkennt hastanesinde hulisi hocanın hastasıyım ve sana gözün kapalı ona gitmedi öneririm hem cok ilgili hemde cok pozitif bi adam hastasına hiç umutsu konuşmuyo yanlız hastası cok oldugu için biraz bekliyosun onada da deger yani benim 2 tüp bebek denememi haccetepede yaptım 3.başkentte ve pozitif sonuç aldım ve şuan bebegimin bana tutunmasını bekliyorum

Gecen ay asilama oldum tutmadi bu ay yine asilama yapacagiz dedi doktorum gecen ay puregon igne kullanmistim bu ay gonal f vermis aranizda kullanan varmi bi farki oluyomu

ben gonalf kullanmıştır yumiler büyüsün diye seninkinin adını bilmiyorum canım:)

Kizlar bu estrojen benim dengemi mahvetti yine, acayip agrasif oldum ya , dogum kontrol hapi o bi derken acayipte kilo almaya basladim ... karnim hep ac sizde boyle oluyonuzmu??

bende de agresifl,k var ama ço değil deli gibi başım ağrıyor bazen dayanamıyorum canım

ben gonalf kullanmıştır yumiler büyüsün diye seninkinin adını bilmiyorum canım:)

puregonda yumurta buyutucu icin kullaniliyo bende pco var yumurtalar buyumuyor die igne kullaniyorum gonal f de yumurta buyutucu ama gecen ay puregon kullandirmisti bu ay gonal verdi gonal dahami iyi aceba die merak ettim ama bunun vurmasi daha zor deriye zor batiyo puregonun kalemi vardi ignesinin ucuda buna gore inceydi bu cok zor oluyo

ben nedense bebek fikrinden uzaklaştım artık etkilemiyor bir kaç zamandır..her yer hamile anacım kafamı kaldıramıyodum eskiden baktım ki görmemeye başlamışım..çok alıştım galiba uzulmeye artık uzmek istemiyorum kendimi herhalde..bugun etrafa bakıyorum da belki de bukdr gri bir dünyaya getirmeye hakkım yok..sanki ben geldim de ne faydam oldu:)öyle düşündüm..amaan kim dogurmuş kim buyutmuş kim ne yapmışş umrum degil..duygusuzlaştım iyice..bir kuzenim gebe cok canımı sıktı , beni nazar edersin dedi bir anda agzından cıktı , dedim nazarı bilimsel olarak , nefret haset ve kin duygusu tetiklermiş..yani insanın ablası insanı nazar etmezmiş demekki yazdım o gece ona..nazarın turlerinden ne olduguna dek yazdım..haydi şimdi sana iyi geceleeerr .. dedim gönderdim:) bir daha da konuşmadım, dogumuna da gitmicem..
acaba insanlar ne düşünüyor yani , yani benn kuzenimin bebecigine bakıp en kötü ne düşünebilirim..aç mıyım açıkta mıyım , açlıktan bakayım..içimden makksimum ne gecebilir.. yahu bebek sevmenin herrr hissi masumm..
dogumuna da gitmiyorum..bebegini de sevmiyorum..hayata boyle bakılır mı? aman beni görmesin nazar eder..tevekkeli degil gebeliğinin 3. ayında söyledi bana zaten,yazık kucagıma dogdun dedim ona..senin cocugun benim cocugum, ama benim cocugum onun cocugu gibi olamayacagı için demek ki benim acım da onun acısı degil.. zavallı insancıklar..
işte boyle , zaten sıkıntılı zamanlarında eleye eleye elinde kalan gercekler,gercek kişiler oluyor..
havva12,nuna,ensuece,emha,sen , percienge..sizler daha kuzensiniz , öz kuzenimden vallahi :)

canım bazı insanlar böyle olabiliyor ne oldum delisi... biz ancak özenebiliriz keşke benim de olsun diyebiliriz insan bir bebeğe nasıl kötü bakar ... ben de görümceme gidemiyorum 2 nedeni var aslınada 1i kızımla arasında 10 gün var kızım da böyle olacaktı derim diye diğeri ise kayınvalidesi çiğ insan bebek hastalanır beni suçlar gözü değmiştir der diye... malesef etrafta oluyor canını sıkma böyle kuzen olmaz

puregonda yumurta buyutucu icin kullaniliyo bende pco var yumurtalar buyumuyor die igne kullaniyorum gonal f de yumurta buyutucu ama gecen ay puregon kullandirmisti bu ay gonal verdi gonal dahami iyi aceba die merak ettim ama bunun vurmasi daha zor deriye zor batiyo puregonun kalemi vardi ignesinin ucuda buna gore inceydi bu cok zor oluyo

ben gonalfin kalemini kullandım kolaydı bende de pco var ilk denemede sadece gnalf vardı az yumurtladım tutmadı ikinci de drum gonalfin yanına menogan da verdi yumiler arttı ve tutmuştu drunun bildiği vardır canım

ben gonalfin kalemini kullandım kolaydı bende de pco var ilk denemede sadece gnalf vardı az yumurtladım tutmadı ikinci de drum gonalfin yanına menogan da verdi yumiler arttı ve tutmuştu drunun bildiği vardır canım

bana verdikleri kucuk bir sisede suyunu tozunu katti gunluk enjektore cekip 75 olcu vuruyorum siz asilama yaptirdinizmi hic benim yumurtalar bu ay buyurse 2 cisi yapilacak

bana verdikleri kucuk bir sisede suyunu tozunu katti gunluk enjektore cekip 75 olcu vuruyorum siz asilama yaptirdinizmi hic benim yumurtalar bu ay buyurse 2 cisi yapilacak

2 kere aşilama 2 kerede tüp bebek yaptırdım şimdi 3. deneme dondurulmuş ile transfer günü bekliyorum :) gonal f kalem istiyorum dersen verirler canım zorlanıyorsan daha ilaç alacaksan kalemli iste :)

canim ya ben kuzenlerimin bazilari ile gorusmuyorum sana zarar veriyorsa akrabalik bagi onemli degil... insanin yedi kat otedeki komsusu bile bence boyle birsey dememeli kaldiki kuzenin diyorsa asla dogumuna gitme zaten lohusali olacak daha hassas olur icten ice senin nazar degdirecegini dusunur cunku cahillll bence... ay cok sinirlendim bebek ziyaretine bile gitme... inan Allah herkezin gonlunden geceni mutlaka veriyor... onun gonlunden gecen hasetligi ona mutlaka bir gun geri doner..
hic uzulme canim agzinin payini ver... optum..

:-) :-) cnm benim,gitmicem tabi,o inadimi kirginligimi idrak edemez,,benden 7yas kucuk,evlendi 3.ayinda gebe kaldi..ne bilsin.tas catladi bu 3sene ama ben konusmadim,ellerimi disledim sessiz agladim da yanimda uyuyan esim duymadi..hic ezdirir miyim ben Allahımdan basima gelmis bir dert ugruna gururumu..ben bebegi kucagima alsam donup bakmayacak mi..buna dayanamam bu dakikadan sonra,,kendime iyi gelen insanlarla gorusecgim hep,umrumda degil...hayat tek bir insanla gecmiyo bunu gec anlar ama anlar insanlar..Hep oyle dua ediyorum hepimiz icin allah kapilara baktirmasin , insana el actirmasin hicbirmize..Anne olmak icin dag olduk tas olduk sabir olduk acı olduk ama cokk buyuk insanlar olduk..ne hamis gobegimi sokarim kimsenin gozune gozune ne cocugumu..cunku biliyorum artik her 5 kadindan birinin ici aglar,kimse gormez..

Son düzenleme:
Gecen ay asilama oldum tutmadi bu ay yine asilama yapacagiz dedi doktorum gecen ay puregon igne kullanmistim bu ay gonal f vermis aranizda kullanan varmi bi farki oluyomu

canim ikisinin arasinda hic fark yok sadece marka farki var.. bana doktorum bir tedavide puregon verse digerinde gonolf verirdi.

kızlarrrr delircem valla bir dizi izliyordum iki kadında ilk denemede hamile kaldı ayrıca bir tanesinin iki kızı var ikinci kız doğdu diye hastanede kimse yüzüne bakmadı bebeğin diğre kadınında cocuğunu aldırmaya götürdüler kaçtı bu ne ya bu kadar kolay mı ey allahım yaaa vardır böyle olaylarda kesin :5::5::5::5:

:-) :-) cnm benim,gitmicem tabi,o inadimi kirginligimi idrak edemez,,benden 7yas kucuk,evlendi 3.ayinda gebe kaldi..ne bilsin.tas catladi bu 3sene ama ben konusmadim,ellerimi disledim sessiz agladim da yanimda uyuyan esim duymadi..hic ezdirir miyim ben Allahımdan basima gelmis bir dert ugruna gururumu..ben bebegi kucagima alsam donup bakmayacak mi..buna dayanamam bu dakikadan sonra,,kendime iyi gelen insanlarla gorusecgim hep,umrumda degil...hayat tek bir insanla gecmiyo bunu gec anlar ama anlar insanlar..Hep oyle dua ediyorum hepimiz icin allah kapilara baktirmasin , insana el actirmasin hicbirmize..Anne olmak icin dag olduk tas olduk sabir olduk acı olduk ama cokk buyuk insanlar olduk..ne hamis gobegimi sokarim kimsenin gozune gozune ne cocugumu..cunku biliyorum artik her 5 kadindan birinin ici aglar,kimse gormez..

bu sözlerinle tam bizleri tarif ettin bu kadar güzel anlatılamazdı :)

sakın kendini üzme başkaları için canım biz hep yanındayız bazen tanımadıkların kardesten daha yakın olur bizim aramızdaki bağ çok daha kuvvetli yaşamayan anlayamaz benimde görümcem ilk bahsettiğimizde üzülme yurttan evlatlık alırsınız dedi varmı böyle birşey yaaa offf boşver canım sen içini dök bize biz yanındayız.

canım bazı insanlar böyle olabiliyor ne oldum delisi... biz ancak özenebiliriz keşke benim de olsun diyebiliriz insan bir bebeğe nasıl kötü bakar ... ben de görümceme gidemiyorum 2 nedeni var aslınada 1i kızımla arasında 10 gün var kızım da böyle olacaktı derim diye diğeri ise kayınvalidesi çiğ insan bebek hastalanır beni suçlar gözü değmiştir der diye... malesef etrafta oluyor canını sıkma böyle kuzen olmaz

Yokk artikkk pis gözz..cocuk bu hstalanir , ahh cnm ahh,senin hikayenin yeri bende cok baska..dilerimmmm ikizin ucuzun bolll evladin olsun,sevgiye bogul..o kem gozleri de evine sokma..kucagina verip al bu da senin cocugundur sev gel gor,kokusunu al demezler..benim arkadasim oyle yapmusti bana,bebek senin bebegin bezle altini salla uyut,al sana anahtar,hasret vurdumu gel kokusunu al teyzesini mutlu etsin kızım fln demisti,böööggg diye aglasmistik arkadasimla,hakkaten de oyle oldu:-) cok bastim bagrima yegenimi..

Son düzenleme:
kızlarrrr delircem valla bir dizi izliyordum iki kadında ilk denemede hamile kaldı ayrıca bir tanesinin iki kızı var ikinci kız doğdu diye hastanede kimse yüzüne bakmadı bebeğin diğre kadınında cocuğunu aldırmaya götürdüler kaçtı bu ne ya bu kadar kolay mı ey allahım yaaa vardır böyle olaylarda kesin :5::5::5::5:

canim birde gercek hayatta aldiranlara ne demeli.. bir bebegin dogma hakki elinden aliniyor bence tam bir cinayet..

canim birde gercek hayatta aldiranlara ne demeli.. bir bebegin dogma hakki elinden aliniyor bence tam bir cinayet..

evet canım düsündükçe deliriyorum isyan etmiyorum ama biz burda neler yaşiyoruz neler çekiyoruz bir allahım birde biz biliyoruz yasananları değil mi

nilNur cnm sen tedavini ne yaptin neye karar verdin..basliyormusun..

Cnm ben bu ayin 28indeydi yanilmiyosam basliyordum, sperm testi 1milyondan 28 milyona yukselince cok mutlu olduk,ustelik morfoloji de %3 olmus..esim de 3 ay daha devam edelim dedi,ayni oranda giderse yakalarizdedi, bense asilama bari denesek mi dedim..doktora mail attik,cevap bekliyoruz..muhtemelen yumurtaliklarim iyi durumda diye normal deneyin diyecektir cnm.

Son düzenleme:
Back
X