iyi ki varsınız canım.gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz.umarım dediğin gibi meleğimin yaramazlığıdır.bir an önce test günü gelsin:))
canim seninki pasa :))) ilk bebisin erkek olacak gibi icime dogdu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ki varsınız canım.gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz.umarım dediğin gibi meleğimin yaramazlığıdır.bir an önce test günü gelsin:))
erken yapma sakın canım gününde yap pozitif zaten![]()
canim kac yumurta toplandi soyledilermi
.
oyyy nasıl güzel bir cümledir o:)))canımıniçi inşallah öledir.erken yapmıcam çünkü yükseldi mi düştü mü kafayı yerim.12.gün bilimsel bir süreç daha erken yapılan testler yanıltıcı olabilir.dua edin nolur![]()
canim seninki pasa :))) ilk bebisin erkek olacak gibi icime dogdu..
20 tane dedi yarin arayip transfer gununu haber verceklermis
20 tane dedi yarin arayip transfer gununu haber verceklermis
etmezmiyiz canım duamdasın
inşallah nunam ama pozitifiz olcak inşallah![]()
masallahh cok guzel canim.. doktorun insallah iki tane transfer yapar bir rica et istersen..
tabiki birbirimize destek olucaz, insan bazen bilse bile karsisindakindan duymak daha iyi geliyor..bebislerin seninle canim sikma canini sakin..
ohh ohh maşallah canım
inşallah
hepsi döllenir ve kaliteli olurlar yumilerin canım
5. güne gider bence![]()
Yaparlarmiki ikitane yas siniri fln var demisti bi arkadas
canım tek embriyo transfer edildi:))çok ama çooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim:)))
canım tek embriyo transfer edildi:))çok ama çooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim:)))
canim uc tane transferimde yas sinirina takiliyordum yaptilar.. digerlerindede zaten bir dollenme oldu..
son gune birakma hazirlik yapiyorlar.. onden ara cok rica et sansini dene canim.. sikintini anlat cnm cim..
tek yumurta ikizi dolu:))
kizlar takip edemiyorum sizi bir yandan is:)) ya belkide Allah soyletmistir 2 ye bolunmustur embryo tek yumurta ikizlerin olur:))) canim bu arada nasil karar verdiniz tek koydurmaya? biz bi turlu karar veremiyoruzzz 1 mi 2 miiii, burda yas sinri falanda yok ama hepi topu 2 tane var donmusumuz, 1. tutmaza 2. si transfer bedava olcak, bide ben ikizlerin risklerinden korkuyorum ama esimde ikizden yana..kararsizimmm
tek yumurta ikizi dolu:))
bende onu dedim:)