canimm bugun kacinci gunun...
transfer gününü saymazsak 8. gün? senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm bugun kacinci gunun...
mrhb kızlar ben de 27 yaşında ve 1,5 yıllık evliyim hikaye uzun benim 1 dermoid kist ameliyatı ve 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. ikincisinde gebelik oluştu ancak 6. hafta kürtajla sonlandı3. denememi martta yapmayı planlıyorum . ben asla kendime iğne yapamıyorum bunu aşabilmem için ne yapmam lazım kafayı yicem uyku falan da kalmadı şimdiden stresi bastı beni tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
test icin cok erken canimm biraz daha bekle en azindan 11. gun olsun.. ben su anda tedavide degilim subatta tekrar yaptiracagim...
Canim ins. Guzel haberlerinizle gune baslariz, sana yanlis bilgi vermemk icin gunlugume baktim, eskieleri destim ve sayende oglumu bana veren rabbime tekrar tekrar sukrettim
12.gun 426.5
14.gun 920
16.gun 3000
Ve canim deger 20.000 oldunda ikiz kesemizi gormusuzzz
Seninde ins. Rabbim gonlune gore verir 10 yil sonra sende mucize veya mucizelerine kavusursun ins.
canım aynı durumdayız benim de 7. günüm ve sabah kontrol var. nasıl gidiyor merak ediyorum:)
İnşallah canım benim.Rabbim güzel gönüllerinize göre versin.Hep beraber olucaz inşallah:))son 2 gün:)))
Elif8686 o kadar mutlu oldum ki sanki o anı yaşadım Allahımmmmmmmmmmm kucağına almayıda nasip etsin ikisinide İnşaAllah çok heyecanlı ya çook....
Teşekkürler eyolix, inşallah bu süreç su gibi akıp geçsin ve sonuç olumlu olsun hepimiz için...
Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum
test icin cok erken canimm biraz daha bekle en azindan 11. gun olsun.. ben su anda tedavide degilim subatta tekrar yaptiracagim...
amin canım saolasın rabbim olmayan herkeze bu sevinci en kısa sürede yaşatır inşallah
Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum
sagol canım. beklicem carsamba gununu. carsamba 10. gun. o gune sartladım kendimi :18: senin de işin rast gider inşallah
Ben de çok heyecanlıyım. Bugun test yaptırmamak için kendimi zor tuttum. Ruh halimde çok gelgitli. Hiçbi belirti de yok. Ara ara regl olucakmışım gibi inceden bi ağrı oluyo geçiyo. Çok nadir. Evde çok iş de yapamıyorum korkumdan. Oyle olunca da vakit geçmiyo :SS Sen iş yapıyo musun evde? Allahım inşallah ikimiz içinde her şey çokk güzel olur.
benim de ara sıra ağrılarım oluyor.benzer durumlar sanırım.iş yapmaya gelince unutunca yapıyorum:) ama hatırlayınca yapmıyorum daha çok saolsun eşim yapıyor.bugün 11.gün çarşamba sabah yapıcam testi.hayırlısı olsun bakalım:)İnşallah çarşamba bizim günümüz olacak:)))))
Sn 2 gün.. Eminim heyecan doruktadır, inşallah herşey gönlümüzde olsun.
mrhb kızlar ben de 27 yaşında ve 1,5 yıllık evliyim hikaye uzun benim 1 dermoid kist ameliyatı ve 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. ikincisinde gebelik oluştu ancak 6. hafta kürtajla sonlandı3. denememi martta yapmayı planlıyorum . ben asla kendime iğne yapamıyorum bunu aşabilmem için ne yapmam lazım kafayı yicem uyku falan da kalmadı şimdiden stresi bastı beni tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()