mrb canım.. senin yazdıklarını görünce o kadar kendimi görür gibi oldum ki anlatamam.. bizde eşimde de bende sorun yok ,sebepsiz infertilite ama ilerleme süreci seninkiyle aynı neredeyse.. yani fazla yumurta toplanmış olması,bütün belirtileri yaşamış olman,çok kaliteli embriyo transferi yapılmasına rağmen tutmaması,(ayrıca benimde 10. gün pemde leke gelmişti)ve şuan daha kendine gelememiş olman.. çünkü bende aynıyım. benimde 9 tane dondurulmuşum var ve şubatta bekliyor doktorum beni de.. yani demek istediğim dünyada yalnız değiliz baksana,çok benziyor.. ben olumsuz sonucu 2 ocakta aldım..bugün ayın 21i ama ben hala gelemedim kendime,durdukça ağlayasım geliyor,işten de ayrılmıştım sırf bu işler yüzünden,yani evdeyim ve çalışmıyorum..dolayısıyla evdeki işlerimi bile yapmak gelmiyor içimden. bilgisayar yada tv başında ööle oturuyorum. tam depresyon hareketleri maalesef
peki senin şubat adet tarihin ne zaman?hani belkide aynı zamana denk gelir diye dedim.buarada yaşın kaç ve hangi şehirdesin=? benim 2 şubatta olması lazım,27 yaşındayım ve ankaradayım..
Allahım kimseyi aratmasın bu konuda,gerçekten şunu anladım ki,aslında geçmekte olduğumuz bu sınav az uz bi sınav değil bence..
yani diyeceğim şu; evet Rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur,bi zamanı vardır mutlaka hepimiz için..en yakın zamanda ben sen ve bütün isteyenler sağlıkla hayırlsıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah...