• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

hayırlısı canım ya bu kadar uzun bir kanama bana normal gelmedi tabi dr daha iyi bilir... ozaman biz seninle yine aynı zamanda başlıyaz tedaviye:)) ben dr karar verdim int arastırdım hep olumlu yazılar var merkezide biliyorum harika bir yer hayırlısı artık hepimiz için

cnm nereye hangi doktora karar verdin..

hayırlısı canım ya bu kadar uzun bir kanama bana normal gelmedi tabi dr daha iyi bilir... ozaman biz seninle yine aynı zamanda başlıyaz tedaviye:)) ben dr karar verdim int arastırdım hep olumlu yazılar var merkezide biliyorum harika bir yer hayırlısı artık hepimiz için

Ayyy ne güzel olur yine aynı zamanda tedaviye başlasak :16:
Nereye gideceksin cnm hangi merkeze devam edeceksin ?

kızlar ben de bugün ilk lucrinimi yaptım.inşallah hayırlısı olur.Rabbim herkesi o güzel kokuya kavuştursun inşallah.dün bi arkadaşımın doğumuna gittim.aramızda 5 hafta vardı eğer benimki dursaydı.nasip.öyle güzel bi bebekti ki maşallah...Rabbim hepimizi nasip etsin inşallah amin.

canım brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman, merkezle görüştüm içime çok sindi zaten yücel bey ilk tüp bebek denemelerinde calışmalarında bulunmus bir doktor yer konusunda karar vermemiş arkadaslar varsa bence bi araştırsınlar

bende oranin cok methini duydum.. banada arabayla 10 dk mesafede. bu defa Aret Kamerle anlastim aklimi bozmum ama tutmazsa oraya gecerim artik..esimde Amerikan hast. geri doneriz diyor ama orasi ilk yerimdi ikisi arasinda karar veririm artik. insallah gerekte kalmaz:)

bende oranin cok methini duydum.. banada arabayla 10 dk mesafede. bu defa Aret Kamerle anlastim aklimi bozmum ama tutmazsa oraya gecerim artik..esimde Amerikan hast. geri doneriz diyor ama orasi ilk yerimdi ikisi arasinda karar veririm artik. insallah gerekte kalmaz:)

inşaallahh canım bu denemende tutarda baska yere gerek kalmaz

Ayyy ne güzel olur yine aynı zamanda tedaviye başlasak :16:
Nereye gideceksin cnm hangi merkeze devam edeceksin ?

canım bende subat sonu mart bası gibi başlıycam kısmetse bu sefer yurt dısında denemiycem:)))) gerci belçikayı cok dusundum arastırdım ama yücel beye karar verdim kımet bakalım artık

kizlar yuz ve vucut nemlendiricisine ihtiyacim var bu surecte organik birseyler kullanayim diyorum, bir tavsiyesi olan var mi?

kızlar ben de bugün ilk lucrinimi yaptım.inşallah hayırlısı olur.Rabbim herkesi o güzel kokuya kavuştursun inşallah.dün bi arkadaşımın doğumuna gittim.aramızda 5 hafta vardı eğer benimki dursaydı.nasip.öyle güzel bi bebekti ki maşallah...Rabbim hepimizi nasip etsin inşallah amin.

Rabbim tez zamanda güzel bir melekle taçlandırsın tedavini:)hayırlı olsun su gibi geçsin;)

kalbim vücudumdan bağımsız çarpıyor sanki.sabaha ölmezsem iyi:))lekelenmem hiç olmadı tutunmadı mı dıyorum hayırlısını versin Rabbim:)))

Canim bi topikte okudum yerlesne kanamasi herkeste olmuyormus. Bazilarindada jelle kahve kirmizi lekelenme cikiyrya oyle cikiyrmus.rabbim hayirlisini nasip etsin.. banyomu yaptim.abdestimi aldim.duami ettim rabbim kalbine ferahlik icine senden bir can uflesin insallh ..

Canim bi topikte okudum yerlesne kanamasi herkeste olmuyormus. Bazilarindada jelle kahve kirmizi lekelenme cikiyrya oyle cikiyrmus.rabbim hayirlisini nasip etsin.. banyomu yaptim.abdestimi aldim.duami ettim rabbim kalbine ferahlik icine senden bir can uflesin insallh ..

canım ben sadece beyaz renkte akıntı gördüm o da jelden kaynaklı sanırım:(tutmadı mı şimdi?
Allah razı olsun gönlüne göre versin canım.İnşallah Rabbim mucizemi bana verir

canım ben sadece beyaz renkte akıntı gördüm o da jelden kaynaklı sanırım:(tutmadı mı şimdi?

Canim gununmu kalmis senin arama artik belirtileri i sallh pozitifi gorunce heryerin belirti dolacak;)) bu akinti olayina gelince bol akinti var bu iste kirmizi kahve beyaz ;))) rabbim halkinda hayorlisini versin.kacta gidicen yarin nerde yaptirican??ay cok heyecanli;)))

Nunam canım yarın saat kaçta hamiş olduğunu öğrencez canım
Sakın umutsuz olma canım illede kanama olacak diye bişey yok :49:
Hamiş olacaksın yarın ALlahımın izniyle

Canim gununmu kalmis senin arama artik belirtileri i sallh pozitifi gorunce heryerin belirti dolacak;)) bu akinti olayina gelince bol akinti var bu iste kirmizi kahve beyaz ;))) rabbim halkinda hayorlisini versin.kacta gidicen yarin nerde yaptirican??ay cok heyecanli;)))

ya okuyorum netten ok koyu kahve yok pembe akıntı .tutunma diyor yorum yapanlar da.ama ben de hiçbiri yok.sadece kasıklarda adet sancısı sivilce:))Sabah gidicem Haşim beye.uyanır uyanmaz:))))

Nunam canım yarın saat kaçta hamiş olduğunu öğrencez canım
Sakın umutsuz olma canım illede kanama olacak diye bişey yok :49:
Hamiş olacaksın yarın ALlahımın izniyle

canım sabah erken gidicem ama sıram ne zaman gelir bilmem.2 saatte beklicez umarım öğle arasına denk gelmem:))
her iki durumu da düşünüyorum ne yapıcam diye:))Rabbim inşallah yüzümü güldürür:)))

ya okuyorum netten ok koyu kahve yok pembe akıntı .tutunma diyor yorum yapanlar da.ama ben de hiçbiri yok.sadece kasıklarda adet sancısı sivilce:))Sabah gidicem Haşim beye.uyanır uyanmaz:))))

Canim saat 8- 8bucukta lab.acilmis oluyor .sen hasimin asistana b-hcg test istegini doldurt
Asagi in ver kanini hasim gelene kadr beklersen en erken 9da orada oluyor.ozman git kahvaltini yap sonra gel testinin sonucunu al hasime gozuk.bize haber ver;))) parti hazirliklari baslasin

Canim saat 8- 8bucukta lab.acilmis oluyor .sen hasimin asistana b-hcg test istegini doldurt
Asagi in ver kanini hasim gelene kadr beklersen en erken 9da orada oluyor.ozman git kahvaltini yap sonra gel testinin sonucunu al hasime gozuk.bize haber ver;))) parti hazirliklari baslasin

o saatte gitmeyi düşünüyordum zaten.ama dediğin gibi asistanı isteyebiliyorsa ona rica ederin.bu iyi oldu:)))İnşallah parti yapabiliriz:))dua et sen hamişsin hem 3 kişi ederse daha etkili olur:))))öpüldün kocaman

bende bir yerde okumustum canim tutunurken eger damara denk gelirse kanama oluyormus..kanama olmamasi da cok normal yani:) bunlarla sikma canini:)

o saatte gitmeyi düşünüyordum zaten.ama dediğin gibi asistanı isteyebiliyorsa ona rica ederin.bu iyi oldu:)))İnşallah parti yapabiliriz:))dua et sen hamişsin hem 3 kişi ederse daha etkili olur:))))öpüldün kocaman

Canim sen erkenden git o asistana test gunum b-hcg baktiricam de.o sana test kagidini verecek in asagi lab.a testini ver git eve kahvaltini yap cunku sonuctan sonra yemek yemeye firsatin kalmayacak;) sonraaa git hasimden ogren sonucunu evine gel dinlen canim...hicc doktoru bekleme oda yuzune bakmadan hemen test kagidini verip kan ver diyecek ben test isim varsa ilk sirayi alir hasimi beklemem hic.sonucum erken cikacaksa alir yanina giderim yoksa kizla hallediyrum isimi;))

Back
X