Canim ben sana dosdogru anlatayim kararini esinle sen ver?

))
benim transfere yarim saat vardi doktor esimle beni odasina aldi. Dediki bak tek embriyoda sans %35-40 ama iki koyarsak bu ihtimal %65-70oluyor..bide biz 3sendir ugras ugras bisry olmayinca tup un bile tutacagini zannetmiyrdum ki transfer zmanlarimin kosturmasindan dedimki tutarsa daha rabbimden bu sartlarda ne isteyeyim

doktor dediki bak kadin anotomisi bir bebek tasimak icin ama yasin gencse zorlayarak ikide olabiliyr ama bi tarafta rahat bi hamilelik diger tarafta iki katina cikmis belirtilerle bogusmaca var..esim bir ben iki istedim.dedimya benim hic bebegim olmayacak gibi hissediyrdm..bide ihtimal coook artiyrdu goz ardi edemedik. Dedik iki koyalim..ama ben bulanti vs den bazen pisman olur gibi oluuorum..belki ilk3ay oldugundan boyle bilmiyrum..her yonuyle dusunmek lazim..sagligin bunun icin uygunmu, maddi durum, cocuk sevgin vss...ama zor yani rahat bi gebelik bekleme canim

) ama iki yavru senden iki parc a oluyor..umut daha fazla..karar senin yaparim dersen can yoldas kardes olurlar..olmaz dersende kendini toparlayup 2-3 seneye kardes yaparsiniz iyice dusun canim ben bukadr zor olacagini ilk3 ayin bilmiyrdum..ama insallh daha sonrasi guzel gececek

) umut ediyrum