• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

canım benim ne olur üzülme desmde boş biliyorum .allah hayırlısını nasip etsin inşallah benimde dün opu oldu 3 yumurta ama bakalım daha aramadılar ne olacak bende bilmiyorum ama hiçççççç umudum yok zaten.kendine iyi bak allaha emanet ol[/QUOTE]

Rabbim gönlüne göre versin.hayırlı olsun tedavin.artık sizler umut olacaksınız bana bu zor günleri sizin güzel haberlerinize sevinerek atlatıcam inşallah.umudunu kaybetme inşallah çooook kaliteli 3 embriyon olur ve annelerine sımsıkı tutunurlar.Rabbim istedikten sonra herşey olur;)öpüyorum

canım benim ne olur üzülme desmde boş biliyorum .allah hayırlısını nasip etsin inşallah benimde dün opu oldu 3 yumurta ama bakalım daha aramadılar ne olacak bende bilmiyorum ama hiçççççç umudum yok zaten.kendine iyi bak allaha emanet ol

Rabbim gönlüne göre versin.hayırlı olsun tedavin.artık sizler umut olacaksınız bana bu zor günleri sizin güzel haberlerinize sevinerek atlatıcam inşallah.umudunu kaybetme inşallah çooook kaliteli 3 embriyon olur ve annelerine sımsıkı tutunurlar.Rabbim istedikten sonra herşey olur;)öpüyorum[/QUOTE]

allahım bu defa verir inşallah.bu kez olsun.biliyorsun bütün duygularımı anlatmama gerek bile yok dualarla beraberiz inşallah birgün bizimde kucağımız bebişlerimizle dolacak

Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden;))))

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

Canim ne desek ne soylesek bos.RABBIM guc kuvvet versin,dualarimdasin.

allahım bu defa verir inşallah.bu kez olsun.biliyorsun bütün duygularımı anlatmama gerek bile yok dualarla beraberiz inşallah birgün bizimde kucağımız bebişlerimizle dolacak[/QUOTE

bu yolda uğraşan herkes aynı duyguları paylaşıyor canım.hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza.

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

Canim ne desek ne soylesek bos.RABBIM guc kuvvet versin,dualarimdasin.[/QUOTE]

Allah razı olsun canım.çok teşekkür ederim.

az önce hastaneden aradılar iki tane embriyo oluşmuş yarın 10:30 da transferim var benim için dua edin tutunsunlar annelerine

az önce hastaneden aradılar iki tane embriyo oluşmuş yarın 10:30 da transferim var benim için dua edin tutunsunlar annelerine

Canim ALLAH yar ve yardimcin olsun,insaALLAH bebislerin sana simsiki tutunur bizde hayirli haberinle seviniriz

bu yolda uğraşan herkes aynı duyguları paylaşıyor canım.hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza.[/QUOTE]

Nunacimm hemen actim bilgisayari senin guzel haberini gorebilmek icin ama inan cok uzuldum:( uzuntunu paylasiyorum canim, vardir bundada bir hayir diyelim, umut etmekten vazgecmeyelim, azcik daha zamani var demekki minnosularin sana gelmesine..azcik daha dayan umutsuzluga kapilma lutfen..bizler hep yanindayiz..

inşallah benim kader arkadaşlarım hiç birinizi tanımasamda inanın bana çok yakınsınız beni anlayabilen bir ben birde siz varsınız hepinizin iyi dilek ve duaları için teşekkür ederim allah hepimizin kucağını doldursun aaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:)

bu yolda uğraşan herkes aynı duyguları paylaşıyor canım.hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza.

Nunacimm hemen actim bilgisayari senin guzel haberini gorebilmek icin ama inan cok uzuldum:( uzuntunu paylasiyorum canim, vardir bundada bir hayir diyelim, umut etmekten vazgecmeyelim, azcik daha zamani var demekki minnosularin sana gelmesine..azcik daha dayan umutsuzluga kapilma lutfen..bizler hep yanindayiz..[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.dediğin gibi zamanı değilmiş.napalım kabullenicez.

Canim ilk degerini duydugumda oyle sevinmistimki..simdi o denli uzuldum.ne denir nasil avutulur inan bilemiyorum .bu aci maddi manevi degil tam icinden kalbinden geliyor..dilim donmuyor.yazmadim okadr uzuldumki.gozlerim doldu .bakamiyrum yazdiklarima ;(( canim benim nolur pes etme ve savasmaya devam et nolur..inan bu durumdan seni ancak yeni bir umut cikarabilir..derdi veren rabbim sabrinida devasini biran once verir insallh..peki testti tekrar et vs bisey demedimi doktor?? Ne bileyim boyle hemen dusup bitiyrmu hersey??

Son düzenleme:
ya dur bakalım yaa birden yükselir belki hemen umutsuzluğa kapılma lütfeeeennnnnnnnn.yarın bir daha yaptır

Canım, bu yol öyle bir yol, olma şansı kadar olmama şanssızlığı da var ve bizler buna her zaman beyin olarak hazırız.. İnşallah bir şekilde sen de kavuşacaksın dileğine, demek ki daha var zamanına.. Sakın üzme kendini, evet çok çok istiyoruz ama dünyanın sonu da değil . Sen elinden geleni yapıyorsun, gerisini Allah'a havale edelim, elbet vardır bir hayır. Sağlıcakla kal..

canlar çok teşekur ederim kısmet ne diyelim

canım arkadaşım yeni nete girme fırsatı buldum yaradan hayırlısını versin ne denebilir her şeyde vardır bir hayır seni seviyorummmmmmmmm

nunacığım çok üzüldüm canım benim.insan ne diyeceğini bilemiyor.pes etmeden yola devam inşallah.imtahandayız Rabbim bizleride böyle deniyor.

Canim ilk degerini duydugumda oyle sevinmistimki..simdi o denli uzuldum.ne denir nasil avutulur inan bilemiyorum .bu aci maddi manevi degil tam icinden kalbinden geliyor..dilim donmuyor.yazmadim okadr uzuldumki.gozlerim doldu .bakamiyrum yazdiklarima ;(( canim benim nolur pes etme ve savasmaya devam et nolur..inan bu durumdan seni ancak yeni bir umut cikarabilir..derdi veren rabbim sabrinida devasini biran once verir insallh..peki testti tekrar et vs bisey demedimi doktor?? Ne bileyim boyle hemen dusup bitiyrmu hersey??

tesekkur ederim canım.ilaçları bırak herşey bitti dedi.1 haftaya hasta olursun herhalde olmazsan gel kontrol ediyim dedi.yani herhangi bir umut yok.2 ay sonra histeroskopi yapalım yumurta durumu zaten kötuydu yapacak bişey yok dedi.aslında sonuca pek de şaşırmış değildi.zaten en çok üzüldüğüm de bu.transferin iptalini istemiştim ozan bey ikna etti beni.bana göz göre göre lades gibi geldi.yine de şükürler olsun ben inançlı bir insanım.Rabbim böyle uygun gördüyse yapacak bişey yok.hayırlısıdır elbet.
sizler de sagolun doktorumdan çok üzüldünüz:)))

Back
X