• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Ccanım bugün saana baktım değerini görünce yazmak bbile istemedim
Duam seninnle canım çok düşüinme llütfen ve nilnuruma kesinlikle katılıyorum:16:
İki gn izin sonra eski nunayı istiyoruz biz

Merhaba arkadaslar bugun kalp atislarini dinlemeye guttik mucizelerimin..hayatimda duydugun en guzel sesti...ama kalbim buruk dondum hastaneden ikizlerimden biri gelisememis..kardesini yanliz birakmis..rabbim diger yavrunu bana bagislasin..

Canlarım sık sık yazıyorum insan hikayelerini ama size cokk yakın bir arkadasimin hikayesini yazacagım.
42yasinda cok yakin bir arkadasim var,40ında evlendi,bir gun baska yakın bir dostumuzun gebelik kontrolune esik ederek hastaneye gittiler , israrlarimizla doktora kontrole gittiler,kan sperm ve vajinal ultrason kontrolleri sonrasi,ertesi gun arkadasimla kan degerlerini almaya gittik,doktorla hastanede tesadufen sonuclari almis cikarken karsilastık.doktor sonuclara bakti ve geri odasina döndürdü bizi,``amh degerin yerlerde,rezerv sıfır bu yumurtalıklarla hicbirsey olmaz,sen direkt git kibris`tan yumurta al ``dedi pat patt..asla bebegin olamaz dedi ustune basa basa..Ve sonrası,kızcagiz salya sumuk bayıliyor..hastaneye kaldiriyoruz,2gun sinir krizi geciriyor..toparlaniyor 20gun sonra, doktor doktor gezmeye basliyoruz,istanbul da nekdr dr varsa merkez ya da univ.hastanesi heppsini tariyoruz..kimileri yumurta al diyor,kimileri yumurta almak bile olmaz dedi,kimi doktorlar tup bebekle sansin %2 dedi..karı koca cokk yıprandilar,bir tatile ciktilar.tatilde regl olmamis,zorla ablası test yaptırıyor ve minik oracıkta `merhaba anne` demez mi:-) :-)
Yaradan herrseyin zamanini bilir,bir canı dunyaya gondermek isterse gonderiyor iste kurban oldugum..
Ben olmaz denen bebeklerin,dogmaz ölecek denen bebeklerin,pco var imkansiz denip ilk denemede gelen bebeklerin,mucize gebeliklerin,nice hayalleri gercek yapan o miniklerin canlı kanlı teyzeleriyim..onlar benim kuzularım..
Burada da kuzularımı bulacagım insallah..:)heppiniz dualarımdasınız canlarım..

cnm bu süper bi hikaye hepimize umut olsun...benzerini doktorum anlattı hiç spermi olmayan hastanın eşi hamileydi...her şeyin bir zamanı var rabbim bize sabredicek gücü vermiştir eminimki bunları yaşıyoruz

nunacimm seni burada ilk tanidigimda bir kac ay once cokk neseliydin nilNurla hepp neselii konusmalar yapardinizzz nilNurrrrrrrrrr cnmmm nunayi yine eskiii modaaa bu defaaa beraberr sokacagizzz..
nuna bende subatta altinciyi deneyecegim canimm halen guclu olma yolu ariyorum... sende oylee ol bitanemmm...

Bu yazım yeterli midir cnm benim:-) :-) nunam 2gun izinlisin..sonra eski nesene donmeni bekliyoruzzz...can bedenden cıkmadıkca yaradan`dan umit kesmiyoruz..O yavrular buraya geleceekk baska yolu yokk:-) :-) :-)[/QUOTE]

ümidimi kaybetmedim canlarım ama yoruldum bir süre çocuk düşünmek istemiyorum sadece.bu da bünye:) arka arkaya 2 negatif 3.yü kaldıramıyorum artık.sizlerle teselli bulucaz artık:))anneliği erteledim teyzeliğim baki ama:))

Ccanım bugün saana baktım değerini görünce yazmak bbile istemedim
Duam seninnle canım çok düşüinme llütfen ve nilnuruma kesinlikle katılıyorum:16:
İki gn izin sonra eski nunayı istiyoruz biz

tesekkur ederim canım.buralardayım Rabbime çok şükür ki mutlu olduğum bir evliliğim,hiçbirşeye değişmeyeceğim bir ailem ve sizin gibi dostlarım var.bebeğim şimdilik eksik onun da zamanını beklicez artık.Hayat devam ediyor dün eşim aldı beni karşına 'ne değişti ne eksildi hayatımızda,hiçbişey'dedi.'olursa güzel olur ama olmazsa da biz mutluyuz zaten.lütfen elindekinin değerini bil'dedi.haklıydı haklı.insan eksikliğinin peşine öyle düşüyor ki hayatındaki güzellikleri görmüyor.daha da iyi olucam ama şimdi değil yani elimde değil.sizleri seviyorum;)

Merhaba arkadaslar bugun kalp atislarini dinlemeye guttik mucizelerimin..hayatimda duydugun en guzel sesti...ama kalbim buruk dondum hastaneden ikizlerimden biri gelisememis..kardesini yanliz birakmis..rabbim diger yavrunu bana bagislasin..

canımıniçi ne diyeceğim bilemiyorum.ama net olarak anlamadım mesajını.gelişememiş derken büyüyememiş mi yoksa kalp atışı mı yok.Rabbim korusun iki yavrunu da :(

tesekkur ederim canım.buralardayım Rabbime çok şükür ki mutlu olduğum bir evliliğim,hiçbirşeye değişmeyeceğim bir ailem ve sizin gibi dostlarım var.bebeğim şimdilik eksik onun da zamanını beklicez artık.Hayat devam ediyor dün eşim aldı beni karşına 'ne değişti ne eksildi hayatımızda,hiçbişey'dedi.'olursa güzel olur ama olmazsa da biz mutluyuz zaten.lütfen elindekinin değerini bil'dedi.haklıydı haklı.insan eksikliğinin peşine öyle düşüyor ki hayatındaki güzellikleri görmüyor.daha da iyi olucam ama şimdi değil yani elimde değil.sizleri seviyorum;)
canım benim güzel haber için açtım baktım ama bu sefer de kısmet değilmiş. Ne mutlu sana ki bu kadar da olgun iyi bi eşin var. Benim eşim bu olgunluğu gösteremez hiç mesela. Bir kaç kez deneyip yılmayan ve sonunda bebişini kucağına alan o kadar çok anne biliyoruz ki, sen de biliyosundur. Ve inan bana kendi arkadas ve akrabalarımda da ben böyle insanlar biliyorum, rezerv azlığı belki biraz daha uğraştırıyor ama sonunda oluyor. 3 de 5 de bilemem ama olacak inşallah eninde sonunda. Belki merkez ve doktor değiştirmek sana iyi gelebilir. Kendi tecrübemden anladım ki doktoruna güven çok önemli. Canım nacizane üzüntünü paylaşmaya çalışıyorum, umudunu kaybetme nolur. :16::16::16:

transferim yapıldı vatana millete hayırlı olsun inşallah bu minnaklar benimle kalırlar şubatın 7 si test günüm heyecanla bekliyoruz.şimdi evde dinleniyorum.hepinize güzel haber vermek istiyorum inşallahda veririm

canımıniçi ne diyeceğim bilemiyorum.ama net olarak anlamadım mesajını.gelişememiş derken büyüyememiş mi yoksa kalp atışı mı yok.Rabbim korusun iki yavrunu da :(

Canim b-hcg degerime gore ikiz ucuz dorduz ...e hazirlikli ol demisti. Sukur sonra iki kese gordu doktor.bu gune kadr iki kese goruluyordu..bugun kalp atisina gittigimizde baktik biri 9.haftalik gelismis.yani suanki haftamda digerinde hicbir gelisim hareket yok.bebekte yok kalp atisida hicbirsey;(( yani bos bir kese...rabbim boyle uygun gormus ..simdi diger bebegimin gelisiminin devam etmesi icin dua edecegim..rabbim onu benden ayirmasin...
simdi kafam karma karisik yani ne olacak gelismryen kese?? Hasimin dedigine gore kendiliginden kaybolacakmis ama bu saglikli bebegime etki edrrmi bilmiyrum amanmnn iste kafam karmakarisik rabbim yardimcim olsun;((

eşin ne kadar da doğru demiş benimki de çok anlayışlıdır gerçekten :16:
inşallah güzel günler yakındır hepimiz için canım:48::48::48::48:

:(((((( cmmmmm cokk geccmisss olsunnnn... cokkk uzuldummm cokkk sasirdimmm... lutfennn dikkattt ettt yaaa digerr sagliklii bebisinii iyiii koruu.. Allahh korusun cnm.. Allaha emanett ol yavrucugunla.. diger gelismeyen kese ne olacakk kendiligindenmi akiyormus doktormu mudahalee edecekk.

Canim b-hcg degerime gore ikiz ucuz dorduz ...e hazirlikli ol demisti. Sukur sonra iki kese gordu doktor.bu gune kadr iki kese goruluyordu..bugun kalp atisina gittigimizde baktik biri 9.haftalik gelismis.yani suanki haftamda digerinde hicbir gelisim hareket yok.bebekte yok kalp atisida hicbirsey;(( yani bos bir kese...rabbim boyle uygun gormus ..simdi diger bebegimin gelisiminin devam etmesi icin dua edecegim..rabbim onu benden ayirmasin...
simdi kafam karma karisik yani ne olacak gelismryen kese?? Hasimin dedigine gore kendiliginden kaybolacakmis ama bu saglikli bebegime etki edrrmi bilmiyrum amanmnn iste kafam karmakarisik rabbim yardimcim olsun;((

bu çok olan bişey canım korkulaak bişey yok yani
KAFANIDA TAKACAK BİŞEY DEĞİL boş kese
hiçbişey olmadan inşallah doğumun olacak canım:31:

:(((((( cmmmmm cokk geccmisss olsunnnn... cokkk uzuldummm cokkk sasirdimmm... lutfennn dikkattt ettt yaaa digerr sagliklii bebisinii iyiii koruu.. Allahh korusun cnm.. Allaha emanett ol yavrucugunla.. diger gelismeyen kese ne olacakk kendiligindenmi akiyormus doktormu mudahalee edecekk.

bu çok olan bişey canım korkulaak bişey yok yani
KAFANIDA TAKACAK BİŞEY DEĞİL boş kese
hiçbişey olmadan inşallah doğumun olacak canım:31:

Bilmiyrumki nasil bos cikti once niye gorunmedi? Bugun digerinin net sesini duyarken bos kesede ne olusum vardi nede ses;(( ben kanamami olacak dedim nasil atacak vucut dedim.o kendiligindwn eriyecek yok olacak dedi..hayirlisi rabbimin takdiri.kalan yavruma saglik sihhat uzun omur versin insallh

canım benim de ikizdi5. hatfada sonra 7. haftada sadece birinin kalbi attı bana da dr kendiliğinden kaybolur demişti sonra sıkıntı olmadı stres yapma tatlım allahım kuzunu sana bağışlasın :)

beni anlayan birilerinin olması ne güzel.aslında hepiniz farkındasınız şu an yazdıklarımla kalbimin gözyaşlarımın nasıl çeliştiğinin.ama bu durumda bile o güzel yüreklerinizle umudumu kaybetmemem için neler söylüyorsunuz.Rabbim gönlünüze göre versin.İnşallah güzel dilekleriniz tüm isteyenlere nasip olur.

nunacimm seni burada ilk tanidigimda bir kac ay once cokk neseliydin nilNurla hepp neselii konusmalar yapardinizzz nilNurrrrrrrrrr cnmmm nunayi yine eskiii modaaa bu defaaa beraberr sokacagizzz..
nuna bende subatta altinciyi deneyecegim canimm halen guclu olma yolu ariyorum... sende oylee ol bitanemmm...

Bu yazım yeterli midir cnm benim:-) :-) nunam 2gun izinlisin..sonra eski nesene donmeni bekliyoruzzz...can bedenden cıkmadıkca yaradan`dan umit kesmiyoruz..O yavrular buraya geleceekk baska yolu yokk:-) :-) :-)[/QUOTE]

Canim gecmis olsun, rabbim diger evladini kucagina almayi ansip.etsin ins. Hic korkma diger kese hic bir zarar vermez doktorun dedi gibi kendiliginden yok oluyo zamanlar. Benim kizim 23 haftalik karnimda kalbi durdu vee benim oglum olu kardesi ile ayni karinda 38. Haftaya kadar kaldi. AYRI KESE oldu zaman zarari yok yok allahin izni ile

Bilmiyrumki nasil bos cikti once niye gorunmedi? Bugun digerinin net sesini duyarken bos kesede ne olusum vardi nede ses;(( ben kanamami olacak dedim nasil atacak vucut dedim.o kendiligindwn eriyecek yok olacak dedi..hayirlisi rabbimin takdiri.kalan yavruma saglik sihhat uzun omur versin insallh

insallah sorunsuzca erir canim.. gonlunu ferah tut diger minisini dusunn canimm..

kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)

Merhaba Hanimlar

Benimde cok sukur bugun hersey yolunda gitti, rahim kalinligi ve tahliler her sey yolunda cok sukur, bugun progestron ognelerine basliycam, malum yagli igneler, esime gosterdi ehmsire o evde yapcak oncedende o yapmisti zaten, kalcamda yapilcak.yeri isaretledi hemsire, bide bu estrojen bantlari alerji yapdi bana hapa dehiscekler acayip bir heycan sardi ins..cozunduklerinde embriyilarimida bisey olmazda hayirlisi ile islerimiz.yolunda gider, Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucaklarini doldursun ins.

Back
X